Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (53)

Marketing


  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    druže, dopusti da ti prvi čestitam :)

    avatar

    25.05.2009. (00:55)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Ma otišao je on Bogu na istinu puno prije 4, svibnja, kao što se i rodio puno prije 25.svibnja, što ćeš, nakon njega raspade se tvorevina., no koga dernek veseli, samo nek izvoli i neka slbodno dođe u hrvatsku potrošiti što više kuna kako bi nam bilo bolje:)

    avatar

    25.05.2009. (01:04)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Druže Jedvagenij, i ja tebi čestitam Dan Mladosti, a Tinolovka, izvini, tko je taj bog? Nisam za dotičnog još nikad čuo.
    ŽIVJELA JUGOSLAVIJA!!!!!

    avatar

    25.05.2009. (01:12)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Evo postavio sam neke od slika pa svrati...

    avatar

    25.05.2009. (02:38)    -   -   -   -  

  • redsoldier

    Druže koba, SRETAN DAN MLADOSTI tebi i svim drugaricama i drugovima !!!!
    SF - SN

    avatar

    25.05.2009. (07:09)    -   -   -   -  

  • enika36

    Samo pionir... he he ja sam i omladinka ... nakon davnih 80-ih ponovo posjetila Kumrovec prošle godine ...prekrasno je....

    avatar

    25.05.2009. (08:11)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Neka mu je vječna slava!!!
    Sretan Dan Mladosti, svim drugovima.
    Nećemo ga nikad zaboraviti i prestati štovati!
    Smrt fašizmu, sloboda narodu!!!
    Pozdrav svim drugovima i drugaricama!

    avatar

    25.05.2009. (13:30)    -   -   -   -  

  • United Frequencies

    PRIDRUŽUJEM SE SA LIJEPIM ŽELJAMA, ČESTITKAMA I POZDRAVIMA SVOM NAPAĆENOM RADNOM NARODU I NARODNOSTIMA, PA I ONIM NESRETNIM, GNJILIM KOLEBLJIVCIMA KOJI SU PODLEGLI LAŽIMA I FAŠISTIČKOJ PROPAGANDI. SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE ŽELIM SRETAN 25. MAJ, DAN MLADOSTI!!! ŽIVILA VJEČNA USPOMENA NA OSLOBODIOCA, POSVEĆENA NAJVEĆEM JUGOSLOVENU, NAJVEĆEMU HRVATSKOME SINU, NAŠEM STAROM I DOBROM JOSIPU BROZU TITU!!! NEKA MU JE VJEČNA SLAVA I HVALA MU ZA KRATKI, ALI JEDINI DIO MOG ŽIVOTA DOSTOJAN ČOVJEKA!!! SMRT KAPITALISTIČKOM FAŠIZMU, SLOBODA NESRETNOM RADNOM NARODU!!! MI SMO TITOVI PIONIRI I TITO JE NAŠ!!!

    avatar

    25.05.2009. (15:00)    -   -   -   -  

  • prokontra

    :)

    avatar

    25.05.2009. (15:02)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    LEPI

    Vidim kako imaš listu na kojoj su oni kojima ćeš suditi kad dođeš na vlast, što je samo po sebi debilno, ali dobro to su poslije rata zvali-partizanska bolest. No kako misliš doći vlast u Hrvatskooj?
    jU Beogradu možda tamo se i međusobno ubijate, Komunisti ubiše Đinđića, fašisti isporučiše Miloševića, i tako kolo, naokolo bez kraja i konca..drugarski pozdrav...

    avatar

    25.05.2009. (16:27)    -   -   -   -  

  • United Frequencies

    Jel tebe netko nešto pitao??? Ajde gubi se sa ovog časnog bloga! Komunisti ubili Djindjića, glupost. Ubila ga mafija i antihaški lobi. Demokrate isporučiše Slobu, a u Srbiji fašisti ne postoje. Uostalom vidi se da si retardiran, pa papa...

