Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • povuci-potegni

    da, primjetila sam da si na fejsu jer se moj zid naglo počeo puniti :)) šalim se, samo ti nastavi. oh te državne službe :)) a ova glupača kaj je čekala pred školom, nju bih hračnula. pa tko ne bi podragao Belicu? i skužila sam te samo da znaš. tebi Belica služi za to da te svatko zaustavi i podraga ju i tak započne razgovor. tak loviš frajere priznaj :) pusa Belici, tebi rukodrm :)
    i kak to da sam opet prva? :))

    avatar

    20.04.2009. (09:15)    -   -   -   -  

  • levant

    i što je na kraju bilo beli? to nisi opisala a meni trebaju detalji jerbo ako ne znam detalje priče ondak ne mogu složiti mozaik.
    mami je nadam se bolje.
    moja frizerka možda i zarađuje dosta. ali stalno je u strahu. kaže "bojim se ići na godišnji. tada ne zarađujem. ". i ondak ti to dođe na isto. ili ne?

    avatar

    20.04.2009. (09:49)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ povuci-potegni ___: ja isto ne mrem zamisliti da postoji čovjek koji ne bi podragao Belu. ovo za frajere si me prozrela. totalno. sam kaj su oni koji zastanu svi prek 70. jer su onda meka srca :)
    @ levant___: Bela dobila virozu, dakle virusnu upalu želučane sluznice. a kako ona ima kroničan gastritis, to ju je ovo totalno ukomilo. tu virozu inače svaki pesek može pokupiti, sam kaj prvo "padnu" oni kaj su slabije imuni na te želučane stvari. a to je Bela. Njoj je, međutim, bolje, ali mami nije. Tako da je bolnica i dalje otvorena. isprobavamo razne lijekove i masti. pa smo otvorili i laboratorij :o)
    kaj se frizerke tiče, ne dođe na isto. jer ja radim 8 punih dana za njezin jedan dan. prema tome, ima ona zaliha iz kojih može pokriti godišnji. ne? :o)

    avatar

    20.04.2009. (11:11)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    ma ja te moram pohvalit. ti meni tako lijepo pišeš bemu sve.

    avatar

    20.04.2009. (11:18)    -   -   -   -  

  • levant

    a dobro. ako je tako onda je tako. :)
    beli pozdrav. pitaj ju da li hoće da joj dođu u posjetu dva prijatelje e da joj se onda pogorša..:)))). oni će ju ili ubit ili ozdravit:)))). to se zove šok terapija. :)))

    avatar

    20.04.2009. (11:57)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    jaoj poznato mi je to hah kak ti je kad si jedina bolničarka, tak i ja kad se moji razbole, ufff, al sad su oni preuzeli ulogu, pa njeguju mene, dok mi noga sva šteka, al ide na bolje...
    kaj se tiče mrzitelja pasa, to je grozno,ljudi koji ne vole životinje, ma ne samo da ne vole životinje, oni jednostavno nikog ne vole, ni sami sebe...to je uvijek tako na kraju krajeva...što se pak tiče fejsbuka, tu sam, mislim tamo sam, imam i ja profil :)

    avatar

    20.04.2009. (15:21)    -   -   -   -  

  • fulvus

    mislim, to da je Povuci dala čak dva komentara me zablokiralo i ne znam kaj reći. U ulozi bolničarke sam već 20 i kusur godina, tako da mi samo minica još fali. glede fejsbuka djeca me pitala zašto ne napravim profil. ne znaju oni da stavim svoju sliku, svi bi me danonoćno tražili. a ja želim privatnost:)

    avatar

    20.04.2009. (16:47)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    fulvus :P

    avatar

    20.04.2009. (19:45)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Ovo je divan blog, jer na jednom mjestu pošten čovjek vidi, kam sve može dofurat svoje pacijente. Falalepa, kisdihant.

    avatar

    21.04.2009. (09:35)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    Jel bolesnicima bolje? Nadam se da je, i radi njih, a i radi tebe. Od specifikacija raznoraznijeh majstora mi pozli. Neki dan dobila jednu za zid oko kuće, smrzla se, gola cigla, pa na nju gola žbuka, jebateled, 7000 eurića, pa ti reci, ma koji faks, e, da sam bar frizerka. A taj Facebook meni dosadan, odem , zvirnem, bez veze.Nije blog za usporedit.

    avatar

    21.04.2009. (13:56)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Ovaj dio s majstorima i fakultetima mi je najzanimljiviji. A šta mogu, čim se spomene ta tema, u meni zazvone svi mogući alarmi. :)) Zašto? Zato jer mi se i fakulteti i obrazovni sustav (sustav zatupljivanja bi bio bolji naziv) stvarno gade i ne mogu to ni progutati ni smisliti. Zato mi je drago što su studenti s filozofskog počeli svoje protestne akcije i "preuzeli" fakultet, jer traže da se zna za što ide lova koju im banda uzima za školarine. Pridružuju im se polako i drugi fakulteti i to je dobro. Dobro je, ali opet - kriva poanta. Nije dovoljno da školstvo bude besplatno, nego da bude DRUKČIJE. A to ćemo se još malo strpiti (kakvih 1000 godina). Biti dobar majstor je jako dobra alternativa završavanju faxa. A čovjek se ionako može obrazovati i bez tih govana od fakulteta i onih koji ih vode. Evo, malo sam se istresao... Uh, dobar je to osjećaj. :)))

