Komentari

zelenaskrinjica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Julijana

    Ples? Oduvijek sam željela na plesnu školu s nekim koga volim. I još se nadam, jer volim plesati samo s nekim koga volim. Mislim da je to i najljepše - i ples je izraz ljubavi. Volim plesati i znam osnove, ali... Ti imaš s kim, pa uživaj. A pjesma... Jedna od mojih najdražih!
    Stvarno ćemo jednom na kavu!

    avatar

    11.03.2009. (11:42)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    [B]@Julijana7:[/B]
    :) ... da ... bavila sam se nekoliko godina i trenirala salsu...nedostaje mi jako - jer je salsa jedna moja veelika ljubav :) ...
    A što se plesne škole i "nekoga" tiče ... nitko ti draga ne treba, nitko...ja kad sam krenula, krenula sam SAMA... bez ikoga i svi su mislili da sam malo "pukla", ali :)) bilo me "baš briga"...a partnera - "dobiješ tamo" - a i u toku treninga, moraju se mijenjati partneri, pa čak i ako imaš svog stalnog partnera...upravo iz razloga da se ne "uče greške" i ples ne postane "navika" s tim nekim "tvojim"... tako da, ako imaš volju, samo kreni - SAMA! Pokaži samoj sebi koliko i kako se voliš - bez srama! :)
    Hrvoje Kraševac je u spotu samo zato jer je snimka svježa i odlično plešu, inače, ja sam krenula kod Nicolasa "francuza" - a on je stvarno super i toplo ti ga preporučam...eto... :))...topli ti pozdrav draga!

    avatar

    11.03.2009. (13:39)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Ma vidjela sam kako to izgleda kad nemaš svog para, vozim kći na jazzdance, pa vidim i klasičare, ali što ćeš kad sam ja nepopravljiva romantičarka i volim plesati samo s onim tko mi znači... Možda jednom i budem. Ma, ja imam puno želja i planova, ako se pola toga ostvari, bit ću vrlo zadovoljna. Uostalom neke stvari već polako i ostvarujem- vratila sam se na pjevanje, opet pišem pjesme, ovo ću proljeće konačno planinariti, učim njemački, usavršavam engleski i struku... ne radim već dva mjeseca i imam vremena za to. Sve ima svoje razloge. A zasad plešem sama, ne u diskačima, moj je plesni podij u kuhinji dok kuham, u dnevnoj sobi kad s djecom gledam neki plesni show...istina je da nam može biti lijepo i kad nemamo svog plesača, ali ljepše je ipak kad ga imaš, ne samo za ples... Nismo stvoreni da bismo bili sami. Svijet je zaista stvoren za život udvoje ( i više, kad dođu oni mali slatki plodovi ljubavi). E, baš sam svašta napisala. I zaista uživam u dobroj glazbi po tvom izboru!

    avatar

    11.03.2009. (14:50)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Uronula sam u ovaj ritam:)
    Pozdrav draga veliki

    avatar

    11.03.2009. (18:25)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    @Julijana7:
    ... :) pjevanje? još jedna dodirna točka :)) ... veliki ti pozdrav draga...a muzika...bit će toga još! ... :)

    @Nisa vas gleda:
    I tebi draga - zagrljaj topli ostavljam :) ... da ritam je bitan - uz njega ne možeš biti tužan...jednostavno "pokreće"! :) ...

    avatar

    12.03.2009. (07:14)    -   -   -   -  

  • Z.OKI

    Dobro ti jutro.Kao prvo hvala ti na komentarima podrške kod mene.Malo sam u zaostatku sa čitanjem,ali vidim da napreduješ u poslu i to mi je neizmjerno drago..a ples...obožavam ples:-))

    avatar

    12.03.2009. (07:46)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    @Z.OKI:
    ...poruka na tvom blogu - početak - bio je dio citata koji je bio dio poruke koju sam ostavila svom ocu u posljednjem pozdravu...razumijem te prijatelju, topli ti zagrljaj ostavljam...

    avatar

    12.03.2009. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...