Komentari

lepina.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


 • Marko

  Gdje u Hrvatskoj mogu nabaviti čajeve za liječenje po Breussovoj metodi ?

  avatar

  29.05.2009. (20:20)    -   -   -   -  

 • lepina

  Nitko ih ne kompletira po Breusu,koliko znam ali vi možete po popisu naći trave ili po latinskim nazivima u biljnim ljekarnama.

  avatar

  31.05.2009. (06:58)    -   -   -   -  

 • maja

  Postovani, moje ime je Marijana, dijagnosticirana mi je dermoidna cista i preporucena operacija. Imam smetnje,mada ne prevelike i planiram na totalnu terapiju. Jeste li culi da je takva vrsta ciste ikome nestala? Ili s ozirom da je oblozena kozom i u njoj ima svega i svacega mora ici van iskljucivo kirurskim putem?
  Najljepse vas molim odgovor. maja.so.zg@gmail.com

  avatar

  31.05.2009. (15:12)    -   -   -   -  

 • kreka

  Koliko si dobio meda.Ja 316 kg od 10 društava.

  avatar

  03.06.2009. (22:17)    -   -   -   -  

 • lepina

  Za Maju,

  Nisam čuo da je kome nestala dermoidna cista.Preporučio bih vam operaciju a terapiju i detoksikaciju možete provesti i poslije.Ako nije u uznapredovalom stadiju možete probati i prije ukoliko niste dogovorili termine s kirurgom.Puno pozdrava i zdravlja.

  avatar

  04.06.2009. (07:28)    -   -   -   -  

 • lepina

  Za kreku,

  Puno sam razrojavao pa sam došao otprilike na trideset zajednica a sa šest proizvodnih sam dobio oko dvijeso kila i iz panja nešto meda u saču.S tim da su mi u panju okviri.

  avatar

  04.06.2009. (07:31)    -   -   -   -  

 • Škrabotine

  Evo me sasvim slučajno naletih na vaš blog i veoma mi je drago zbog toga.Naime tražila sam nešto o terapijskom gladovanju čisto radi detoksikacije organizma i tako nađohh vaš blog. Kao prvo izražavam valiko divljenje i čestitam na hrabrosti i ustrajnosti. Kad sam čitala prve stranice vašeg bloga pitala sam se :Bože dali je taj čovjek još živ? Potreslo me i zbog moje osobne tragedije jer sam prije nepune dvije godine u samo 80 dana izgubila sina u dvadesetoj gtodini života od raka na lijevom testisu.Student druge godine kroatistike. svake godine uredno prošao liječničke kontrole . No dosta sada o tome. Ono što sam htjela je da vam izrazim pšodršku jer smatram da čovjek treba pokušati sve u potrazi za izlječenjem. Naša suvremena medicina je skeptična a ni sama još nema pouzdani lijek protiv te opake bolesti.Vjera. duboka istinska i molitva. kao i v ježba. kretanje i ogromna volja su dijwelovi te velčike slagalice u utrci za ozdravljenjem.Čestitqam vam i hvala što dijelite savjete i svoja osobna iskustva sa drugim čitateljima. Topli pozdrav!

  avatar

  20.06.2009. (20:09)    -   -   -   -  

 • emina

  Poštovani,
  molila bih Vas da mi odgovorite na jedno pitanje koje me muči, a na koje ne mogu nigdje da nađem odgovor.
  Moja majka je prije pet mjeseci operirala tumor na mozgu (glioblastom), nakon čega je podvrgnuta kemoterapiji i zračenj, međutim tumor se vratio, što je konstatovao CT i MR snimak prije dvadesetak dana. kupile smo Breusovu knjigu, detaljno je proučile i odlučila se za dijetu. znam da se ne preporučuje osobama koje su već bile na terapiji citostaticima, ali mi smo se trudili da joj krvnu sliku održimo ecomer kapusala i biota sokovima koje je redovno pila svaki dan od kako smo saznali da je oboljela. danas joj je četvrti dan dijete. dobro je podnosi, hvala Bogu, ali mene muči jedna stvar: da li dok je na dijeti smije konzumirati lijekove. naime, ona koristi lopril za tlak i tegretol, koji joj je epileptolog preporučio da pije svakodnevno nakon operacije, kazavši da je obazena s obzirom da joj je mozak operiran. prva doza joj je bila po pola tablete ujutro i navečer tegretola, da bi joj ljekar povećao na po jednu dnevno. do sada je imala ukupno tri napada. nisu to klasični epileptični napadi, već nekontrolirano treptanje i trzanje mišića lica koji je uspaniče i zbog kojih motra leći i popiti tabletu za smirenje. na sreću od kako je na dijeti nije ih imala. ali meni nije jasno smije li ona uopće koristiti te lijekove dok je na dijeti. Molim Vas možete li mi reći šta da radim. u dilemi sam. u gradu u kojem živim liječnici su isključivi - ne vjeruju u alternativnu medicinu i ne podržavaju brojsovu metodu. nemam kome da se obratim, a toliku nadu ulažem u tu terapiju. ne znam da li na svoju ruku da izbacimo te lijekove iz upotrebe i molimo Boga da joj se ništa ne dogodi. strah me je, a ne znam šta da radim....

