Komentari

islak.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • fulvus

    meni je bitno da vidim dal ti šetaš pesekicu...:))) a vidim da imaš vremena i za posel a i za zubara:)

    avatar

    22.05.2009. (16:01)    -   -   -   -  

  • anter

    Bogami, vidin ja da ti i ne spiš nešto baš, s obziron u koju si uru fikala ovi post! I nemoj puno mislit - ubit će te to pri vengo španjuleti oli ča drugo! Pusti brigu na veseje. Pozdravanter

    avatar

    22.05.2009. (18:28)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Koji mi je gušt nija gledat one zbleznute face kad je Susan propjevala :)))
    Nemoj mislit nit to koliko misliš, kome su misli dobro učnile ? :)))

    avatar

    23.05.2009. (19:40)    -   -   -   -  

  • gokone

    a i ja došla vidjeti šta ti radiš s Ellicom a sad vidim samo nešto pjevaš i ljenčariš..cccc.

    avatar

    24.05.2009. (11:26)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    dobro veliš ovo za Susan, svima je pokazala.a inače.. ne bi štetilo da si metla koju slikicu moje ljubimice u ovaj post :) wuf :)

    avatar

    24.05.2009. (14:34)    -   -   -   -  

  • umorno_oko

    Skoro da je i mene bilo sram kad san čuja Susan Boyle prvi put kako piva, a kad je vidiš očekuješ neku vrišteću kumicu sa placa, a dobiješ Celine Dion u tijelu neugledne stare cure ... Šok! Nevjerica! Iznenađenje! Ugodno, naravno ... glasovno ...
    A tebi želin sve najbolje sa zdravljem!
    Sve ostalo se može kupit, ovako ili onako ...

    avatar

    24.05.2009. (18:18)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    E, jbg!!! Ja sam kumica s placa a glas mi ko da režeš stiropor tupim nožem! Upravo sam dobila napad samosažaljenja! :)))))))))))))

    Ndaaaa.....raditi treba, "tko radi....", fušariti treba je ova naprijed rečena izreka ustvari uopće ne vrijedi, šetati Elicu - jes!!!, razmišljati - ne puno, nikako, ići dr-u? da, obavezno! (kaže ti neko tko ide eventualno jednom godišnje hihihi)

    avatar

    24.05.2009. (23:40)    -   -   -   -  

  • Claire

    ma i ja sam tak strašljiva šta se tiče doktora, grozno,nikome nije svejedno, ali nekima je ipak veća muka nego drugima;), ali kao što veliš mora se, nema nam druge. A da je meni prije bilo jednostavno ići zubaru kao što je sada kada mi lijepo da inekciju išla bih ja i prije češće...
    A što se tiče Susan, ma glas 1. liga, jedino da se ne mijenja previše, vidim već se malo pofarbala, ali hajde, samo da se ne prepusti u ruke nekom stilistu i sve će biti ok:)

    avatar

    27.05.2009. (00:05)    -   -   -   -  

  • Matein i Lorenin blog XD bff

    hej!! sjecas se mog bloga- matein blog o psima ? e, uglavnom ne pisem na njega vec sam otvorila novi blog sa svojim prijateljem... ako hoces posjeti ga, bit ce mi jaaako drago!!! svaki komentar vracam. ova pjesma je super, ocito super znas engleski ili si prepisala odnekud... hhh, ma zezam se! nadam se da ces doci... pozz

    Matea ( svoje ime pisem na dnu teksta kako bi znali jesam li ja ili moj prijatelj )

    avatar

    28.05.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  • skaska

    ma di ju najdeš, mislim fotku ovu kod fulvusice. ajme kak sam se nasmijala

    avatar

    29.05.2009. (10:27)    -   -   -   -  

  • Piton007

    najvažnije pitanje je što radiš kad ne radiš ništa ???

    avatar

    29.05.2009. (17:02)    -   -   -   -  

  • greentea

    oš da ti napišem komentar od 5ooo znakova?prokletom blogu to je maksimum, meni nije, al tko mene pita. nitko. vidim da te ćapila suzan. i ja se isto osjećam osvećenom preko nje. dabogda se svake godine negdje pojavila neka suzan bojl. nitko ne razumije nas kojekakve.
    ne znam što ti je trebalo da spominješ zubara. ja još uvijek imam nekoliko zuba, al nemam elu, pa sam u goroj situaciji od tebe. bojim se ić kod zubara, jer stalno mislim da će mi ugradit nekakve ogromne kljove s kojima neću moć sebe samu podnijet i dobit ću slom živaca kad god se pogledam u ogledalo. nisam si ni sad neki prizor, al barem sam original, nisam kiborg. imam ti još svašta za napisat, al moram ić peć gibanicu s tikvicama za grickanje u pola četiri kad počinju one 4 famozne epizode housa. imam ogroman post. dođi i komaj mi:)))))))))))))))))))))))))

    avatar

    30.05.2009. (14:20)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Pamtiti ćemo Suzan iz više razloga. :-)))
    tebi, baćin i guštaj s Elom.

