Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Drugi, pa i On. i svatko koga pišemo velikim slovom, tek su projekcija naših osjećaja, oživotvorenje naših nadanja, strahova i očekivanja. Niti upravljaju našim životima, niti su sudbinski vezani, niti su zapravo važni...osim možda kao usporedba, kao znanje što doista postoji, kako bi to trebalo biti... Realno, svi oni iz prošlosti tek su puka slučajnost, neka pojava koja je neko vrijeme živjela paralelno s nama, preokupirala nas jako, ali isto tako nedovoljno! Ili mi njih, što je sasvim svejedno, jer rezultat je bio razlaz, zbroj koječega nije dao dovoljnu privlačnu silu!. To je istina, ako načas maknemo nostalgične tlapnje! Nema sudbinskih zapisa, nema viših sila, nema tako velike radoznalosti, a koji bi tako napravili da je rezultanta bila drugačija, povoljnija, da su se sklopile jedinstvene okolnosti, one koje se dese jednom-dvaput, ili manje, u životu!
    Mada je lijepo čitati tvoja lamentiranja i špekulacije sa sudbinom, maticom i zvijezdama.....baš kao što je lijepo čitati sve bajke, a?

    avatar

    05.06.2009. (19:18)    -   -   -   -  

  • palchy

    Uzbudljivi,
    Za divno se čudo, nakon dugo vremena, mogu složiti s tobom. I veselim se tome.
    A čitati bajke je uvijek lijepo...valjda Petar Pan u nama nikad ne umire, ha? ;-)

    avatar

    05.06.2009. (19:29)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Mda...lijepo se slagati s tobom....ali, nadam se, to ipak nije nastavk faze nerazgovaranja, finog i kulturnog izvlačenja? Ne volim kada nemaš baš ništa za dodati, nekako ne volim, ne očekujem....Ali, Ok, rekoh već, mogu i čekati....

    avatar

    05.06.2009. (23:28)    -   -   -   -  

  • wallawall

    "Kad misliš da si najjači, „Netko“ nas iznenadi Odozgo i pokaže nam da nismo ni neuništivi, ni najjači, ni veliki…"
    E na ovo se nema šta dodati... :)
    Ugodan vikend Palchy...

    avatar

    06.06.2009. (10:30)    -   -   -   -  

  • palchy

    Uzbudljivi,
    naravno da nije nastavak nikakve faze. Jednostavno se slažem s tobom. To je tako teško za povjerovati? Hm, da...kad bolje razmislim, pa skoro da i je :-)))
    Ali lijepo je znati da možeš čekati, obzirom da si jednom rekao ka vrijeme i nije više baš tvoj najbolji prijatelj ;-))

    Wally,
    da, uvijek nas iznenadi kad smo skoro pa na vrhu... :-)

    avatar

    06.06.2009. (11:34)    -   -   -   -  

  • nataša

    hvala ti Palchy !
    mnoge bi se s ovakvim brzo utješile :-)

    avatar

    06.06.2009. (11:44)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Vrijeme nikada i nikome nije najbolji prijatelj! Ili ide presporo, ili prebrzo......mnogo štošta nikako dočekati, a mnogo toga samo procuri kroz prste. Kada prođeš polovinu života, poput mene, onda i Život počneš svrastavati u ovu drugu kategoriju, sve više ti se čini da nećeš stići dosta toga! No, opet, tek s iskustvom naučiš da za poneki slatkiš nema druge nego strpljivo čekati, he,he,he...da mu treba vremena, neovisno što ga nema previše!

    avatar

    06.06.2009. (17:51)    -   -   -   -  

  • palchy

    E, pa, Uzbudljivi, ovo ću osobno bahato shvatiti...ovo sa slatkišem pa ću si pripisati slatkost :-))
    A znaš, ja sam ti oduvijek bila nestrpljiva i kao dijete sam uvijek kopala i tražila skrivene slatkiše...pa tako valjda i sada...i nikad mi slatkiša dosta :-))

    avatar

    06.06.2009. (21:03)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Vidi, Palchy, šalu na stranu, ja doista mislim, s priličnom sigurnošću, da ti jesi slatkiš, intelaktualni i emocionalni izazov za muškarce. Ako je još naš bivši prijatelj ovdje bar pretežno u pravu oko procjene druge strane tvoje pojave, a potvrdila si da jest, doista ne mogu drugačije nego smatrati da je Bog veliki šaljivđija kada dopušta da to netko već debelo i dugo ne koristi! No, tko zna, možda On samo ima neki veliki plan, možda naprosto još nije svanuo tvoj dan? Ali ja sam vrlo uvjeren da hoće, mora....Upoznao sam prilično dobro dosta žena i mislim da imam pravo na takvu ocjenu. Kao što poprilično dobro znam i tokove muških misli, osobito onih ne baš prosječnih, dakle jedino i bitnih u ovoj priči, a?

    avatar

    07.06.2009. (22:10)    -   -   -   -  

  • palchy

    Ha, ha, ha, Uzbudljivi...i opet komplimenti...pa nemoj tako, ne prestajem se crvenjeti :-))
    Ah, Njegovi veliki planovi odozgo...a tok muških misli? Nikad nažalost nisam uspijevala uhvatiti i shvatiti...a svi tvrde da su jednostavni ko amebe...valjda ja nailazim uvijek na neke mutante ameba :-))) A to bi bili oni ne baš prosječni...oni bitni u cijeloj Igri :-))

    avatar

    07.06.2009. (22:41)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Da, prokletstvo valjda i jest u tome što bismo željeli nešto sasvim jednostavno, od nekoga tko nije niti približno jednostavan, ha,ha,ha.... Asocira me to na jednog francuskog liječnika koji je rekao da kada bi ljudski mozak bio tako jednostavan da ga možemo shvatiti, uopće nas ne bi zanimao, tako nekako....
    A komplimenti....pa, ne bih baš povjerovao da se zbilja crveniš, a? Veliki smo već! Više se zadovoljno smješkaš, rekao bih!?!

    avatar

    07.06.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • palchy

    I opet BINGO i opet me plašiš svojim pogađanjem ;-))
    A istina da sve što nije komplicirano brzo nas prestane zanimati :))

    avatar

    07.06.2009. (23:46)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ne slažem se baš sasvim...više držim da je riječ o intenzitetu, nivou preokupacije, ili napetosti! Koja može biti sasvim jednostavna, a da ipak sasvim zaokupi pažnju....Jedino, da, sasvim sam i ja nesiguran koliko to može doista trajati, može li se mjeriti godinama ili možda čak desetljećima...???
    A zašto tebe plaši dobro naučena domaća zadaća, ha? Nije to tako strašno, tek pažljivo slušam......

    avatar

    08.06.2009. (17:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...