Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • izvorni život

    Potpuno mi je jasno o čemu pričaš i iskreno - ni ja ne kužim te ljude. I meni su se takve situacije dogodile nekoliko puta. Ne mora se nužno raditi o nekoj emotivnoj vezi. Npr. vidim se s nekom osobom par puta na piću...sve funkcionira odlično (barem naizgled)... pošalješ toj osobi mail ili nešto... Ništa. Ne javlja se. Misliš si, ok možda ga nije dobila (iako u biti znaš da je:) pa pošalješ ponovo ili se probaš javiti nekim drugim putem. Opet ništa. I tako stvar ostane visiti u zraku, ko u nekim Dosjeima X ili tako nešto. Ja to jednostavno ne kužim i mislim da je jebeno kukavički, jadno i nepotrebno. Ima boljih načina da se takve stvari rješe.

    avatar

    21.04.2009. (14:52)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Čitala sam post i potvrdno klimala glavom...volim točku na i,volim definiran,završen odnos ma o kome se radilo,a sve ostalo je samo kukavički.I tako mi je idiotsko to poimanje žene drame oko svega,pa eto lakše se ne javiti i pognuti glavu kao pravi beskičmenjak nego dati normalno i odlučno NE,ne možemo dalje
    Pozdrav ti veliki:)

    avatar

    21.04.2009. (16:24)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    kukavice u djelima..su kukavice u životu...:

    avatar

    21.04.2009. (19:20)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    Dolazim u miru: reklamiram svoj Sisaton, pa ak možeš slati dalje...

    avatar

    21.04.2009. (21:28)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Ništa novo ni posebno.

    avatar

    21.04.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Dogodilo mi se to samo jednom, ali bio je jedan od najodvratnijih prekida u mom životu. Posebice zbog toga što smo se silom prilika i dalje viđali (viđamo). Ne bi vjerovala, ali on je to meni napravio usred telefonskog razgovora....nakon par nezainteresiranih rečenica samo je rekao "Ček malo....", odložio otklopljenu slušalicu tako da sam čula zvukove iz njegove sobe, i nikad se više nije javio. Pričaj mi o poniženju....ljudi stvarno znaju biti stoka. Slažem se s tobom. Nu, rekoše mi da je bijes pozitivniji osjećaj od tuge, tak da si na dobrom putu, tj. brže ćeš to izbaciti iz sistema. I želim ti - nijednog više takvog kretena u životu (i sebi, i svima :))).

    avatar

    22.04.2009. (00:13)    -   -   -   -  

  • Stana blog hr (offline)

    Meni se na sreću takve stvari nisu događale. Ali nije mi jasan onaj dio gdje ti nisi htjela završiti u vezi na daljinu, ali si ipak završila iako si znala rok trajanaj i sl. Vrlo lako si ti mogla ispasti negativna da je kojim slučajem on jako zagrizao za tebe, a tebi je sve to bila igra i zapravo nisi bila zaljubljena. Kao da si se svjesno odlučila malo igrati. Ovaj put je on ispao kreten, slijedeći put ćeš možda ti - tako to ide.

    avatar

    22.04.2009. (10:41)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ tihavoda : e to je stvarno grozno i krajnje bezobrazno preko svih granica! :0
    @ Stana : potpuno si promašio/la. Nisam htjela završiti u vezi na daljinu pošto u njih ne vjerujem, ali sam ipak pristala zbog njegovih kvaliteta i dogodilo se spontano. Bila sam na rubu da se zaljubim, ali nisam i nisam se igrala s nekim, nit iću sljedeći puta ja ispasti kreten pošto nisam takva osoba, što piše na početku posta da ja to ne radim.

    avatar

    22.04.2009. (11:07)    -   -   -   -  

  • Euro

    ima toga ihihi.....jos kad te slucajno vidi na ulici sakriva se,a ti pojma nemas koji mu je kurac..

    avatar

    22.04.2009. (12:16)    -   -   -   -  

  • Piton007

    dvije osobe različitim intezitetom dožive susret, postoje različita očekivanja, i sl.
    ali stvarno je svinjski nekome lagati u facu, reći : volim te, sutra ću te nazvati, a ne misliti tako prava je ljiga....
    zar je teško reći : ok, biće mi drago ako se ponovno negdje, nekada sretnemo?

    avatar

    23.04.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...