    avatar

    25.05.2009. (16:43)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Nevrjedi se obazirat na ovu Tinolovku jer još nije ustanovio-la jeli muško ili žensko? Ako je muško onda je rijeć o nekome kome su popovi od jaja i kurca napravili omlet, na brzaka pa to pojeli u sjemeništu katoličke mladeži pa zbog krize identiteta piše svinjarije.
    Budala misli da su Đinđića ubili Komunisti jebo te Franja Tudmjan nisu Đinđića ubili Komuništi već mafijaši iz dinastije Milošević, kao što u Rvackoj stradavaju novinari od dinastije Tudmjan jebo te on.

    avatar

    25.05.2009. (18:20)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Druže Koba, sretan ti Dan mladosti. Nema veze što ga ja ne slavim (kao što ne slavim ni crkvene blagdane) to nije razlog da ga tebi ne čestitam, zar ne? Mogli bi neki "veliki vjernici" koji pljuju po svemu što se razlikuje od njihovih svjetonazora nešto i naučiti iz ovoga: poštujte svačije pravo na vlastito mišljenje.

    avatar

    25.05.2009. (22:58)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Neki od ovih komentara s vrijeđanjem Boga prešli su svaku mjeru.
    BTW, ne postoji dobar diktator.
    Iza takvih stvari stoji previše prolivene krvi i trebalo bi znati kada je šala prešla granice dobrog ukusa.
    Od Kumrovca se može raditi turistička senzacija, ali ovolika količina vrijeđanja zbilja nema smisla.
    Poglavito stvari koje u svojim komentarima izgovara Red Polux.
    Previše je previše!
    Treba znati mjeru.

    avatar

    25.05.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • drug Ivan(Hrvatski Partizani)

    Hvala druže na čestitkama također ja nisam nažalost išao u Kumrovec malo mi je zajebano doći do njega bio sam tamo prije dvadesetak i nešto nešto godina na žalost.Ali sam bio prošli tjedan u Bijelinji u kafe baru fićo jebote nisam mogao vjerovat kad sam vidio reklama vani Jugoslovenska zastava unutra sve jugoslovenske zastave slike tita nisam mogao vjerovat.Kaže mi tamo tip tada smo barem bili netko i nešto,stvarno jesmo sad smo k...c od ovce.

    avatar

    25.05.2009. (23:29)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Drago mi je da je bilo mnogo ljudi na godišnjici rodjenja Druga Tita. Drago mi je što Koba i Polux pišu o tome i vjerujem - znam da će u idućim godinama dolaziti sve više ljudi.
    Kobi, Poluxu i ostalima velika podrška i pozdravi!

    avatar

    26.05.2009. (01:58)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Sretan ti praznik. Ja više ništa ne slavim, jer nema razloga za slavlja, ali Tita ću se uvijek sjećati s ljubavlju i poštovanjem !

    avatar

    26.05.2009. (07:34)    -   -   -   -  

  • United Frequencies

    @Pokojnici i pijanci
    Ja se zaista slažem sa tobom da vrijedjanje nema nikavog smisla, ali živi smo i mladi ljudi, pa naravno da ponekada griješimo. To što netko opsuje Boga je revolt i zaista mislim da je bolje ispuhati se na blogu, nego raditi pizdarije po ulicama. Ja garantiram da komentatori sa ovog bloga ne žele nikome ništa loše, a ti znaš koji bi blogeri vrlo rado (kada bi mogli) sjebali i povredili nekoga. U prijevodu, ovo ovdje je čista zajebancija, a i ja i ti znamo podsvjesno koji bi blogeri mogli biti opasni po okolinu i neistomišljenike. Tako da je bolje da njima pričaš o toleranciji, a ne ovdje, mada sam vidio da to i činiš i svaka ti čast zbog toga! Ja osobno ne volim sukobe i bude mi poslije krivo ako nekoga uvrijedim, mada mi se čini da mene baš i ne žale kada me najgnusnije izvrijeđaju, a dešavalo se u više navrata po svim osnovama, dijagonalama i paralelama. Ispričavam se svakome ko se našao uvrijedjen mojim komentarima, jer dajem časnu riječ da nisu zlonamjerni, već lanem nešto iz zezanja ili u afektu, šta ja znam sada... Što se tiče Poluxa on je odavno izjavio da su njegovi stavovi neki vid urbane provokacije, bunta i revolta prema zaista zatucanim klero dogmama i institucijama, koje nikako ne idu u korak sa suvremenim svijetom i civilizacijskom modernom... Meni su osobno njegove sprdnje sa tim popovima pedofilima i teta Brajšom fantastični. Legendarno, lucidno, unikatno i kreativno. Svaka mu čast što se je dosjetio sprdat sa tim. Mene bar razveseli i nasmije malo u ovom svom čemeru i jadu. Aj pozdrav svima i nema govora o nekakvim lošim namjerama!!!

