Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • Pokojnici i pijanci

    Da, znam za tu vijest, svejedno hvala!

    avatar

    22.04.2009. (18:54)    -   -   -   -  

  • sewen2

    Kad god poželim povraćati, znam gdje ću svratiti. Pomalo postajem bulimičan....

    avatar

    22.04.2009. (21:19)    -   -   -   -  

  • alkion

    Nažalost ali od tih studentskih prosvjeda vjerojatno neće biti ništa. Nema tu ničeg revolucionarnog i nema tu nikoga tko bi takvo što mogao nositi...:)))

    avatar

    22.04.2009. (21:46)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    alkion, ti si očit dokaz da danas fakat svaki debil ima neko svoje mišljenje.
    Sewen, popuši mi kurac i idi u kanalizaciju gdje ti je i mjesto.
    ŽIVJELA JUGOSLAVIJA!!!

    avatar

    22.04.2009. (23:58)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Problem je u tome što su ljudi glupi šupci i što trpe ovakvu šugavu vlast umjesto da se jedamput potrude podavit i poubijat svu tu gamad iz sabora i svu tu gamad Hdz-ovsku.
    Ali dok god budu šutili i trpjeli dotel će imat vlast koja ih duboko jebe kurcem u dušu.
    Prosvjedi koje su bili prije i koji će biti više sliće na ekipicu retardiarnih izviđača nego na ljude kojima je pun kurac ovakve smrdljive govnare od države.
    Kada je koji prosvjed-protiv vlade urodio plodom?
    Nikada nijedan!
    Zviždaljke i transparenti neće promjeniti lopovluk gada sanadera to se mjenja samo brutalnim metodama.
    A dovoljno je vidjet s kakvim govnima živimo u ovoj govnari posebno govnima koji dolaze samo srat na tvoj blog kao onaj glupan glasnik kristov ili Lumen koji se usuđuje govoriti kako bi svi mi koji preziremo ovakvu lopovsku državu kakva i je terbali otići živjeti na Kubu ili Koreju.
    Kad takvo malo popovsko govno poćne nekoga protjerivat onda znamo da u njegovom umu žive nagoni popova koji su na slićan naćin protjerivali ljude spaljivanjem na lomačama.
    Popovsko tuđmanovsko tajkunizirana krčmetina od države u kojoj se još Hdz-ovska govna usuđuju nas zajebavat samo zato što govorimo istinu koj ih jebeno boli.
    A blog malog đubreta glasnika ću ionako ovih dana prosljediti Zagrebačkoj nadbiskupiji naravno i fotogarfiju njegovu te ih uputiti u sve njegove komentare pa me zanima hoćeli posatit pop ili biti samo fratar.

    avatar

    23.04.2009. (02:12)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Meni je Glasnik vs. Lumen obrisa komentar hehe. I rekao mi je da sam luda:). Krasan pobožni dječak:)

    avatar

    23.04.2009. (02:34)    -   -   -   -  

  • cvitamin

    @sewen2
    produkt pusenja progutaj. dobar je izvor proteina a to ce ti pomoci u bulimiji. takodjer neka ti posluzi kao osvjezivac daha. hahahahaha!

    avatar

    23.04.2009. (03:22)    -   -   -   -  

  • BigAnimal

    Da, imaš pravo.
    Sječam se, '80 i neke, kad je onaj lik opljačkao banku u oktogonu..
    E, to je bila vijest. Jer pljački i nasilja nije postojalo. Bila je Milicija.

    A danas? Skoro svaki dan čitamo o nekoj oružanoj pljački ili banke, ili pošte ili kladionice ili...
    Ili ubistvo nekoga... I nažalost, svi smo oguglali na to. To više i nisu vijesti na koje bi javnost reagirala...
    To postaje dio nekakve statistike.

    Crna kronika u novinama uskoro će preći veličino sportskih priloga u novinama.

    Zapravo, skoro prva polovica novina, ne zove se crna kronika, ali bavi se ekonomijom (čitaj - kriminalom), pa onda politikom (opet čitaj - kriminalom), pa malo vijesti iz svijeta, pa crna kronika (opet kriminal)... 2/3 svih glasila pišu zapravo o kriminalu u svim oblicima.
    Ostala 1/3 napune Gotovčevi, Farmeri; Brotherovci, tv program... I to su Hrvatske novine.

