Komentari

opsa.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • nažigač

    No, sada smo na djelu vidjeli kako NATO efikasno ubije žene i djecu - civile. Ima NATO i za to ime, to se zove KOLTERALNE ŽRTVE.

    Pitam se koliko bi još pisao o NATo-u da su, nekim divnim slučajem, pobili tvoje roditelje. Da li bi zaista bio zadovoljan isprikom neke anonimne glasnogovornice.

    Kako te samo nije sramota promovirati usrane NATO fašiste i koljače?!

    Fuj, odvratno!

    avatar

    08.05.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  • davdagic

    Nažalost, u Afganistanu traje rat. U ratu ginu i nevini, to se događa i za svakom nevinom žrtvom i svakim izgubljenim životom se žali. Iako nije bitno, treba reći kako civilne žrtve nedavnog napada nisu bile žrtve bombardiranja od strane NATO vođene misije ISAF, nego od strane posebne misije koju vode Sjedinjene Američke Države u Afganistanu.

    Ipak, imajte na umu da talibani svakodnevno rade samoubilačke napade u kojima ginu civili, koje oni ubijaju intencionalno, a da je ova nedavna tragedija rezultat pogreške, a nikako ne namjere da se ubijaju civili. To je drastična razlika, koju bi trebalo malo bolje objašnjavati, na čemu i mi radimo (OPSA).
    NATO tamo nije, kao niti jedna Zapadnjačka vojska, da bi vodili rat, ubijali civile, nego upravo suprotno! Voditi rat, ne brinući za civilne žrtve - to je misija talibana. Vjerujte, talibane civili ne žele!

    Što se tiče reakcije, nikakav anonimni glasnogovornik nije reagirao. Ispred SAD-a je reagirao predsjednik Obama, a iz NATO-a cijelokupno vodstvo, izmeđuostalog na našem blogu možete pročitati i vijest s admiralom Giampaolom Di Paolom.

    A evo i jedna vijest koja je u potpunosti svakodnevna, pa je protivnici NATO-a ne smatraju bitnom, jer to što talibani dnevno ubijaju desetke civila, neki misle da je u redu!!!

    U Afganistanu u samoubilačkom atentatu 12 poginulih

    KABUL, 7. svibnja 2009. (Hina/AFP) - Kamikaza na motoru je izazvao eksploziju blizu konvoja afganistanskih i međunarodnih snaga u četvrtak predvečer pri čemu je ubio 12 i ranio 32 afganistanska civila u pokrajini Helmand, navele su lokalne vlasti.

    Kamikaza je izazvao eksploziju pri prolasku konvoja Isafa i afganistanskih snaga u okrugu Gereshk, rekao je šef policije tog okruga.

    Glasnogovornik pokrajinske vlasti je rekao da je poginulo 12 i ranjena 32 afganistanska civila.

    Eksplozija je odjeknula oko 18 sati na jako posjećenoj tržnici.

    avatar

    08.05.2009. (20:24)    -   -   -   -  

  • MCpogled

    dobar odgovor opse al za ozbiljno. i ja sam si mislil kako ubijaju. uopce mi nije palo da ove talibancine svaki dan bacaju bombe

    avatar

    08.05.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • filip

    nažigač je usporen i nosi sliku Osamae Bin Ladena u novčarci

    avatar

    09.05.2009. (10:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...