Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • levant

    vidiš kojih ti problema imaš. mi barbike ne razmišljamo. mi trepćemo očicama i trepavicama. i govorimo "booože kako si ti paametan". govorimo to ironično i sa dozom zaprepaštenja u glasu ali ti i takvi to ne isčitaju. mislim tu ironiju. pak se nasmiješe, nadmoćno. i svi sretni i zadovoljni.
    ma..biti barbika ti je najmoćnija stvar na svijetu...:)))).
    je da. znam to. meni najdraže kad mi se odgovori "nije to isto". e jebat ga. nije isto i sad ti reci. na primjer ja kažem da (ovo je samo primjer smišljen nabrzinu) moja mama ima plavu kosu a tvoja mama ima smeđu kosu ali obje su mame, onda dobijem odgovor "da, ali nije to isto". e tu me začepe zauvijek, jerbo ja ondak idući dio dana hodam izgubljena po svijetu i šire i razmišljam u sebi "kako to nije isto?"...he,he...vidiš iz ovog trabunjanja da sam barbi na šestu...zato kidam nalijevo da ne ispišem ovdje još hrpu gluposti....

    avatar

    18.05.2009. (13:45)    -   -   -   -  

  • dordora2

    A najjača tvrdnja takvih mi je kad kažu "krivo misliš" - e onda stvarno zaštekam i zapravo pomislim kako oni i jesu na neki način u pravu, jer zbilja znači krivo misliti ako misliš da s takvima možeš razgovarati - s njima možeš samo šutiti i slušati i povremeno kimnuti potvrdno glavom - tako ih se najlakše riješiti ... :-)

    avatar

    18.05.2009. (14:51)    -   -   -   -  

  • levant

    e da . dobro kaže dordora". to "krivo misliš" je isto velika fora. ali jednom sam na nju popizdila, ali ono skroznaskroz i rekla vićući "odakle vam pravo govoriti da krivo mislim?". pa ih to malo ušutkalo jerbo nisu očekivali vrištanje. poslije se nije događalo. a drugi put, u drugom društvu, kad mi se to dogodilo digla sam se i otišla. ono baš sam se digla, baš sam uzela svoje stvari u sred razgovora i otišla. toliko mi diglo tlak. bemti konverzaciju i druženje s takvima.
    u svakom slučaju shvatila sam da agresiju moraš vratit agresijom. nema druge. tak! :)

    avatar

    18.05.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • dordora2

    p.s. pogledaj sat kad smo bile jedna kod druge i pisale...

    avatar

    18.05.2009. (15:10)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    rekla sam ti već kaj mislim o vožnji kući šesticom :)
    fulvus :PP

    avatar

    18.05.2009. (15:36)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ levant: ___ ma znam. zato se ja svim silama trudim da budem barbika. kosa je tu. sve ostalo nije :o)))) i da, nekad čovjek zaista mora na agresivnost reagirati agresivnošću.
    @ dordora2:___da, takvi su mi isto dragi :o) uglavnom "ne možeš tako razmišljati" i "krivo misliš" imaju isto značenje. sinonimi. najlakše ih se riješiti kad kažeš: ako biti u pravu znači misliti ko ti, onda mi je drago da krivo mislim :o))) pogledala sam sat - i kod tebe odgovorila :o)
    @ povuci-potegni:___nemoj pisati tako duge komentare. zagušiš mi post :o))))) i čime da se vozim onda??? :o)))

    avatar

    18.05.2009. (15:52)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Dopada mi se tvoja ideja - prihvaćam sa zadovoljstvom...)))
    Ubuduće gledamo na sat.

