Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Neverin

    u jebote ovo je katastrofa, čak mi se i kursor zgadio kad mi se pretvorio u šahovnicu

    onog trećeg nacista nema, piše da je stranica uklonjena.. jesi li poslao mejl uredništvu?

    jesi primjetio da su to uglavnom klinci iz tuđmanove generacije?

    avatar

    15.04.2009. (18:45)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Zanimljivo je, kako se sada pozivaš na zakone Republike Hrvatske, a do maločas si se energično zalagao za promjenu svega, pa i zagovarao tiraniju ala Staljin. Veličanje NDH je kažnjivo, pa si slobodan prijaviti slučaj, mehanizmima pravne države, Republike Hrvatske, da donese sudski nalog za uklanjanje nepoželjnog sadržaja. Jednako tako se ekstremistima služio i tvoj štovani Staljin, ispirući mozak vojnicima, korištenim u vojnim operacijama.

    Oktobarska revolucija je započela iz Velike britanije. Financirana dijelom iz Njemačke, što je i dokazano. Tako da su je kapitalisti pokrenuli, iskoristivši Marx - Engelsov kapital, kao ponudu promjene.

    Ali što ćeš, kad jednostavno treba imati veliku sliku, a ne male poteze velikih igrača. Tako da jedino gdje je ostvariva ideja regeneracije nekih režima je u ovako Virtualnom svijetu.

    Ovo što ti smatraš duhovitim, ja smatram svakodnevnim, tako da se nemoj truditi pobuditi suosjećanja.

    avatar

    15.04.2009. (20:21)    -   -   -   -  

  • DOMINUS VOBISCUM

    Koba čujem da si zabranio komentitanje SATNIKU. Kako je to moguće? Zar ti koji primaš i ne brišeš komentare tako šta dopuštaš? Da nisi olabavio pred Ercegovcem?

    avatar

    15.04.2009. (23:30)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Druže Kobo, dolaskom na cool listu samo ti je potvrđeno koliko si čitan. Nadam se da će sve više blogera uvidjeti da se zalažeš i boriš za pravednu stvar. Imaš pravo kad veliš da se u Staljinovoj Rusiji nije smjelo prdnuti. Nije to ni tako loše. Treblo bi nama tako nešto, samo da nas se dovede u red, posebice ove individue koje si nabrojao. Njih bi trebalo najstrože kazniti. Ili možda njihove roditelje, jer dobro je netko spomenuo, sve je to generacija iz Tuđmanovg doba. A kod njega nisu ništa dobro mogli naučiti, osim idi u crkvu ali ne vjeruj, kradi, laži, mrzi sve oko sebe....Ima jedan balonja koji se hvali kako ide na Perkovićeve koncerte sa ustaškim znakovljem i poziva i ostale da mu se pridruže, mislim da nema više od 18 godina (spomenuo si ga). Posjećenost mu je vrlo mala, dakle mislim da imaju jako malo istomišljenika. Sjeti se kako je bilo 90-tih, a kako je danas. Uvjerena sam da će svi takvi izumrjeti. Pozdrav.

    avatar

    15.04.2009. (23:57)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Zaboravih, potpuno si izludio HomoSatnika. Eno ga plače po blogovima. Meeee, buuuuuu Koba mi zabranio komentiranje, što ću jadan ja sada!!!

    avatar

    16.04.2009. (00:02)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Ooooo, da, dugo vremena već znam za blogove takvog, ali i gorih sadržaja i moram reći da me više ne zanima tko što piše, jer sam svjestan kako nitko nikada ništa neće promijeniti na bolje. To je jedina istina. Nismo mi protestanti da bismo napredovali...

    avatar

    16.04.2009. (09:29)    -   -   -   -  

  • karlovački Ustaša

    da stvarno nas je malo,pogledaj samo stadione,puni ustaša svaka navijačka grupa je "ustaška" :)
    pusa kobi i svim komunjarama

    avatar

    16.04.2009. (17:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...