Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • kibbutznik

    ciao,

    kakva je situacija u Izraelu sa imigrantima? npr. ako odem u kibbutz, samo sa srednjom skolom, kakve su mi sanse da ostanem tamo zivjeti i raditi, možda pokrenuti vlastiti biznis ili tako nešto..? imam 22. god. ako to išta mijenja situaciju..

    pozz

    avatar

    25.04.2009. (17:11)    -   -   -   -  

  • borut

    @ kibucnik zaista ti ne bi znali odgovoriti na pitanja. Najbolje bibilo da se obratis direktno na neki od kibutza, a informacije mozes dobiti i na
    http://www.kibbutz.org.il
    puno uspjeha

    avatar

    26.04.2009. (09:16)    -   -   -   -  

  • Peška

    Eeej, vas dvoje, nigdi u itineraru se ne spominje dalmacija???!!! je li to znači da se nećemo vidit?? a di su obećanja??? cilu godinu čekan maj 2009, i šta sad?? moran li napominjat da vas želin zagrlit i iščakulat se kako bog zapovida???

    avatar

    27.04.2009. (14:21)    -   -   -   -  

  • borut

    @Peska, ne mozemo koristiti vise od 14 dana dopusta, od puta!
    To je jedini razlog da se necemo vidjeti. Kad nam je sin G. bio u Dubrovniku put nas je vodio kroz Duce, a sada su nam se svi zbili na relaciji Rijeka-Zagreb-Ljubljana, pa ti tako gore na sjeveru potrosimo sve dane. Al` ne brini nadoknadit cemo mi to!
    Osim toga sretna sam da sam tek sada saznala kroz sta ste prosli. I bolje da nisam znala. Sve je dobro kad se dobro svrsi! Oba su ti predivna. Ne znam koji je ljepsi. Cuvajte se.
    Kako Galeb kaze zdravi i veseli mi bili.

    avatar

    27.04.2009. (22:03)    -   -   -   -  

  • Peška

    sve znan i narafski da razumin vaše razloge. provedite svojih 14 dana na najlipši mogući način, sa svojima, kojima zasigurno puuuno falite. ovo ne umanjuje moje malo razočarenje šta se nećemo i ovi put srest, ali...šta ćeš...život nije bajka. nije, nije. i ne more uvik bit kako baš mi to oćemo. bože zdravja i mira pa ćemo nadoknadit sve propuštene prilike. Sad koristim momenat prid odlazak da van zaželin lipi put, ugodan let, a onda i sritan povratak doma. ne zaboravite pozdravit cilu familiju, naročito gospođu mamu, sestru (za koju se nadam da uspije podnosit sve životne udarce), G. , i sve vaše najdraže!
    p.s. sad kad je najgore prošlo, čujemo se češće. hvala na predivnim ričima!

    avatar

    28.04.2009. (10:50)    -   -   -   -  

  • Putnik

    Poštovani,
    Jeste li čuli za novo objavljenu knjigu „ Najveća tajna zagrebačkog Kaptola“ bivšeg svećenika u kojem govori o svom životu, o kardinalu Bozaniću, rođaku Zdravku Mamiću, velečasnom Zlatku Sudcu, i tolikim poznatim javnim i medijskim osobama.
    Hrvatski Da Vincijev kod je izašao.
    Provjerite što u njemu piše !

    avatar

    28.04.2009. (14:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...