Komentari

viridiana.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Pokojnici i pijanci

    Ljudi su ovisnici o prošlosti. Ponekad srećom, ponekad nažalost!

    avatar

    16.04.2009. (09:14)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    Da, i moj bivši je tako otišao u nepoznato.I još se nije vratio.Nego mila moja.Znam.Sve znam.No znaš zaljubio sam se u jednom kratkom trenutku.I to je to.Imam još jednu takvu pjesmu od prije dvije godine.Ali to je samo kratki izlet nešto što će stilski se izdvajati iz cjeline.Ostatak koji će doći biti će obavijen crnilom u kojeg se možeš sakriti.Sve znam draga.Već ga osjećam u venama.Crnilo mislim.

    avatar

    16.04.2009. (15:23)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    prošlost, taj čudesni trenutak koji više ne mogu dohvatiti.........sjećanje........da nažalost samo sjećanje........:-)))

    avatar

    16.04.2009. (19:14)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Ovo je drugačiji-isti Sabato od prošli puta. Točka iz koje se kreće jest čovjek, ali čovjek kao dio ukupne ljudskosti. Od toga se ne može pobjeći. Nema bijega. I neka je bol. I neka je nesreća. I neka bude sreća. I neka nema boli. Sve je isto. Ima početak i kraj. Za sve. Ali, svima nije isto. Svatko nosi svoje trajanje htio-nehtio upoređivanjem. Prihvaćanjem ili odbacivanjem određenih normi ponašanja. Svi smo isti zajedničkim trajanjem. Ali, svi nosimo mogućnost razviti različitost. Ja tako prizivam svog demona. U moru istosličnosti pronaći nit vlastitosti. A ona je uvijek tu. Najuočljivija je kada zaboravljamo na svakidašnjeg sebe. Zapravo, kada pred nekim ulažemo napor kako bi se predstavili što istinskijima. Tada padaju sve ograde mimikrija i kameleonstva, traži se jasnoća i jednostavnost koja se može na dlanu predati drugome, pa neka i boli, neka je ne-sreća. To je demonsko osjećanje.

    avatar

    16.04.2009. (20:58)    -   -   -   -  

  • MISTRESS ANCKSUNAMUN

    Kad me guše i tište brige, bježim u svoj tg svijet..postajem netko drugi s drugim alter egom..i jača sam, najjača sa čvrstim oklopom i nitko mi ništa ne može..
    Svatko imaneko svoje utočište u ovom ili onom smislu riječi..poekad je lakše pobjeći nego se suočiti ..

    Miss A.

    avatar

    16.04.2009. (21:18)    -   -   -   -  

  • svismoisti

    @
    bijeg, odlazak u nepoznato završio je spoznajom da se promjenom baze, pozadine i lica u koje gledamo ne postiže ništa, jer sve nosiš u sebi i sa sobom bez obzira gdje si. demoni nas naši slijede. treba se s njima znati saživjeti.
    i vratila se. davno je to bilo.

    avatar

    16.04.2009. (22:26)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    kratko je trajala ali je bila sjajna :)

    avatar

    17.04.2009. (14:17)    -   -   -   -  

  • m@l@ uspomena

    .. koliko god daleko bježali od svijeta.. ne možemo nažalost pobjeći od sebe jer sve što se događa vani, nosimo u sebi..

    avatar

    17.04.2009. (22:24)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    Ma bolje da više ništa ne pričam situacija se mijenja iz dana u dan.Ne bih rekao više da je to avantura, preduboko je.No sudbina nije na našoj strani.:)

    avatar

    18.04.2009. (12:51)    -   -   -   -  

  • clarisss

    Od svega možemo pobjeći osim od samoga sebe....
    Pozdrav veliki ostavljam i :-*

    avatar

    18.04.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...