Komentari

vistica3.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • inga

    hm, ja evo citala od dna :-). ma kakve to ceste bez serpentina u mom kraju? ja sam kao klinka obisla sve te ceste biciklom po plješivici svako ljeto....mozda je stvar ovakva-uska cesta koja iz pravca prelazi u hm mislim da prelazi odmah u kružni luk, bez prelazne krivine...to je nezgodno, a prije su se tako gradile ceste. sada je u zavoju dio luka kružnice, ali pravac prelazi u to preko neke prelazne krivine koju nacrtaš s krivuljarom.
    :-)

    avatar

    03.05.2009. (21:48)    -   -   -   -  

  • RemSi

    Pa po ovome šta si opisao za tebe nema straha - imaš terminatorovu sposobnost regeneracije ja bih se oporavljala tjednima, a ne samo u 1 dan.
    .... možda zato imaš tako dobre rezultate :-)

    avatar

    04.05.2009. (14:41)    -   -   -   -  

  • ivo

    pozz..koliko prije trčanja imaš zadnji unos tekućine..recimo za trku tipa duže staze kros lige?

    avatar

    04.05.2009. (18:53)    -   -   -   -  

  • andrej

    Ne pazim previše na hidrataciju, pogotovo ne prije ovih kraćih utrka. Pijem kad sam žedan. Prije dužih utrka na toplom vremenu treba više paziti na hidrataciju, ali isto tako treba paziti da se ne pretjera. Previše vode ti može poremetiti balans elektrolita u organizmu. Kažu da je najbolje pratiti boju mokraće, ako je svijetlo žuta onda je sve u redu.
    Znači, zavisi o temperaturi i dužini utrke. A što se tiče timinga, tekućina mi ne smeta u bilo kojem trenutku (osim ako popijem litar odjednom). Uostalom na većini dužih utrka pijem i tokom utrke, pa mi ne bi trebao biti problem popiti koji gutljaj neposredno prije starta.

    avatar

    05.05.2009. (11:55)    -   -   -   -  

  • ivo

    hvala na iscrpnom objašnjenju :)

    avatar

    05.05.2009. (22:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...