Komentari

pokisli.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • enigma

    ogavnim ženskim sotonskim rodom???????
    o jebote!!!

    odvratno!

    avatar

    10.04.2009. (23:46)    -   -   -   -  

  • pokisli

    Ne mislim na sve žene nego na veliku većinu. Kome se ne sviđa neka okrene glavu na drugu stranu

    avatar

    11.04.2009. (04:06)    -   -   -   -  

  • Evelyn*

    Hahahahhaahha. Zanimljivo pišeš o ženama!
    Ti zapravo i je istina, znamo biti okrutne i često nam nije žao.
    Nego, ovo za škorpiona!! Oooh kako istina. Baš nisam mislila sve pročitati jer je puno toga, ali se zanijela...bivši dečko mi bio škorpion i gle..ISTI. =D Samo što je on bio previše za mene. I nadam se da onaj dio "Prilično sadistički će se podsmjehivati vašim prištićima, kojem kilogramu viška ili nepoznavanju stranih jezika." ne koristiš kad se upoznaješ s curama, jer mi volimo komplimente. =D
    Nego, i ja sam imala tako malo samopouzdanja prije...ne mogu vjerovat koliko je to poraslo..iako je normalno da si stidljiviji pred osobom koja ti se sviđa. Samopouzdanje se povećava kad upoznaješ puno osoba i oni imaju prilično pozitivnu reakciju na tebe..ali čak i ako je ona negativna, ne smiješ misliti kao oni, jer samopouzdaje polazi od TVOG mišljenja o sebi. Svugdje govoriš da nisi dovoljno dobar. A zašto bi netko drugi bio bolji od tebe??!?! Pa dugo uopće nisam vidjela da se netko TOLIKO trudi, toliko želi! A dosta njih dobiva stvari koje ti toliko želiš, i još ih ne cijeni i uzima zdravo za gotovo! Jebote. Kako nepravedno.
    Gle. Ako ti je taj prijatelj dobar, i poštuje te, što je ostalo bitno? Jer, ja imam društvo..zasad. Ali su često nepravedni i nemaju uopće poštovanja prema meni, tako da mislim prekinut sve veze s njima, nažalost. Istina da je najlakše upoznati curu i mozes vise pricati s njom i imati tema kad ste u drustvu, a ne nasamo..Ali na kraju je bitno jedino da li vas dvoje pristajete jedno uz drugo, kakvi ste zajedno, da li si odgovarate. Tako da društvo nema neku veliku ulogu... I iskreno, dečko bez društva meni ne bi bio prevelik problem, jer se ne bi barem morala brinuti hoću li se svidjeti njegovim frendovima. :)
    Iskrenost je danas teško naći u ljudi. To mi je definitivno jedna od najvažnijih osobina.

    Sve u svemu mislim da imaš što za ponuditi..i da djevojke koje te ignoriraju gube!

    avatar

    11.04.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • pokisli

    "Prilično sadistički će se podsmjehivati vašim prištićima, kojem kilogramu viška ili nepoznavanju stranih jezika." ne koristiš kad se upoznaješ s curama, jer mi volimo komplimente. =D" - ne koristim.. malo i pričam sa nepoznatim curama.. kamo li joj bi to govorio.

    Moraš znati jednu stvar. Osobu ne čini jedan znak, nego svi znakovi natalne karte. Gledati i suditi osobi na temelju samo prvog znaka je velika zabluda koju mnogi danas čine. Ako ti prevladava Strijelac, iako ti nije prvi znak, imati ćeš više karakteristike Strijelca. Stoga je neznati ostale znakove u natalnoj karti kao da znaš ime a neznaš prezime. A i ta natalna karta ne govori puno, jer je kad uzmeš cijelu u obzir gotovo nemoguće opisati osobu. Uz to, Bog želi da nam on bude put, a ne neka predviđanja horoskopa.. da nam ništa drugo osim Boga nije potrebno. Zato ja ne volim predviđanja horoskopa; a i sama se temelje na pretpostavkama tako da ih je potpuno bespotrebno promatrati kad govore o tome da nešto može a ne mora da se dogodi.

    Ja imam 4 škorpiona u sebi, 3 djevice (što je malo extremna kombinacija) .. rak mi je podznak i mjesec mi je u djevici.
    Škorpioni djevica izuzetno puno analiziraju..i k tome je škorpion autodestruktivan zato sam ja vjerojatno često ovakav. Djevica je opet planet Merkur, planet komunikacije i zato se znam izražavati.... i djevice su uporne, sitničave.. Imam previše vodenih (osjećajnih- voda označava osjećaje) znakova. No mislim da bi bilo bolje ili da mi prvi znak nije škorpion, ili podznak nije rak. Jer Škorpionu najvise odgovara Rak, a najmanje u razumijevanju Ovan. Raku s druge strane najviše od svih znakova odgovoara Ovan.. i mislim da sam takav napravljen da se nikome ne mogu svidjeti.. da funkcionira samnom..
    Takav sam napravljen kakav jesam, extreman, i moram se nositi s time..

    "Ako ti je taj prijatelj dobar, i poštuje te, što je ostalo bitno?" - pa ja se slažem. On mi je najbolji prijatelj. Bez obzira što ga cure otpile često i grubo.. no moj je prijatelj koji me razumije. I da nije mene bilo, on nebi nikada van ni išao.. I na mnoge nedostatke sam mu pokazao.. čak je nedavno otišao na kavu s nekom curom..i pitao još neke..

    Inače, s ovim se jedino ne slažem, rekao bih da je obratno.. barem što se mene tiče.. "istina da je najlakše upoznati curu i mozes vise pricati s njom i imati tema kad ste u drustvu, a ne nasamo.."

    avatar

    11.04.2009. (14:18)    -   -   -   -  

  • Queen Of The Darkness

    W H E N Y O U R H E A R T I S D A R K A N D F R O Z E N
    S A D A N D B R O K E N
    I'VE S E N D Y O U,
    B L A C K R O S E S !!!

    avatar

    11.04.2009. (16:05)    -   -   -   -  

  • enigma

    žalosno je da ti kao vjernik, na Veliki Petak možeš napisat nešto tako!!
    odvratno odvratno!!

    ako misliš na pojedinke onda to i napiši..
    i znaš što je najžalosnije.. onaj ko dobro čini to mu se i vraća. i ko dobro govori govorit će mu se na jednak način. a ti imaš toliko gnjeva u sebi da dok god to sam sa sobom ne riješiš nećeš nać nikoga..
    da te ne poznam barem malo i da vidim ovaj post na nekom blogu di ne poznam onoga ko to piše onda bi nakon riječi : ogavnim ženskim sotonskim rodom, odgovorila bi mu da ni ne zaslužuje vezu s nekom curom kad uopće može reći tako nešto!
    ja apsolutno NIKAD! koliko god su me neki povrijedili ili mi napravili nešto loše nisam rekla da je muški rod odvratan.
    nisam rekla ni onu popularnu ''muški su svinje''. jer nisu! postoje osobe koje su loše jedno za drugo, što ne znali da te iste osobe nekom neće predstavljati sve u životu.

    avatar

    11.04.2009. (16:14)    -   -   -   -  

  • EuM

    ***

    Oprani su grijesi svijeta
    s Kristom svima Uskrs svanu
    smrtnicima nada sviće
    od veselja Nebo kliče!

    U sve dane sretni pojmo
    milosno je vrijeme Raja
    klikće zemlja Svemir cjeli
    Život više nema kraja!

    SRETAN USKRS

    avatar

    12.04.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...