Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Zora

    1. Ti imaš super ženu jer ne ulazi u tvoj biznis.
    2. Da li si čitao kako je Katie gladovala 27 dana i nije ni grama izgubila na težini. Hrana kao i sve što vidimo je stvar uma, zato je naš jedini zadatak očistiti svoj um. Kad to napravimo možemo jesti štogod želimo ili uopće ne trebamo jesti. Često se sjetim jedne Kristove izjave koju sada ne znam citirati ali kaže da kad se "to" dogodi ni otrov nam neće smetati.

    avatar

    01.06.2009. (09:43)    -   -   -   -  

  • K@te

    "Ti imaš super ženu jer ne ulazi u tvoj biznis."
    Nemoj, Zora, umislit ću se. Onda ću bit još više super ;)

    avatar

    01.06.2009. (10:08)    -   -   -   -  

  • neazess

    Pa ja se naprosto ne mogu načuditi tome da si ti objavio post o sirovoj hrani!! Idem sad malo doći k sebi od tog šoka i dublje promisliti o svemu tome...

    avatar

    01.06.2009. (18:25)    -   -   -   -  

  • K@te

    Ovaj blog već dulje vrijeme nije promijenio svoje ime, a mislim da bi mu odlično odgovaralo "Blog sirove hrane" :)))

    avatar

    02.06.2009. (10:58)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Zora:"Da li si čitao kako je Katie gladovala 27 dana i nije ni grama izgubila na težini."
    Nisam jos cuo za to - gdje mogu citati o tome?

    " Hrana kao i sve što vidimo je stvar uma, zato je naš jedini zadatak očistiti svoj um. Kad to napravimo možemo jesti štogod želimo ili uopće ne trebamo jesti. Često se sjetim jedne Kristove izjave koju sada ne znam citirati ali kaže da kad se "to" dogodi ni otrov nam neće smetati."
    Da li to znaci da ti vise ne trebas jesti?

    avatar

    03.06.2009. (10:21)    -   -   -   -  

  • Zora

    "Jednom sam bila dvadeset i sedam dana bez hrane. Nije bilo razloga zato – ja sam samo znala ne jesti. Tih dana nisam mogla pronaći ni traga gladi. Glad je samo drugi mit. Moja obitelj i prijatelji su se bojali za moj život, ali ja se nisam brinula; osjećala sam se zdrava i snažna; cijelo vrijeme, puno sam šetala po pustinji. U ni jednom trenutku nisam doživjela ništa osim mita o gladi, boli u želucu i gubitku težine. Nisam mogla pronaći ni jednu pravu potrebu a da nije došla lice u lice sa strahom od smrti. A zatim, nakon dvadeset sedam dana, bez razloga, ja sam jela.
    Ako se ne identificirate kao tijelo, um može sebe povremeno pronaći kao galaksiju, ili stijenu, ili drvo, ili mjesec, list, ptica. On se može identificirati u svojoj beskrajnosti. Ja sam ovo? Ja sam ovo? Biti čovjek nije ni više ni manje važno nego biti stijena ili čestica prašine. To je sve jednako važno, sve je ista stvar. On je neograničen. On je mir. On je sve što smo mi bez priče ili posebne identifikacije sa tijelom u koju vjerujemo. "
    Ovo je odlomak iz knjige "Tisuću imena za radost "koju sam prevela.
    Da li ja trebam jesti, ja ne znam jer nisam imala nagon da to probam. Sada sam u fazi da si svaki dan kuham delicije koje poželim i naprosto uživam u okusima. Želim si ispuniti sve želje vezano za to dok sam na planeti Zemlji i tako volim sebe. Ugađam si hranom.
    Ako je sve jedno, ako je sve um, šta ima veze šta jedem ili ne jedem. Zašto bih brojila kalorije i opterećivala se time. U trenutku smislim što ću skuhati, napravim to, uživam u tome i kraj priče. Ako nisam gladna ne jedem, ako sam gladna jedem. Makrobiotika mi je donijela jako puno stresa, ništa više.

    avatar

    03.06.2009. (21:59)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Zora: ""Tisuću imena za radost "
    Imam tu knjigu. :) Na engleskom. To mi je fantastična knjiga. Taj dio sa gladi sam očito zaboravio.

    "Ugađam si hranom."
    Hehe - nije tebi loše. :) A čuj, ako to za tebe u ovom trenutku najbolje funkcionira - super. Za mene u ovom trenutku najbolje funkcionira da jedem 3500 kalorija sirove hrane. Svakome svoji gušti...

    avatar

    03.06.2009. (23:24)    -   -   -   -  

  • K@te

    "Taj dio sa gladi sam očito zaboravio."
    Ili ga nisi ni pročitao ;)

    avatar

    03.06.2009. (23:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...