    Hvala ti " .................. " na internetu.... (prazninu ispunite po želji...)

    avatar

    23.04.2009. (09:40)    -   -   -   -  

  • alkion

    Dođoh u vjeri i nadi da se na ovim stranicama može prodiskutirati o svim i svakakvim problemima koji muče i ovu državu i njene ljude. Malo me iznenađuje ovaj vređajući ton odgovora jer je takva vrst odgovora najčešće u situacijama kad čovjek ne zna što bi odgovorio. Pokušat ću ipak malo elaborirati zašto sam onako komentirao u gornjem komentaru.
    Poučen dosadašnjim iskustvom i spoznajama samo sam naglasio da u ovoj državi omladina, studenti, a i ne samo oni, još uvijek nemaju niti snagu niti kritičnu masu da bi uspjeli nešto promjeniti. Napokon, to i nisu moje riječi nego riječi bivšeg predsednika Tita. Za revoluciju čovjek treba biti spreman i treba biti u uvjetima kada više nema što izgubiti u duhovnom i materijalnom smislu (sem života naravno) - već samo dobiti. Također je, za bilo kakve promjene, potrebna tzv. kritična masa, a u ovom slučaju se trenutno radi samo o šačici studenata s dva do tri Filozofska fakulteta koji baš i nemaju neki bog zna kakav razrađeni program i sistem akcije.Njihove su riječi da akciju i djelovanja određuju u hodu i po ukazanim potrebama. Slažem se ja osobno s njima da bi školovanje trebalo biti besplatno, ali smo trenutno dovedeni u takvo materijalno, usudim se reći i duhovno stanje, da je jednostavno nemoguće niti hodati ulicom a da se to nekome ne mora platiti. Lijepo je maštati, ali ja sam ipak ona stara škola koju je život naučio da prihvatam stanje u kome se nalazim i da iz njega izvlačim ono najbolje i najefikasnije kako bih na osnovi toga išao naprijed. Sadašnji sistem studiranja je nažalost takav kakav je i da bi uopće opstao mora se plaćati. Ako bi ga trenutno pokušali staviti kao besplatno nastala bi anarhija i bilo bi skoro pa nemoguće ga provoditi - troškovi profesorskog rada, literatura, prostori za nastavu i njihovo održavanje, materijali za rad studenata, smještaj studenata...
    Malo me ovaj studentski prosvjed podsjeća na don Kihotovski juriš na vjetrenjače.
    Kako bih još malo bolje pojasnio:
    Svi smo mi svjesni gladi u svijetu. Svi smo svjesni da na planetu Zemlji trenutno ima dovoljno i bogatstava i hrane da te gladi nebi trebalo biti. Nažalost svjesni smo i da se to silno bogatstvo pojedinaca (bogate manjine) još dugo vremena neće "podijeliti" siromašnoj većini. Još će nažalost proteći puno vremena dok se svijest ljudske rase dovede na onu željenu: svatko prema mogućnosti, a svima prema potrebama.
    Kako bi moj bivši profa filozofije rekao (dok je predavao Dijalektički materijalizam): "Tužno je i žalosno, ali svijest o potrebama nam se strahovito razlikuje. Nekome su potrebe zadovoljene i komadom kruha u ruci, a nekome potrebe ne zadovolji niti kamion iz robne kuće..."
    I da zaključim: vrlo rado ću prihvatiti epitet debila ako se iz ovog prosvjeda barem jedan mali korak naprijed pomjeri status studenata i ako se floskula "zemlja znanja" krene ostvarivati. Meni osobno moje svekoliko znanje za sada omogućava samo golu egzistenciju, a nadgradnju uspijevam ostvarivati samo u tragovima...
    Pozdravljam te i ako ti se moji komentari ne sviđaju, budući sam (barem se nadam) kulturan i pametan, dovoljno mi je reći da sam nepoželjan. Ta ovo je samo blog i jednim običnim klikom se prekida svaka daljnja diskusija...

    avatar

    23.04.2009. (09:55)    -   -   -   -  

  • R.A.F

    pozdravljam prosvjede....ali neće oni ništa promjenit,jedini pravi prosvjedi su bili oni šesdesetosmaški ali takvi će se teško ponovit!!!!u hrvatskoj pogotovo neće. pozdrav

    avatar

    23.04.2009. (19:35)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Hvala druže na obrani:))). Mene doduše malac zabavlja tim nebulozama, ali cijenim tvoju reakciju;)

    avatar

    23.04.2009. (23:34)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    Druze Kobo! Ako vi ustrajno tvrdite da je ova drzava septicka jama od drzave.
    Postavlja se onda jedno logicno pitanje a sto ste onda vi.
    Svak je tamo di mu je mjesto.
    Jel moze jedna slika?

    avatar

    23.04.2009. (23:38)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Drugarice, upravo se mučim s komentarom kojeg ču ti pustit, satniče, u jebote vratio se ti. Naravno da može slika, uvijek slobodno pusti, ne ljutim se ja na tebe.
    ŽIVJELA JUGOSLAVIJA!!!!

