Komentari

humanitarianniskozemac.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Frankin svijet

    Svaka cast, mi smo ostali bez rijeci, ovako nesto samo ti mozes organizirati. To si nam i sam na odlasku rekao: ja sutra sto posto idem za Amsterdam...Koliko vidimo to se i ostvarilo... Volis ljude oko sebe i to se vidi,takav i ostani i pozdravi svoju zenu i unuke... Nama je bilo nezaboravno...Hvala na svemu...

    avatar

    06.05.2009. (23:26)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    "Volis ljude oko sebe i to se vidi,takav i ostani i pozdravi svoju zenu i unuke... Nama je bilo nezaboravno"...upravo ovo sto su rekli Sucici nema se apsolutno vise sto reci nego jos samo jednom HVALA TI!
    Veliki pozdrav salje ti ekipa male Anje :)

    avatar

    06.05.2009. (23:37)    -   -   -   -  

  • niskozemac

    Frankin svijet
    Samo da nas zdravlje posluzi Opet cemo tulum napraviti! J..o kucu koja nema gostiju!!!!pozdravcek vama a klincima saljem veliku pusu.

    Mala Anja
    Jutric iz Amsterdama normalno ;kisovitog baaaaa!! znam da je bilo prekrasno naravno jer mi mozemo nesto LOSE organizirati!!pozdravcek vama a maloj Anji bezbroj pusa saljem!!

    avatar

    07.05.2009. (08:46)    -   -   -   -  

  • Đus

    vjeruj mi prijatelju da je mene steglo u grlu kada sam pročitao kako te je tvoj Renzo zvao, a poznavajući te mogu samo zamisliti kako je tebi bilo.
    nitko ti to neće zamjeriti, upravo zato te volimo i poštujemo, jer si takav.
    glavno da si ti sretno stigao k svojoj obitelji, a mi se ubrzo opet vidimo!
    i drago mi je da si se pridružio mojim šalama s onim o posljednjem postu...
    puno pozdravi svoju obitelj, a posebno unuke. nisu mogli poželjeti boljeg didu!

    avatar

    07.05.2009. (13:08)    -   -   -   -  

  • enika36

    Dragi moj niskozemac prvo jedno VELIKO HVALA na pozivu, druženju i svemu ostalom stvarno je bilo prekrasno a ekipa je bila iz snova 1001 noći ...a takvog didu pa ko ga ne bi poželio djeca unuci to je ono za što se treba i moramo boriti ...naravno da ćemo reprizirat ekipu imamo još te moramo belu naučit :-))) puno velikih pusa tebi i tvojoj obitelji posebno onom malom manekenu od cijele ekipe iz međimurja sunčanog... nadam se da nije koja pčelica ostala u medu...pa te piknula....vidimo se uskoro....

    avatar

    07.05.2009. (19:03)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    takvog dedu nema ni jedno unuče...kad malo poraste i kad bude vidio što si sve i za koga napravio rekao bude da ima najboljeg didu...jer si ti stvarno najbolji, da te nema trebalo bi te izmisliti.. a malisani tvoji su predivni, pravi mali bomboni :)))

    i jos jednom hvala na vikendu u Puli

    avatar

    07.05.2009. (20:30)    -   -   -   -  

  • JADRANKA2612

    E pa ovo je zaista tužno kada toliko fališ malim anđelima.Nama koji smo s tobom bili bilo je super.Zaista si divan ,srčan čovjek koji nam je pripremio nezaboravan doživljaj druženja.Očekivala sam da ćeš pozvati i reći da dolaziš u Slavoniju a ono vratiš se kući.Ipak mi je drago da si sa svojom obitelji jer takav čovjek zaslužuje da o njemu netko brine kao ti o drugima.Slika sam nekih stavila u Photobokali neznam prenjeti pa ću ih staviti na Facebok.Želim ti da od sad uvijek budeš sretan i okružen ljubavi svojih bližnjih a njih sve pozdravljamo.Hvala ti na svemu!

    avatar

    07.05.2009. (20:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...