Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • gost

    BRAVO.... H.DRGOVOLJAC je imao istu situaciju sad su dobili4/5 to bit će to derbi

    avatar

    06.05.2009. (15:00)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Ne bih sitničario, ali nismo ni mi loše.
    Trešnjevka na proljeće 4 pobjede, 1 neriješen i dva poraza, a već smo igrali s Dinamom, Zagrebom i s NK Špansko. Čestitke zagićima Dubrave

    avatar

    06.05.2009. (15:25)    -   -   -   -  

  • živac

    Ma rezultat. Svi ga volimo.

    ALI u prve dvije tri godine, uz vježbe kordinacije, bilo bi jako bitno da djeca nauče voditi loptu dignute glave jer je to osnova daljnje nadgradnje. Naravno treba raditi i na dodavanju, zaustavljanju lopte (kasnije i s istodobnim usmjeravanjem lopte prema pravcu namjeravanog kretanja ili šuta), udaranju lopte koja pada iz zraka.... A od taktike se koncentrirati samo na dupli pas (uz igru "zrende") i na njihovu maštu. Po mom mišljenju tražiti da djeca razvijaju igra vodi šabloni, bez razvijanja individualnih sposobnosti, prava na grešku prilikom driblinga - tada postoji jako puno "alibi" dodavanja, pogotovo kod djece koja nisu tehnički nadarena.

    avatar

    06.05.2009. (21:16)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Složio bih se u veećem dijelu sa Živcem. Međutim, ovo su djeca i svaka im pobjeda znači puno više nego velikima. Ili da budem jasniji, svaki ih poraz ubija više nego velike. Zato je jako važno da - barem ponekda - pobjede. Ovo o čemu si pisao stoji, ali sjeti se da kad smo ti i ja imali toliko godina ova generacija nije postojala. Nabijali smo loptu po parkovima. Neka se sada naviknu obavezama, neki od njih će možda i postati igrači, naglasak je na možda, a većina će se baviti neekim petim poslom i ako bude sreće - i ako mi budemo dovoljno pametni - još uvijek voljeti nogomet.
    Pozdrav HAŠK-u s Trešnjevke

    avatar

    09.05.2009. (20:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...