    avatar

    18.05.2009. (16:01)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    do savskog mosta s čime god hoćeš, a onda na 14-icu :P

    avatar

    18.05.2009. (21:50)    -   -   -   -  

  • premudra

    to meni sve smiješno. kao kad netko u prostoriji prodaje pamet i glumi najpametnijeg jer želi fascinirati sve oko sebe a onda ga netko poklopi pa kaže mišljenje koje je drukčije od njegova i pri tome kaže nešto pametno, što 'stoji', i time ugrozi njegov položaj najpametnijeg u istom društvu. normalno da ga se plaši, ne želi ga usvojoj blizini, normalno da će se boriti u dokazivanju kako je on 'u pravu' i kako taj netko tko se usudio uopće reći nešto suprotno potpuno ima 'krivo razmišljanje'. dogodilo mi se takvo što milijun puta i svaki put sam se maknula, no sa zadovoljstvom gledala kako se taj netko 'koprca' nakon neke moje teze koja pobija njegove stavove do tad izrečene, baš zato što se šepuri kao paun i pravi najpametnijim. to mi sad dođe kao sport :))

    avatar

    19.05.2009. (09:51)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    i di je ta fulvusica? idem po nju :)

    avatar

    19.05.2009. (10:09)    -   -   -   -  

  • fulvus

    na trenutak mi se učinilo da znam o kom govoriš...naime, i ja poznajem jednu histeričnu osobu koja tako govori i misli da je uvijek u pravu. Ali, nemoguće...takva se ne ponavlja dva puta:))) svijet ne bi izdržao toliku pamet, zato je nemoguće.

    avatar

    19.05.2009. (11:33)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    :o)

    avatar

    19.05.2009. (15:00)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @povuci-potegni:___ ali ja ne idem na tu stranu. ja idem preko autobusnog. tz,tz,tz. kupi plan grada. brzo.
    @premudra:___ možda da osnujemo sportski klub. i ja se tak znam zabavljati. kad mi se da :o)
    @fulvus:___ vidim da te P-P dovukla :o) čuj, svi mi u životu poznajemo takve osobe. jer nije da ih nema. pa svakom od nas zapadne po koja :o)))

    avatar

    19.05.2009. (15:02)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Jedna od meni omiljenih izreka (a nekako se fino uklapa u ideju ovog posta) je: Tamo gdje svi misle jedanko, NITKO ne misli!

    avatar

    20.05.2009. (11:48)    -   -   -   -  

  • bastet

    Ha, ha, ha... ma sjajno, sjajno. Cijeli post, a osobito njegov kraj, me baš razveselio. Onaj komentar o mladiću! I o tome da ima pravo izraziti svoje mišljenja, a da to smiješ i ti, i da ti to daje pravo da budeš sretna što ti taj mladić s takvim životnim prioritetima nije nitko, nego samo jedno od lica u moru nepoznatih.
    Svi smo slobodni u dubini duše biti i misliti što želimo. No, prevelika doza individualizma, u tom smislu, nikada i ni u kojem društvu nije bila poželjna. Refleks samoodržanja, pretpostavljam. Jer takvi slobodni umovi čije ideje ne slijede utabane puteve i koji probijaju granice uvriježenog i kolektivno usvojenog, se uvijek najprije percipiraju kao potencijalna prijetnja. Te izazivaju strah ili sablazan. U nekim davnim vremenima takve ljude su pribijali na križ ili spaljivali na lomačama. Međutim, prije ili kasnije ideje tih mučenika, o ironije li, bivale su prozvane revolucionarnima ili čak svetima. I tada bi ih većina poslušno usvajala i slijedila kao dogmu. A na križ bi se pribijali neki drugi pioniri ljudske misli...

    avatar

    20.05.2009. (12:31)    -   -   -   -  

  • amata

    Po mom mišljenju,,,kad je većina uvjerena u nešto to je znak da to mišljenje treba uzeti s rezervom...

    avatar

    20.05.2009. (12:44)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    došla sam ti poželjet ugodnu ljetnu srijedačku večer

    avatar

    20.05.2009. (21:23)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Ih, kako bi to lijepo bilo da većina oko nas razmišlja isto kao i mi. Jer bi to možda značilo da smo svi u pravu. Al meni zanimljivije kad sama pravilno razmišljam a oko mene ljudi u krivu.
    Ovih si dana mogla u šestici vidjeti žemu u majici s natpisom "I´m only popular on the Internet". To po Zagrebu mogu nositi a da nitko ne reagira. Zato po Umagu mogu hodati u bluzi načičkanoj potočnicama i nitko niš ne kuži. A ja šaljem poruku. :P

    avatar

    21.05.2009. (10:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...