Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • fulvus

    ne daj se ines:)
    a proći će, samo vidi da nije ova nova gripa:)

    avatar

    06.05.2009. (12:09)    -   -   -   -  

  • premudra

    a valjd nije, hihihi, za sad se samo s evropejcima družim :))

    avatar

    06.05.2009. (12:53)    -   -   -   -  

  • premudra

    mali update - bila kod tete doktorice i dobila lijekove protiv bolova ali i antibiotike, radim dok budem mogla, sve dok ne zalegnem. al ne dam se ;)

    avatar

    07.05.2009. (09:47)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    dobro da se ne daš. da se daš kak bi se tek onda osjećala :o)))))

    avatar

    08.05.2009. (08:19)    -   -   -   -  

  • levant

    e to skršilo i mene. uz tu nogicu, bemti nogu. :)
    sad sam se dovukla na posao. no za razliku od tebe ja sam zdravija. mislim željezo mi ok i imunitet ok, pa će brže proć. što želim i tebi. da brzo prođe. a usput, želim ti da shvatiš da ti imunitet slab i da moraš više misliti na sebe o svijete doklen ću ja to pričati?!? doklen pitam ja tebe? :)
    ps. noćas sam te sanjala. neki dan sam sanjala champs. sanjam blog...:)) o svijete..:)).

    avatar

    08.05.2009. (08:56)    -   -   -   -  

  • premudra

    @nisam odavde - baš, stvarno, ovako je bolje, mislim da bi me uhvatila teška depresija da sam sad doma u krevetu a vani tako lijepi sunčan dan, ovako ga barem iz ureda gledam kroz prozor, radim s ljudima, smijem se i pričam (što mi je jako bitno) i manje mislim na ovu gripu, virozu ili što me već drži ;)
    @levant - mislim, zdravija, što se hvališ stalno?!? nabijaš mi komplekse :(
    baš danas ujutro došlo mi uzet digitalac i fotkat količinu tableta (vitamina i minerala) koje svako jutro popijem, cijela šaka. i još sad uz to nešto za gripu i antibiotik :)
    kad to popiješ ne moš više ni bit gladan, samo to te nahrani :))
    jedem svaki dan 2 banane i jagodica pola kg, danas imam ribu za ručak, krumpir i blitvu, jel dobro? :) baš me zanima kakav je san :)

    avatar

    08.05.2009. (09:17)    -   -   -   -  

  • chablis

    Ne valja ti to, kad je čovjek bolestan ostaje doma!

    avatar

    08.05.2009. (11:31)    -   -   -   -  

  • premudra

    @chablis - ma znam ja to, u pravu si, i prije bi me prošlo, ovako je sad više od tjedan dana kako se mrcvarim. niti mislim da sam nezamjenjiva na poslu pa da se bez mene ne može, stvarno nisam, ali kad sam doma onda mi zvone telefoni i stalno me netko za nešto iz ureda treba, pa to doživljavam više kao neku fuck... kontrolu gdje sam i što radim nego kao stvarnu potrebu za mnom. onda sam jednostavno u uredu, odradim sve svoje i nitko me ne z...
    ne znam zašto ali kod nas ti je najveće zlo otić na bolovanje, kao da bacamo tešku grbu, izvlačimo se od posla. još da je Frima takva da proizvodnja zbog tog trpi bilo bi mi jasno, ali eto, jako je bitno u kakvoj (zdravoj ili nezdravoj) radnoj sredini radiš i tko su ti, odnosno kakvi su ti nadređeni. a kod nas je već običaj da za gripu ne ideš na bolovanje, tek kad te skrši upala pluća ili tako nešto onda si za bolovanje, da, da :)

    avatar

    08.05.2009. (12:14)    -   -   -   -  

  • levant

    ma ne hvalim se odakle ti to?? :(
    samo te hoću isprovocirat da shvatiš da se o zdravlju mora mislit. ako sam dosadna oprosti, nije namjerno. brinem se jer znam kako je meni bilo dok nisam počela više misliti o svom zdravlju. zato to radim. ali ako hoćeš ja ću prestat o tom pričat i poslije ćeš me na koljenima molit nek nastavim al ja neću. neću i bok! :))

    avatar

    08.05.2009. (13:09)    -   -   -   -  

  • premudra

    @levant - o svijete... pa ja nešto kažem a ona odmah sve ozbiljno shvati :)
    samo nemoj da te moram na koljenima molit, sve ću drugo istrpjet :)) i tvoja svakodnevna prigovaranja o tome kako ne brinem dovoljno o svom zdravlju, i tvoju hvalu kako si zdravija od mene i kad ti je nogica bolesna, i tvoju kuknjavu kako si gola i bosa, i tvoje snove, sve! samo nemoj da te moram molit! ;))

    avatar

    08.05.2009. (13:16)    -   -   -   -  

  • levant

    ajd dobro. :)

    avatar

    08.05.2009. (13:53)    -   -   -   -  

  • levant

    san je bio neki ok. ono smijale smo se i bilo nam je dobro. ne sjećam se detalja samo se sjećam da smo se lijepo družile. pa ti reci.
    :)
    i molim. ne prigovaram SVAKODNEVNO. No ako hoćeš ja mogu i to...:))

    avatar

    08.05.2009. (13:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...