Komentari

marinianis1.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Kolegica Mica

    kud baš moja generacija mora biti ta na kojoj se lome koplja ekonomske bijede....:)) naravno da ima mnoooogo studenata koji se vucaraju po fakultetima jer misle da je to IN, ali meni je drago kako sam ja to sve završila, a još draže kako samo se upisala (BEZ pomoći plave kuverte, samo svog znanja) a još me tata pitao da li hoću da mi plati upad jer je htio da mu bar jedno dijete vidi fakulteta.... nisam ni razmišljala, samo rekla NE jer ionako bi ga morala pohađati i završiti, a ako se sama ne mogu upisati tko će diplomirati? ali to su stvari osobnog karaktera, oni koji su bili bolji od mene, svaka im čast neka se ističu, a oni koji su lošiji uvijek će trebati tu plavu kovertu kamo god pođu......

    avatar

    06.05.2009. (17:47)    -   -   -   -  

  • marinianis

    mitzy, neka oni koji trebaju kuverte za upis i završetak studija idu u privatne škole, i svi sretni i zadovoljni. jedino, opet problem počinje kod zapošljavanja...para vrti gdje burgija neće. jedino, privatnici neće smrdibube, već radnike, a li je pitanje koliko su spremni platiti.

    avatar

    06.05.2009. (18:29)    -   -   -   -  

  • skaska

    ora sava ora sava

    avatar

    07.05.2009. (22:38)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Zapošljavanje nije nikakav problem kod onih koji imaju završen fakultet. Ne mislim pritom na Vern i slične škole. Provjeri statisike i vidjet ćeš da još fali visokoobrazovanih. Nezaposlenost je svega par postotaka i spada pod strukturalnu nezaposlenost, odnosno pod punu zaposlenost. Problem je s onima sa SSS. Njih je puno, pogotovo žena i to onih srednje dobi. Sve službene podatke imaš na stranicama zavoda za zapošljavanje.
    Inače, mislim da bi nekoliko stotina njemačkih managera na vodećim državnim financijskim i poreznim pozicijama bio dobar lijek za ovu državu.

    avatar

    08.05.2009. (00:22)    -   -   -   -  

  • marinianis

    zoccao, nikad nije kasno za menadžere iz njem., a trebalo je provesti model još '89 I '90-te

    avatar

    08.05.2009. (14:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...