    avatar

    26.05.2009. (08:03)    -   -   -   -  

  • United Frequencies

    Još nešto pijanac, ja opsujem i uvrijedim nekoga, što svjesno što nesvjesno, ali naglašavam da NIKADA nisam nikome prijetio, a meni je bilo ozbiljno prijećeno u više navrata! Pa šta, nikom ništa, tko me jebe, jel tako...

    avatar

    26.05.2009. (08:21)    -   -   -   -  

  • karlovački Ustaša

    dan mladosti a nigdje čovjeka mlađeg od 35 godina :)
    nema više komunista

    avatar

    26.05.2009. (12:44)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Drugovi omladinci - POZDRAV DOMOVINI

    " ... Djeco moja, vojsko moja ne pobijeđena, ja Vas osobađam vojničke prisege i od danas ste slobodni..."

    Lepi moji, a tko ono bio Voja ( Šešelj ) retardirani, i Draža manijakalni ( Mihajlović ), ako to nisu fašisti, lepi moji, a tko je ono rehabilitirao najprljaviju vojsku drugog svjetskog rata, četničku bandu, ako to nije bio vaš omiljeni Koštunica, lepi moji, učiti ISTORIJU, JER ISTORIJA JE UČITELJICA ŽIVOTA, daboma..

    Lepi, pa u Srbiji, osim Čede J., ne postoje demokrate, ili su komunisti ( što je bilo Milošević, ratni zločinac vaš dobri vožd, nego komunista, partija mu se zvala SPS, i petokraku mu vojska nosila na čelu, i njegov generalštab, Titov okot, VOLEO JE TITU, DABOMA...), ili su fašisti ( Vuk Drašković, Voja Šešelj, Toma Grobar i mnogi drugi, lepi moji..

    Drugovi omladinci ( doduše malo ocvali ) :


    POZDRAV DOMOVINI
    ...

    avatar

    26.05.2009. (17:04)    -   -   -   -  

  • Boletus

    Ti si boleština na blogu.

    avatar

    26.05.2009. (18:02)    -   -   -   -  

  • Boletus

    Postoje fašisti i oni su bebe prema tebi. Ti i tvoji napisi zreli su za Jasenovac. Maljem tebe treba po glavi. Glupa blenturo. Tito neka ti puši kurac i tvoja majka njemu, a jeben si i stvoren iz dupeta nekog komesara. Ti si bolestan u glavu i treba ti jajca prikačiti na poljski telefon. Metak u glavu tebi bi bio blagoslov. Glupane blesavi komunistički jebem ti mater kurvinsku.

    avatar

    26.05.2009. (18:09)    -   -   -   -  

  • White Fanatics 1950

    Doč će ti mail ubrzo

    avatar

    26.05.2009. (18:46)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    Evo čestitke i od mene...svim onima koji misle da je Tito ipak nešto mjenjao. Nećemo zaboraviti da nas nadgleda bagru neradničku hehehehe

    avatar

    27.05.2009. (00:05)    -   -   -   -  

učitavam...