Komentari

ramboa.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • ramboba

    Rambo imaš li neki mail na koji te se može komentirati?

    avatar

    20.04.2009. (09:57)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    Evo @ramboba samo za tebe otvorih novi e-mail: ramboba@net.hr
    Možeš me kontaktirati preko tog e-maila
    Pozdrav

    avatar

    20.04.2009. (10:51)    -   -   -   -  

  • Pesimist

    ............i baš kad su nazočni gosti ,izvođači, glumci i ostali prizočnici počeli naslućivati da se ritualu bliži svršetak, a basovi, baritoni i tenori iz Pjevačkog zbora pomalo panično pogledavali oko sebe da pronađu mjesto gdje bi mogli "ribicam" prominit vodu, jer su pritisli gemišti koji,inače, tjeraju tremu pred nastupe,a naročito pred ovakav nastup kao što je bio nastup pred uvaženom gošćom kojoj se svi odmilja obraćaju kao Jaci, dakle, kad je sve bilo tako kako sam naprijed naveo, iz drugog ili trećeg reda nazočnika jedna spodoba u nekakvoj pelerini i kišobranom iz doba Frankenštajna razgrnu odlučno s rukama one ispred sebe i s nekakvim neartikuliranim krikom jurne prema elegantnoj sijedoj dami, ministrici zvanoj Jaca.
    Ošišanci s nulericom, tj. osiguranje nije uspjelo reagirati u smislu sprječavanja kontakta Jace i nadolazeće spodobe u pelerini i s Frankenštajnskim kišobranom i baš kad su namjeravali reagirati na odgovarajući način, Narodni zastupnik diskretno im je dao mig da ništa nije opasno i da puste da obožavateljica završi svoj ritual.
    Jaca je još uvijek držala držalicu lopate u rukama i zadovoljno se smijala, vjerojatno zadovoljna debljinom držalice, ali mahinalno je lopatu ispružila prema nadolazećoj spodobi u pelerini i s Frankenštajnskim kišobranom u lijevoj ruci, ali kad je spodoba kleknula i frenetično kriknula i počela Jaci ljubiti nažuljane ruke od držalice, Jaca je lopatu predala gradonačelniku.
    Među basovima, baritonima i tenorima prizočnog Pjevačkog zbora nastala je pometnja, i svi su se podigli na zadnje noge da vide spektakl klečeće spodobe, i njima je na trenutak prestala potreba za pušćanjem vode.
    Čak je i onaj žuti kaj glumi Švabu u Zboru, a nij Nijemac, već je došal u Njemačku iz Estonije, Letonije ili neke druge pribaltičke zemlje bivešg SSSR-a, dakle, taj glumeći Nijemac je također bas u Pjevačkom , a dakle, i on se podigal na zadnje noge, a upravo kad se podigal na te noge desil mu se , zamislite, vjetar. Nij baš bil tihomir, a taj dogođaj još je dodatno uznemiril i Zbor i nazočnike, ali nij uznemiril Bananineg tatu koji je odmah prepoznal klečeću spodobu i odmah je rekal svoje mišljenje, ali ostali nisu slušali njega već su svi sa velikim zanimanjem gledali klečeću spodobu.
    A spodoba je klečala i slinila po rukama nazočne Jace pjevajući joj hvalospjeve o njezinim zaslugama za narod i Partiju, spominjući i sebe i svoga R.....a, nudeći Jaci svoje uslugice oko davanja potvrde o zdravlju za produženje vozačke dozvole, lovačke dozvole, dozvole za držanje i nošenje oružja. Spominjala je i svoje zasluge kao gradske viječnice i zasluge svoga R......a koji je bio i braniteljčić, direktorčić, poslije izlaska iz omrznute JNA, jer on je bio vidovitiji od svih, jer je na vrijeme napustil tzv. JNA. Također, je spominjala svoga šefa u stranci penzionera, a radi se o poznatom Čupi, koji im nije dao priliku da ona i R.....ć potpišu koaliciju sa HDZ-om, već je to sve sam učinio, kao da nije već dosta za sebe priskrbio. Jaca je pokušavala spodobu podignuti sa zemlje, ali se ova i dalje ponizno slinavila, dok svima nije dopizdio takav nastavak igrokaza i diskretno su je prekinuli u nastupu. Basovi, baritoni i tenori iz zadnjeg reda Pjevačkog zbora kad su vidjeli o kome se radi u jedan glas, a u biti troglasno su viknuli: jebote, vidi pa to je doktorica A............a, i hitro odtrčali prema Galovoj živici da ispušte gemište na slobodu.....