    avatar

    21.04.2009. (15:12)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Dakle bila si njegovateljica, uspješna. Glavno da se je sve dobro završilo.
    Odlično si napisala ono o vodoinstalateru i frizerki v.s. fakultetlijama. Znaš, dođem kod svoje frendice frizerke i onda sjedim zavideći joj kako radi posao:
    1. U svojoj kući, jer tamo ima lokal, za razliku od mene koja radim u javnoj kući.
    2. Radi posao koji voli. A što ja da kažem na ovo? Ok, posao bi bio krasan kada ne bi bilo ljudi.
    3. Čini ljude ljepšima.
    4. Lova joj zaista nije na listi prioriteta jer naplaćuje farbanje 100 kn. Nije ni meni, radila bih za upola manje kada bih voljela ustati jutrom.
    Znaš, zaista bih se mijenjala s njom samo da znam zanat. Dam joj faks, rukovodeće mjesto...
    Horoskopi? Ne pratim, zapravo nisam ih nikada pratila. neko vrijeme sam bila uvjerena kako sam po kineskm horoskopu zmaj, a onda sam se razuvjerila kada sam pročitala kako sam zec.

    avatar

    21.04.2009. (20:40)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ povuci-potegni__: hvala, hvala. užitak je imati zahvalne čitateljice :o)
    @ levant__: pitala sam ju. kaže, ni slučajno. kaže, može ali vani da ih mogu juriti :o)
    @ Uranova pikula:__: ko što rekoh, ne nađoh te tamo. pa di si?
    @ fulvus__: mislim da su ti djeca ipak u pravu. bar ovaj put :o)
    @ Shelly Kelly__: nisam te baš razmela, ali ok. valjda :o)
    @ nitko nije otok__: jednoj bolesnici, četveronožnoj je bolje. još papa tablete. drugoj, dvonožnoj nije, pa će danas doktor doći dati injekciju. kaj se fejsa tiče i meni bilo dosadno dok se nisam malo udubila. blog mi je u svakom slučaju bolji. PUNO !
    @ izvorni_život__: je, vidim da ti moje teme služe da dobro izventiliraš svoju ljutnju. kako god bilo, ljutnja nije plodno tlo za izvorni život :o)
    @ Živjeti svoj život__:Slažem se s tobom. Tako je i meni. A moja draga majka mislila da će mi biti bolje s fakultetom. Jer nekada i je bilo.

    avatar

    22.04.2009. (09:06)    -   -   -   -  

  • levant

    i mislila sam :)

    avatar

    22.04.2009. (09:16)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Hm...dobro si to primjetila. :)) Ljutnja svakako nije plodno tlo za izvorni život. Ali, oslobađanje ljutnje je. Samo se nadam da ti ne ostavljam previše gorčine u komentarima. U smislu, brigo moja pređi na drugoga (?)

    avatar

    22.04.2009. (10:16)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ levant__: pa što ne reče da je pitanje bilo retoričko ? :o)))
    @ izvorni_život__: ne brini. ja tuđu brigu nikada ne brinem, a s ljutnjom se ne poistovjećujem. gdje ima izvornog života nema ljutnje jer se međusobno isključuju :o)))

    avatar

    22.04.2009. (11:19)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Mislim da se izvorni život i ljutnja ne moraju nužno isključivati. Ok, to bi bilo tako u nekoj teoretskoj verziji, koju bi i ja potpisao. Ali, praktična verzija je ipak - život. A život nije neovisan o društvu u kojem živimo. Društvo je katastrofalno uređeno, a sljedom toga - i ako se svim silama nastoji živjeti izvorno, opet ne živimo pod staklenim zvonom, dio smo tog društva i ako nas ono ljuti - to je opet ok i ne znači automatski da ne živimo izvorno... ili da ne nastojimo živjeti izvorno. Zapravo, oni koji žive izvorno ili žele tako živjeti možda imaju i najveće razloge da budu ljuti, jer bolje od drugih vide kako društvo svoje članove sprječava u namjeri da žive izvorno. Dobro mi budi. I nisam ja baš toliko ljut kako izgledam, zvučim. :))

    avatar

    22.04.2009. (12:11)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    e to jer sam skrivena, budem se otkrila, da me se može pronaći u tražilici :))
    Daniela Trputec sam i tamo, evo sad ću za desetak minuta bit vidljiva, pa sve dok me ne nađeš :))

    avatar

    22.04.2009. (12:39)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    još nisam uspjela te naći. probavat ću i dalje :o)

    avatar

    22.04.2009. (13:53)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    evo sad sam provjerila ukucaš moje ime i prezime, i pojavit ću ti se ja, i s desne strane pošalji zahtjev za prijateljstvom, klikneš na to :) i dođem ti ja :))

    avatar

    22.04.2009. (14:03)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ Uranova pikula__: neš vjerovat ali neće, jednostavno mi se ne pojavljuješ :o(((( kaže da nema rezultata za to ime i prezime. i ne mislim na Uranova Pikula ime i prezime :o)))

    avatar

    22.04.2009. (15:32)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ako nije problem daj ti meni svoje ime i prezime pošalji na mail :) pa da ja tebe nađem :))

    danielabezj@gmail.com :) nadam se da će upalit ovako :)

    avatar

    22.04.2009. (15:38)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    poslala sam ti na mail. možda budeš bolje sreće. meni ne ide. neke si strašne zaštite stavila :o))))
    pa opkopala jarak, pa digla mostove, pa ....

    avatar

    22.04.2009. (20:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...