Komentari

viridiana.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lobotomya

    Tango je posebno emotivan i strastven. Pozdrav !

    avatar

    22.04.2009. (00:55)    -   -   -   -  

  • zvijezda nova

    Lijep opis tanga, ali nikada ga nisam plesala, jer na žalost nemam dara za ples. Možda sam zbog toga ostala zakinuta i u životu u odnosu s muškarcima, tko zna.
    Imam potrebu odgovoriti ti na komentar kod mene, iako to rijetko činim. Prihvaćam sve napisano u tvom komentaru, ali citirat ću ti komentar koji sam dobila od tog blogera: "za ne vjerovati je koje gluposti možeš objaviti da čitamo ,možda misliš da ti se trebamo diviti?" (iako sam željela da o tome ne radim sagu, sada to upravo činim). Ovaj komentar mi nije djelovao nimalo dobronamjerno i iako sam svjesna da ga je napisala ranjena osoba ipak me povrijedio. Svjesna sam da toliki blogeri pišu bolje od mene, ali ja ne pišem da bi mi se netko divio, već zato što volim pisati, kao što volim i plesati i pjevati, makar ne znam dobro.
    Kako se nastojim suočiti sa svime što me muči objavljujući to javno, imala sam potrebu napisati današnji post na tu temu povrijeđenosti tuđim mišljenjem o meni.
    Nadam se da te nisam udavila ovolikim komentarom. Pozdrav.

    avatar

    22.04.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Ples je umjetnost. Saloma je plesom pogubila Ivana. Helena je plesom osvojila jabuku.

    avatar

    22.04.2009. (21:45)    -   -   -   -  

  • zvijezda nova

    Hvala ti na komentaru. Ni ja ne volim pompozne riječi, volim iskrene komentare i do sada sam dobivala one koji se nisu slagali sa mnom, ali su bili dobronamjerni i takvi su mi OK. Ipak mi je drago što sam napisala post, jer imam iskustvo da se potpuno riješim negativnih osjećaja koji me progone kad ih iznesem na svjetlo dana. Kao da im nestane snage i više nemam duhove u sebi koji me progone.

    Iz jednog tvog posta: "željela bih da mogu odrediti što je to bitno u mom životu i za što se vrijedi boriti." To mi se svidjelo. Želim da ti se želja ispuni i da se izboriš za ono bitno u tvom životu.

    Pozdrav.

    avatar

    23.04.2009. (08:03)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    Obožavam tango.I skoro sve plesove :) I španjolsku kulturu :)

    avatar

    23.04.2009. (15:08)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    I ako misliš da nisam primetio jesam novi dizajn bloga mi se sviđa.MInimalizam.I sam sam nešto promijenio :) Nedostajala si mi.Da, baš ti.

    avatar

    23.04.2009. (15:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...