Komentari

zelenicaj.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Kolegica Mica

    pokušavam shvatiti poteze takvih ljudi kroz vrijeme, ali nisam prije, pa ne mogu ni sada biti pametnija kako nemam istih jadno-sramotnih sklonosti prema drugima. to me ustvari svaki puta podsjeti na srednju školu i glumatanje balavaca 'važnim' pogledima na hodniku. ali teatralne osobe uvijek vole dozu tišine nakon svoje nihilističke izjave.

    avatar

    14.05.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  • ----mija----

    a nije mi baš duhovito ,,jer svako voli napisati na svom što želi a komentirati pod anonimno i nije nešto i to se može vidjeti,,))))(zar ne) pusu ti ostavljam::))))

    avatar

    14.05.2009. (18:55)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Pa što ako dođe?!!! Pripremi motiku..... A kad se dobro umori ponudi je kulenom, šunkom, špekom, lukom i domaćim kruhom. Odmah će joj biti jasno da nakon pravog kopanja blitva nije dostatan obrok. :))))))

    avatar

    14.05.2009. (20:20)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Što znači biti poluanoniman? :)

    avatar

    14.05.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Haha... zelena, neka se našao netko tko će te malo obuzdat...znam da sad nema Fizija, jer je jedino on znao s tobom, još pamtim kad bude frke on zapiči za Osijek, kupi dvije kuglice sladoleda, i cosktu,i sve 5...ali sad...kad ti se pola Dalmacije sjuri na sjever...moli Boga da Drava bude niska...

    avatar

    14.05.2009. (22:15)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    ni more ljuto nego slano! :D hehehe bogme grinti-ca, sad si tek prava selebriti! sad, kad si i prve prijetnje dobila! a sad slijede paparaci.....eeehhhhh....nemoj mi žabare i kopanje spominjat! ;))))))))

    avatar

    14.05.2009. (22:44)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Da, da imaš pravo..hahah...hehe...gulp.
    Duhovito kao Twilight zone.
    Lijepi pozdravi:-)

    avatar

    14.05.2009. (22:45)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Nije narodu lako čitat da ti priti blitvarka, znaju oni koja je to gomila snage kad pojede kil blitve i popije bevandu. Čuvaj se, otiđi neko vrime živit kod prijatelja, ispod mosta, bilo di dok bepu ne prože žuta minuta.

    avatar

    14.05.2009. (23:31)    -   -   -   -  

  • nametnik

    šta je ovo?!...kakve su ovo ženske pizdarije? sad san doša doma sa večere sa Premijeron i vidin ove budalaštine! smijte se! ne virujete, an?
    dobro. nisu ni popi virovali da je zemlja okrugla dok se nije pojavija oni muflon sa polugon. vako, nike stvari moran reć ili ću puknit...

    Kolegice Mice,znaš šta! kad su take šupjače ka ti letale za menon po sridnjon školi ja san biža od nji jer nisu bile moj tip...pušing bejbe:)

    bepa, evidentno je, da ću ti se krvi napit nastaviš li me zajebavat i daje!
    ostavi me se ženska glavo na miru! i sad mi je i uvik najža šta te nisan opalija na onomu parkingu! jebiga, ti si kriva!

    a ti talibanko zelana, mogla bi se malo manje kurčit znaš...ako imaš muda, ka šta nemaš, dogovorimo randevu! paš vidit kakoš poslin plakat od muke šta mi nisi dala prije, e!

    laka van noć, rokerice:))

    avatar

    15.05.2009. (00:34)    -   -   -   -  

  • nametnik

    e, zaboravija san reć i šinjorinici Kinky...znan ja, gospođice, šta je poluanoniman:)...stupimo u kontakt, lutko, pa ću ti ispripovidit šta je to...baš mi pariš moj tip ženke, bilo bi te lipo upoznat u živo:)...

    avatar

    15.05.2009. (00:58)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    Ne brini, pjesmama je glavni cilj da ih se ne razumije. Time se postiže dubina i značaj, a nadasve osobnost umjetničkog izričaja, kao i svekolikog pogleda na svijet i još više, na sve ono što on nije. Zamisli koja bi tragedija bila da umjetniku namjerniku oduzmeš neshvaćenost. U takvim užasnim okolnostima daljnji rad ne bi imao smisla, a ni sam život ne bi osobito vrijedio. Razumijem iskreni strah tvoje ustreptale, nježne i osjetljive duše. Hoću reći, pjesma je baš fakat dobra :)

    avatar

    15.05.2009. (06:18)    -   -   -   -  

  • slatka paprika

    treba hitno reagirati. uzbuuuna! saljem ti jednu ultra specijalnu brigadu u slavoniju. treba zbiti redove. fizimalca nema, dezertirao je. pomoc stize a ti se drzi. svi smo uz tebe.

    avatar

    15.05.2009. (09:02)    -   -   -   -  

  • bepa

    hehe...
    ponudi je kulenom, šunkom, špekom, lukom i domaćim kruhom. Odmah će joj biti jasno da nakon pravog kopanja blitva nije dostatan obrok. :))))))
    ovo mi se sviđa..i ne mogu ne složit se :)

    avatar

    15.05.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • Piton007

    žalim te, izgleda da je ovo tvoj posljednji post, jer kad te uhvate........................................................

    avatar

    15.05.2009. (15:49)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    hahaha ne brini ima mene, jak sam ja izdržat ću ja to...hehehe...

    avatar

    15.05.2009. (20:34)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    humor, ali kakav

    avatar

    15.05.2009. (20:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...