    avatar

    23.04.2009. (23:42)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Je, je...... Titova milicija je bila represivna, ali sam ja bila sigurna. A sada hodam po samom centru grada u jedan iza ponoći i sretnem poznatog milicionera i on me pita "mala što ti radiš na cesti u ovo doba noći". Veli kad je frka, a nema pojačanja i on se malo skloni, a hoće li sutra neko umrijeti poslje batinanja, to je manje važno. Živjela Titova milicija.
    pozdrav druže

    avatar

    24.04.2009. (01:11)    -   -   -   -  

  • DOMINUS VOBISCUM

    E Koba opet si se zafrknuo, opet šalješ na krivu adresu. Pošto sam se prije dva mjeseca preselio u Prelog više mi ništa taj tvoj Škvorčević ne može. Sad moraš slati pismo našem varaždinskom ordinariju mons. Josipu Mrzljaku. he he he

    avatar

    24.04.2009. (08:20)    -   -   -   -  

  • DOMINUS VOBISCUM

    Poslat ću ja pismo Ivanu Devčiću u Rijeku........ he he he

    avatar

    24.04.2009. (08:21)    -   -   -   -  

  • DOMINUS VOBISCUM

    Treba tebe i Poluxa zatvoriti gore na Lopaču da se otrijeznite...

    avatar

    24.04.2009. (09:50)    -   -   -   -  

  • DOMINUS VOBISCUM

    OVO JE MOJ ZADNJI KOMENTAR KOD TEBE, VIŠE NEMAM NAMJERU DOLAZITI. SVE TVOJE I POLUXOVE KOMENTARE ODSADA ĆU BRISATI I PREKIDAM SVAKU KOMUNIKACIJU.
    NE DOLAZI VIŠE I NE KOMMAJ JER TI I TVOJI ZA MENE VIŠE NE POSTOJITE.

    avatar

    24.04.2009. (09:52)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Druže Koba i Miss, stvar je u tome što je Pero Panonski dobrim dijelom u pravu. Dio studenata uvijek je studirao uz potporu MZOŠ-a, a kriterij je bio - visok plasman na prijemnim ispitima, uz što se bodovno vrednovao i uspjeh u srednjim školama, te rezultati s državnih natjecanja. Dakle, potpora je u prvom redu išla onima koji su se trudili i trudom zaslužili potporu. Budimo iskreni, svatko normalan danas može upisati fakultet. Ovakvim bi promjenama sve još izrazitije išlo u, po meni, vrlo lošem smjeru, gdje se kao uspjeh države navodi kvantiteta visokoobrazovanih posljednjih godina, dok kvalitetu nitko niti ne propitkuje.
    One promjene oko financiranja s kojima se slažem mogu ići u smjeru da studenti koji su fakultet upisali uz plaćanje visokim prosjekom ocjena na studiju skidaju dio po dio školarine. Također, stipendije prema socijalno osjetljivima itekako su nužne.
    Ali besplatno školovanje nekom tko na prijemnom bude, što ja znam, devedeseti, e to bi bilo smiješno.
    Meni se čini kako veliki dio današnje mladeži poznaje svoja prava, ali ne i obveze, a ako tomu pridodamo da se ovi prosvjedi događaju netom prije lokalnih izbora, čovjek bi svašta mogao zaključiti.
    S druge strane, nevjerojatno je kako se ni približno toliko prašine nije podiglo nakon šestpostotnog smanjenja plaća u državnom i javnom sektoru. To je, izgleda, manje bitno. Nego, neka se studenti malo više uhvate knjige. Ne bi bilo loše, za promjenu.
    Sjećam se kada sam držao seminarske vježbe studentima i sjećam se koliko toga što bi morali znati nisu znali. Zašto? Prije svega, zato što je među mladima danas jako malo onih koji kod sebe imaju makar mrvicu samokritičnosti.
    Miss, ja sam od ujutro do navečer provodio dane u drugom gradu studirajući s deset kuna dnevno. I što?, jesam li plakao?, nisam! Stisnuo sam zube, učio i završio fakultet.
    Ovaj je prosvjed odraz neusklađenosti poimanja prava i obveza kod dijela studenata i, iako ih inače podupirem, ovdje moram reći kako nisu u pravu!
    Lijep pozdrav!

    avatar

    24.04.2009. (12:55)    -   -   -   -  

  • BigAnimal

    Peticija - NE Kerumu!

    avatar

    24.04.2009. (13:52)    -   -   -   -  

  • II-_-II e-nora

    Druže Koba nedaj da te pizdarije savladaju, zabrenzaj malo i ne psuj ko kočijaš!!

    avatar

    24.04.2009. (15:10)    -   -   -   -  

  • Vladan

    ahahah joj ti nisi normalan(u pozitivnom smislu naravno) ahhaaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    24.04.2009. (17:15)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Dobro sad stvarno znamo da Lumenu ili Glasniku kristovom nebi pomogao ni dimko iz dosjea x onaj pušać.
    Mali debil sam je sebe zajebao zajebavajući se s nama.
    Umjesto svećenika može postat samo nosać smeća u karitasovu domu.

    avatar

    24.04.2009. (20:39)    -   -   -   -  

  • dejmon

    I ja sam bio titov pionir, ali kao takav držim drugarsku riječ i pošten sam drug , pa ne vrijeđam čak ni današnje lopove i probisvjete, tajkune i ulizice. Časna pionirska.

    avatar

    25.04.2009. (10:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...