Komentari

zs69.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • tergat

    Žohare, ako se spremaš za duatlon, da bi smanjio efekt tvrdih nogu u drugom trčanju preporučio bih ti ovu vrstu treninga (jedini problem je što se radi u paru, ako je to problem):
    dionice s pauzom na biciklu (mi smo to često radili na Jarunu jer su tamo označeni kilometri, što je važno, ali ako nemaš oznake, može na vrijeme, ali može i na ciklomaster)
    - dok ti trčiš dionicu od 1km, partner za to vrijeme vozi pored tebe bicikl, zatim (brzo) mijenjate uloge i tako više puta... mi smo to zvali "duatlonske dionice"... dobra strana je da partner ne mora biti sličnih trkačkih kvaliteta (za razliku od običnih dionica), pa možeš onda to raditi s bilo kim... jedino ako te smeta što će ti neko drugi jašiti po maloj, al primi to muški... život je surov.

    avatar

    02.06.2009. (00:42)    -   -   -   -  

  • s-ant

    meni je ta šema ispala potpuno pušenje
    jednom smo ja i Zakonita to radili sa trčanjem/bicikom 1km/1km i TAKO se ohladiš na bicikli da nema šanse normalno trčati, i opet, i opet, i na kraju ja reko - ajd idi ti doma biciklom a ja ću dotrčat preostalih 12km i svima je na kraju bilo super :-)

    avatar

    04.06.2009. (18:13)    -   -   -   -  

  • tergat

    Probaj drugi put s Nezakonitom, garantiram barem... djelomično pušenje :-)

    avatar

    04.06.2009. (23:36)    -   -   -   -  

  • Zohar

    Evo, maloprije se vratih s treninga. Kilometar trčanja, pa km bicikla i tako četiri puta. Osjeti se u nogama promjena nakon bicikla. Bilo je i hladno na biciklu, puše hladan vjetar i to je bilo sve glede pušenja. U svakom slučaju zanimljiv trening. Hvala na savjetu.

    avatar

    04.06.2009. (23:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...