    avatar

    20.04.2009. (23:31)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Pesimist, kaj se to stvarno dogodilo?
    O Bože, sakloni me iz takvega svita !
    Bok!

    avatar

    21.04.2009. (06:32)    -   -   -   -  

  • Zlatko M.

    Poštovani,

    Obzirom da se dio komentatora potpisivao mojim imenom, otvorio sam vlastiti blog.
    Komentari osoba koje se potpisuju kao ZlatkoM nisu moje djelo.

    Srdačan pozdrav,

    Zlatko Mrvoš

    avatar

    21.04.2009. (16:36)    -   -   -   -  

  • LISTA IZNAD REALISTA

    Realist, gorjet ćeš u paklu. Neće te spasiti nikakva ispovjed niti kajanje.
    Definitivno si gnjusan. Može se čovjek i malo šaliti, i malo zafrkavati, ali ti si jedno plaćeno govno koje definitivno riga pokvarenost i podlost.
    Jadni tvoji nalogodavci koji ti se ,izgleda , dive zbog tvoje prljave rabote.
    Zapamti, tko se mača laća, od mača i pogiba.
    "Ugušiti" ćeš se u svojim govnima. Jadniče........

    avatar

    22.04.2009. (22:39)    -   -   -   -  

  • HUGO CHAVEZ 2

    U PRINCIPU NISAM ZA CENZURE I BRISANJA, ALI OVAJ REALIST JE STVARNO OPET PRETJERAO, I MOLIM VLASNIKA BLOGA DA NJEGOVE GNJUSOSTI IZBRIŠE.
    REALISTU PREDLAŽEM DA SE JAVI NA PSIHIJATRIJU, ZBOG SEBE PRVENSTVENO, A ONDA ZBOG SVIH NAS....

    avatar

    22.04.2009. (22:43)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    Ispričavam se svim posjetiteljima mog bloga, koji su ovo mjesto posjetili u posljednja 2,5 sata, a koji su bili izvrgnuti nacionalističkim i homofobičnim napadima jednog kretena koji se potpisuje nickom "realist", jer nisam bio u mogućnosti da njegov komentar obrišem ranije. Nadam se da ćete razumijeti da ne mogu kontrolirati svoj blog svake sekunde.
    Objašnjenje: netko pod imenom "realist" je iznesao masu laži i objeda na pojedine političare našeg Grada na potpuno neumjesan i neprimjeren (čitaj: idiotski i kretenski) način, i jedino što mi je žao je to, što to nisam obrisao sekundu nakon njegovog objavljivanja.
    Pozdrav svima.

    avatar

    22.04.2009. (23:06)    -   -   -   -  

  • čitatelj

    Mržnja izjeda, ali najviše izjeda onog ki mrzi, a to je onaj kreten "Realist".
    Analizirajući njegovo rasističko pisanje izgleda da ga je mržnja već izjela.
    Nemaš se ti Rambo kemu ispričavati, nisi ti niš kriv kaj kreten piše.

    avatar

    23.04.2009. (00:13)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    Hvala "čitatelju" i ostalim , normalnim ljudima na razumijevanju.
    A budalama se nemam zašto ispričavati.

    avatar

    23.04.2009. (00:19)    -   -   -   -  

  • .

    Budali se ne vredi ispričati.

    avatar

    23.04.2009. (01:36)    -   -   -   -  

  • masa

    Rambo, samo ti nastavi sa svojim pisanjem i brisanjem "onakvih" komentara jer predobar je blog da bi ga zablatio netko kao realist. Pozdrav

    avatar

    23.04.2009. (08:11)    -   -   -   -  

  • fuj fuj

    fuj fuj fuj fuj

    avatar

    23.04.2009. (11:14)    -   -   -   -  

  • uskestaze

    Opet sjajan tekst. Čestitke Rambo!!

    avatar

    01.05.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...