    avatar

    31.05.2009. (20:04)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Priča o Susan u startu mi je mirisala....nedobro.
    Medijski žrvanj bezdušno ju je zahvatio, samljeo i ispljunuo, kao i mnoge druge...lijepe, ružne, talentirane, netalentirane...u današnje vrijeme to nije ni važno, važna je senzacija, skandal, šou.
    Nadam se da će na kraju ipak završiti dobro po nju, mada mi na pamet pada ona Gibonnijeva - "...na poljima od snova ne pušta se korijenje, ovo mi je škola..."
    Snovi se za tren pretvore u noćnu moru, moramo dobro razmisliti što zapravo želimo, jer...kog vraga ću s trie's'dva miljona kuna u srijedu navečer, LOL?!

    avatar

    01.06.2009. (14:43)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    Draga samo mi se drži!! Nedaj se! A cigare ćemo ostavljati zajedno!

    avatar

    02.06.2009. (09:08)    -   -   -   -  

  • Katja

    Samo ćirin di si :)))

    avatar

    03.06.2009. (10:16)    -   -   -   -  

  • fulvus

    vidim, radi se...sezona počela, ha?:))) pozdrav vama dvijema:)

    avatar

    05.06.2009. (12:15)    -   -   -   -  

  • hrabrost

    gdje si? ja sam imala promjene i strke, faza ne javljanja, pa brzinske zaostatke javljanje, a kako nemamo na istom blogu otvoren blog, nikako da se tvoga linka dočepam i javim, pa evo me napokon do tebe, sada memoriju uštekavam i stavljam te sa strane da se ne dogodi ne javljanje, barem sa moje strane mogu obećati.Nedostaju mi tvoji specifični komentari i pogled na život i okruženje. A Suzan? takva se jedanputa rađa, pitanje je koliko Suzana ima još oko nas, odnosno da li smo tek sada svjesni kolika je važnost i moć medija i elektronike koja nas okružuje.Pozdrav ostavljam i veliku ispriku

    avatar

    06.06.2009. (13:25)    -   -   -   -  

  • anter

    Bogami, pari se da u ten petralu jema posla ka škaje kad se zanemarija blog i prijateji! Pozdrav!anter

    avatar

    07.06.2009. (18:10)    -   -   -   -  

  • e evo me zagora vrilo zivota

    kako me nema baš često ...Benico tu si u mislima....

    veliki cmokićć

    avatar

    08.06.2009. (12:35)    -   -   -   -  

  • greentea

    draga moja ziben, moram ti ko i uvijek iskreno reći da debelo pretjeruješ. znam da me ko i uvijek nećeš ozbiljno shvatiti, ali vjeruj mi na časnu pionirsku riječ, ovo prelazi sve granice pristojnosti ophođenja na jednom ovakovom respektabilnom blogu. NITKO NIJE BAŠ TOLIKO ZAPOSLEN! nitko!
    blog ti se usmrdio od neprovjetravanja, tekst ti se upljesnivio od ustajalosti, isteko mu je rok trajanja i razmišljam da ti pošaljem radnu i sanitarnu inspekciju, jer u ovoj žabokrečini se ne može ništa dobroga izleći, čak štoviše i naprotiv, mislim si da je lako moguće da upravo ovdje genetski mutira i pokosi svijet virus najopakije gripe ikada, koju će znanost inspirirana tobom nazvati maštovito ziben-gripen. osjećam da sam u opasnosti dok ovdje boravim u dobroj namjeri da te upozorim na tu mogućnost virusnog armagedona začetog na tvojem prašnjavom blogu kojem rubovi već vonjaju na trulež i propadanje usljed tvojeg nečuvenog zabušavanja. i besramnog. i drskog. i neoprostivog. i ljigavog. i gnjusnog. moraš, draga moja ziben, shvatiti da čovjek ili jeste bloger ili nije. nije ti to ko stranačka pripadnost: sad jesam, sad nisam, malo jesam, malo nisam, a ako i jesam ko da nisam i obratno. pravi bloger nikada nije kviter. nema odmora dok traje obnova. pravi bloger leprša svojim gipkim izvježbanim prstima nad tastaturom vješto ko primabalerina svojim ljupkim nožicama po daskama teatra i izvodi jezične bravure i eskapade hrabro i božanstvenom jednostanovšću i lakoćom ko što galeb džonatan livingston svojim krilcima reže zračne struje nad usnulim morem. eto. jesi me shvatila? moja današnja spisateljska vježba upravo je sada i ovdje zgotovljena. zahvaljujem ti na prostoru i vremenu. nisi nikakav domaćin, budući te nikada nema. no, ja se snađem i bez tebe. kriška voćne torte bi prijala i možda malo limunade u orošenoj čaši.....no, stvari jesu kakve jesu. odlazim sad i žestoko bih zalupila na odlasku vratima u znak protesta, ali puna su crvotočine i termita, raspala bi se ko dotrajali leš...ovdje je sve zapušteno, napušteno i neodržavano.....no, nema veze, došla sam da ti kažem da odlazim, odlazim, odlazim............

    avatar

    08.06.2009. (21:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...