Komentari

zelenaskrinjica.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Trudna mama

    želim ti puno sreće u "proljetnnom čišćenju"......sva sreća ja i muž se ne damo u toliko dugova i pokušava što razumnije iskoristit novac.......za neke stvari ima vremena.......inače imamo samo jedan kredit od našeg pira, tako da možemo reć da smo sami svadbu napravili za 170 ljudi i to još moramo otplaćivat narednik 4, 5 godina.......i jedna kartica.......shoooping koja za svaku kupnju ide na 6 mjeseci.......i naravno limit, al ima i jedna strašna stvar, ipak ima....sjetila sam se.......mužev minus od 14.000 kn.....to se nadamo uskoro riješit........samo ne znam kako......al hoćemo mi to, možemo mi to.........
    I kartice i ostalo zlo treba rješavat......veeeeeliko zlo.....

    avatar

    26.03.2009. (14:33)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Krediti,kartice,svakodnevno pretakanje iz šupljeg u prazno-nažalost svakodnevnica večine nas:)
    Želim ti draga moja što uspješnije to proljetno čišćenje i neka pozitivne nule dok god je pozitivna:)Lijepo bi bilo osloboditi se okova
    Poljubac draga moja veliki ostavljam

    avatar

    26.03.2009. (15:41)    -   -   -   -  

  • Z.OKI

    Kako kažu stari ljudi:"Tko je dužan je tužan".Očisti što više toga i neka pozitive bude i na karticama i u životu:-))
    Lijep pozdrav ostavljam:-))

    avatar

    26.03.2009. (16:36)    -   -   -   -  

  • smotani

    hihi se bum vas tužil:)))))))))
    draga....to je pravi izazov...kartice, krediti...istina, nekad su nužni...i ja se malo zakopao u njima...prvo svojevoljno i iz gušta za nekim stvarima koje volim...a onda....zbog izvanrednih okolnosti.... no, uskoro ističe prvi pa drugi kredit koji je bio moj gušt.....a onaj i nužde ma njega ću čim prilike dopuste prebiti, kao i ti, jer ne želim da me podsjećaju na te okolnosti i tu osobu.... a onda, sa smješkom dalje...bit će to kod mene, nekako mi se čini, jesensko čišćenje:))))
    ima svega, istina, ali osmjeh, sreća, zadovoljstvo...to je ono što je u nama i samo mi to znamo na pravi način nahraniti..... ti, uspjevaš:))))
    topli ti pozdrav...i ček.....ček da se maknem da i mene ne počistiš:)))))))))))))))))))

    avatar

    26.03.2009. (19:51)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Dobro jutro! Blago tebi, ja neću skoro doći ni blizu nule, kako stvari stoje... Ali neću misliti na to, već će nekako biti, kao i većini nas i uvijek se nekako sve riješi. Lijepo je jutro, malo hladno, ali proljeće se ipak otkriva u svojim ljepotama i zanosima. Mene je malo zanijelo, proljeće je moje doba i zaista me ponese...sanjam i letim, poput djevojčice, a tresnut ću opet, kao i uvijek. Ali što bi život bio da nemamo snova?! I tebi želim lijepe dane i da ti smješak s lica ne silazi!

    avatar

    27.03.2009. (08:24)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    ...eto dragi moji, ja skitam, čistim i ostalo po tuđim blogovima :)) i ne stignem tu "reda napraviti" :)) tako da - dragi moji - svi- ljubi vas zelena, želi vam lijep vikend, navratite kod @Živjeti svoj život na tulum i... "vidimo" se u ponedjeljak :) ... ljub,ljub,ljub!!...ajd smotani...imamo posla!!!

    avatar

    27.03.2009. (12:58)    -   -   -   -  

  • smotani

    ja sam spreman!!! kaj prvo trebam??? ko ide po cugu, klopu?....ja ću montirati luster - jesi ga nabavila??? ajmooo.... akcije...poslije ćemo kod tebe spremati, pa nemremo sve odjednom;))))
    amooooo;)

    avatar

    27.03.2009. (14:31)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    @smotani:
    ...luster ti je kod @života, ja odo' po cugu i klopu, ključ ti je ispod otirača :))) i kasniš btv... :)))

    avatar

    27.03.2009. (14:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...