Komentari

moslavci.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mama

    ...super tempo,a ne kad smo mi biciklirali po Podravini, prosjek nam je bio preko 30 km....mi smo najviše u jednom danu prešli126 km...prekrasan izlet,dečki,nastavite...ja aktivno bicikliram 30 godina i super se osjećam...pozdrav!

    avatar

    09.06.2009. (10:40)    -   -   -   -  

  • David Hasselhoff

    O pa svi smo mi Moslavci...imamo mi jednu seriju postova pod imenom "Dragulji našeg zavičaja"
    koja se možda malo poklapa s ovim vašim rutama hehe
    Odličan post!

    avatar

    10.06.2009. (23:30)    -   -   -   -  

  • Frankin svijet

    Bravo ekipa,sam tak nastavite. Provozajte se malo i do turopolja kroz naš lijepi kraj,nebute požalili.
    Upravo se spremam sa dva prijatelja za vožnju pokore u Međugorje. Krećemo u petak 19.06. i nadamo se stići za 6-7 dana,još jedan pozdrav i nastavite tak...

    avatar

    14.06.2009. (20:54)    -   -   -   -  

  • Flash

    Bravo, dođite malo i do Zagorja ima i kod nas lijepih cesta bez prometa, a bome i lijepog krajolika. Ja ću Vas posjetiti u Kutini vjerojatno za vikend. Prethodno ću posjetiti slavoniju (Osijek - Erdut) i nastavljam dalje prema moru.
    Bicikliram tek 2 mjeseca i to samo vikendima i praznicima. Najdulja tura u jednom danu mi je cca 220 km. Inače vozim ture od 100-150 km dnevno (obično subotom) i nedjeljom još cca 50-100 km. Vozim sam i to isključivo cestu.
    Malo manje stajem. Tj. obično stanem na sat dva na cilju prije povratka.
    Slijedeći tjedan se spremam na dulju turu, tj. jako dugu i nadam se da ću doć do cilja, tj. Dubrovnika. Naravno ako bude lijepo vrijeme. Ako vidite nekog žutog na žutom biciklu nemojte mislit da je pobjego iz Vrapća (zna se zašto) već je baš spreman za Vrapće.
    PS: Frankinom svijetu bih samo poručio bravo. Ja ću probati jako dugu turu za mene kao neiskusnog. Vjerojatno krećem u petak 19 i vraćam se 28 u nedjelju.
    Tura je: MACELJ-DONJI MIHOLJAC-ERDUT-KUTINA-RIJEKA-TRST-MURTER-DUBROVNIK.
    Možda se vidimo gdje po putu. Nisam imao još iskustva s tako dugim turama, ali se nadam da će mi uspjeti. Ako neće ići sve po planu izbacit ću Trst iz rute.

    Pozdrav svima

    avatar

    17.06.2009. (11:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...