  avatar

  06.09.2009. (17:29)    -   -   -   -  

 • lepina

  Žao mi je što se nisam javio na vrijeme vi ste već sigurno odmakli s terapijom.Puno vremena provodim u planinama.Što se tiče krvnog tlaka u terapiji sokovima po Breussu on se gladovanjam izregulira ukoliko nema nekih drugih uzroka (operacija na srcu i nekim većim krvnim žilama) inače se mogu uzimati neke kapi za regulaciju krvnog tlaka koje se spominju i u knjizi -Totalna terapija ..-Po pitanju epileptičnih napada nemam nikakvih iskustava tako vas zbilja nebih smio savjetovati stvar je osobnog izbora.I ja sam proveo terapiju nakon operacije i sedam ciklusa kemoterapije.Imao sam nekoliko puta nakon toga povećane tumorske markere na dojku i jetru pa onda opet stabilizacija.Još jedan put se ispričavam i žao mi je zbog neodgovaranja.

  avatar

  23.09.2009. (07:47)    -   -   -   -  

 • Nea

  Poštovani, tek danas sam saznala za Breussovu terapiju lječenja i oduševljena sam s njome. Na sreću, razlog zbog kojeg sam saznala za tu vrstu lječenja nije zbog toga što sam ja ili netko u mojoj blizini obolio već čisto iz razloga što sam dobila zadatak na fakultetu da istražim i obradim Breussa i njegovu knjigu:"Kako sam pobjedila rak"... Budući da sam i inače uzorna i svemu želim i ovaj zadatak obaviti kako treba, tako da sam počela s mali, nazovimo ga tako istraživanjem. Ostala sam PAF kada sam shvatila koliko je to pomoglo ljudima, sada bi od Vas, ako Vam to ne bi bio problem željela čuti još nešto više. Vidim da Vi o toj temi znate mnogo.
  Unaprijed Vam se zahvaljujem i nadam se Vašem odgovoru..
  Nadam se da čete mi izaći u susret...
  S štovanjem Nea

  avatar

  23.11.2009. (16:59)    -   -   -   -  

 • Dražen

  postovani gospodine Tvrtko,želim Vas zamoliti da mi se javite sto hitnije u svezi terapije gladovanjem.Naime,radi se o mladicu iz Bugojna koji boluje od karcinoma,zadnji stadij bolesti.Bio bih Vam vjecno zahvalan kad biste se javili na broj mob. 091 200 4177 Dražen Novaković
  S poštovanjem.

  avatar

  10.05.2010. (21:42)    -   -   -   -  

 • Irena

  Pošrovani gospodine Lepina, naišla sam savim slučajno na arhivske tekstove iz Vašeg bloga. Neizrecivo biste mi pomogli ako biste mi rekli može li Vas se kontaktirati i kojim putem. Naime otac mi boluje od karcinoma želuca, šro smo tek saznali i još ne znamo koja je vrsta, tako da još nije nikakva terapija prepisana. Vidim da ste upućeni u terapiju po Breussu i rado bih vas molila neke savjete i postavila vam par pitanja ako je moguće. Unaprijed zahvaljujem,

  Irena

  avatar

  23.05.2010. (18:53)    -   -   -   -  

 • lepina

  Možete se javiti na e-mail t_barnjak@net.hr

  avatar

  25.05.2010. (21:46)    -   -   -   -  

 • Lala

  http://s3.bitefight.org/user/bite/230794

  avatar

  31.05.2010. (22:20)    -   -   -   -  

 • MALA

  Gospodine Lepina može li se vas još kontaktirati pošto vidim da su zadnji postovi iz 2009.? Hvala i Bog vas blagoslovio

  avatar

  28.02.2013. (21:20)    -   -   -   -  

 • Branko Stojković - ŠTIT58

  Zašto se mediji boje pozvati mene u jednu od svojih emisija u studij?!

  GLEDAM TO LICEMJERSTVO I NE MOGU VJEROVATI - KAKO ONO UBIJA SAMOPOUZDANJE I VOLJU ZA ČINJENJE PRAVIH STVARI.

  Ja između ostaloga stječem dojam da svi novinari su isti: bez obraza, časti i dostojanstva. Da oni su korumpirani i bez odgovornosti. Odakle tako malo sluha za istinu i pravdu, kad ovaj svijet strmoglavce pada i urušavanjem nestaje. Novinarski mentalni sklop je jako zagađen sa svim vrstama smeća. Gotovo bih rekao da sa tim "medijskim svijetom" upravlja sotona i đavo... Tko veli da poznaje istinu, a ne ljubi je svim srcem i njen smisao ne čuva, lažac je i pravi licemjer.

