Komentari

smisao-zivota.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • blade777

    Lijepo opisano, zapravo se nemože ništa dodati jer je sve rečeno, a ono što mogu izreči ja je predstavljanje tehnike koja je meni najbolja, možda drugima pomogne, no ne znači da je najbolja za njih.
    Najbolje se osjećam kad vrednujem život i svaki oblik života stavljam iznad materijalnih vrijednosti, jer je svaki dio života vredniji od onoga materijalnog što svojim djelovanjem proizvodi.
    Teško mogu zamisliti da nekome oduzmem život, pa ček i onom naizgled najmanjem i najslabijem obliku života dajem pravo za postojanje i to pravo je iznad vrijednosti materijalnog.
    U svemu živome gledam dio onog Savršenstva kojem težim i kojeg želim biti dostojan.
    Samom pomišlju da prekidam nit života, razmišljam na način da bi time ubijao dio Savršenstva(Boga), kojeg svojim mislima djelima i propustima nastojim biti dostojan.
    pozz!

    avatar

    29.03.2009. (10:26)    -   -   -   -  

  • mjesec

    Kaj je tebi, ti treba pljuga?

    avatar

    31.03.2009. (22:21)    -   -   -   -  

  • analysis

    hmmm... zanimljivo... nisam dugo svraćala... ali eto opet sam počela pisati ko ti... ti si vjerojatno pročitao sve ono kaj sam ja tek počela čitat pa ono... svrati do mene i dodaj nešto(sto posto imaš kaj) :)

    pozdrav

    avatar

    02.04.2009. (09:31)    -   -   -   -  

  • Anonimnost

    Alaaaaa, ova tri teksta me podsjećaju na Dragu Plečka, tarot emisije i slične narative....da, upravo to, narative odnosno naracije iliti diskurse koji pokušavaju bit veliki, a zapravo su samo velike priče koje se ne razlikuju od velikih priča mitova, religija i slično (a paradoksalno, autor bloga sere stalno protiv njih dok se kao što rekoh puno ne razlikuje).....Ni izdaleka nije objašnjen fenomen svijesti, njezin ontološki status koji je krajnje zamršen, kao što je uostalom krajnje zamršen i ontološki status onoga što zovemo "materija".....ni izdaleka nije objašnjena interakcija tih dvoje entiteta, svijesti i materije makar govorili i o monizmu (ili neutralnom monizmu) ili monističkom dualizmu (hilemorfizmu), fenomen "kvalije" itd. itd. itd. Do tad ovo ostaje lijepo pričom, uspavankom za laku noć poradi lakšeg egzistiranja :D

    avatar

    01.03.2015. (00:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...