  Svjetlo treba da svijetli u tmini i nikakva crna tama ne smije ga obuzeti. Čudimo se, zašto se naše društvo raspada, jer u njemu nema pravih ljudskih vrlina i vrijednosti. Mnogi novinari su uzeli sebi pravo da budu "anđeli svjetla" a ne rade svoj posao kako treba. Oni motivirani su sa najgorim stvarima - a postali su i tuđe zle sluge: od bogataša, zvanih tajkuna, te zlikovaca i zločinaca... itd. Sa svojom smutnjom truju javno mnijenje, tj. šugave narod, jer mu ne donose prave vrijednosti. Vijesti uglavnom služe za obmanjivanje i lažne informacije.

  No, strah od istine je velik, na taj način određene "elite" dokopali su se kontrole nad velikim masama ljudi. Stvarnost je postala ono što oni prezentiraju svakodnevno. Tako zaokupljaju pažnju ljudi, brojnim medijskim ponavljanjem im sugeriraju "teme dana". Iako mediji siju zle laži - one su zamotane u "najlonski celofan". Mediji uživaju ugled - koji im ne pripada. Zanimljivo je, da mase ljudi slijede te "prljave svinje", koje rokću i kopaju s njuškom zemlju. Iza toga ne ostaje nikakva korist za čovječanstvo... Kopaju zemlju iz koje izlazi smrad đubreta - mnogi to udišu i misle da im to fino miriši.

  Takva situacija iziskuje intervenciju vlasti, ali u vražiju mater - kad vlast ne dolazi iz naroda, nego je ona dirigentska palica za opsjednute robove i poslušnike. Mediji su bili huškačka mašinerija za vrijeme rata. Zato dio krivnje, odnosno "krvi" pripada i njima; muke, znoj, suze i smrt... Na toj "Babilonskoj kurvi" počivala je politika, koja je išla pod ruku sa svećenstvom. Mediji baš nisu bezazlene institucije, koje uz muziku hvataju svoje "zmije koje plešu" u transu i ritualu.. Opčinjeni su sa demonskim notama. Sve je to jedna vrsta ništavila, gdje "trube" drže na okupu opsjednute i bolesne ljude. Njihova sugestija: nagovaranja, iskušavanja i obećavanja, je iluzija ovoga naivnoga svijeta. Prokletstvo hipnoze nam suklja iz televizijskih ekrana i radio prijemnika..

  U Bjelovaru, 19. travanj 2013. godine

  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ

  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 19.04.2013.
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90
  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  ----------------------------------------------

  avatar

  19.04.2013. (14:13)    -   -   -   -  

 • Varcar

  U boga se nadam gospodine Tvrdko da si jos sa nama

  avatar

  14.09.2014. (20:02)    -   -   -   -  

 • Kretzy's [r]evolution

  Dobar dan,

  čitala sam Vaš blog. Danas sam četvrti dan terapije. Sve je bilo o.k. do jučer popodne. Stalno mi je bila mučnina u želucu tako da mi je bilo jako teško piti čajeve. Nakon što sam uzela zadnju turu soka od cikle, povratila sam, što je izazvalo olakšanje. Nakon toga sam popila još čaj za bubrege i zaspala. Danas nastavljem s terapijom, nadam se da se neće javljati mučnina.
  Vidjela sam da ste i Vi imali mučnine, ali se pitam nije li treći dan prerano za njih?
  Isto tako jučer ujutro i danas jutro osjećam šum u ušima, što je vjerojatno posljedica niskog tlaka. Zasada je izdržljivo, a u slučaju da bude gore, smije li se uzimati kakvo sredstvo za tlak?

  Inače, imala sam komplikacije zbog operacije slijepog crijeva, tako da sam kao dijete zbog toga imala tri operacije. Druga operacije je bila zbog zagnjojenje trbušne šupljine, nakon čega sam imala tri drena da se rana i trbuh još čiste. Treća operacija je bila zbog puknuća tankog crijeva koje je šivano, Hvala Bogu, uspjela sam to preživjeti iako su prognoze bile jako loše.
  Trenutno imam miom veličine 5 cm na maternici zbog kojega me doktori šalju na operaciju. Također pretpostavljaju da će kada otvore tu biti priraslica zbog prethodnih operacija. Kako bih izbjegla tu četvrtu operaciju, odlučila sam se za Breussovu metodu, u nadi da će nestati miom i priraslice, ili se barem smanjiti...
  Pretpostavljam da bi Breussova metoda trebala i na to djelovati.

  avatar

  02.09.2015. (08:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...