Komentari

viridiana.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • izvorni život

    Strašno je...ali stvarno. A strah je uglavnom zbog nepoznatog.

    ps na koje si knjige i autore mislila...(s početka 20-og st.)?

    avatar

    09.03.2009. (05:48)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    Sjajan tekst...sve u cikličim krugovima.
    Hvala ti što si se potrudila naći starije tekstove.Tako je uvijek to kada prekineš jedan blog i napraviš novi nema baš puno komentara na početku.

    avatar

    09.03.2009. (14:44)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Hvala za informaciju. Pozdrav

    avatar

    09.03.2009. (20:32)    -   -   -   -  

  • Defton

    Čvojek je duh :)

    avatar

    10.03.2009. (13:08)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Kaže se kako je ego nezasitan. Ipak je on dio nas. To smo mi. Koliko ćemo mu dozvoliti da bude veći od nas, toliko ćemo sami od sebe tražiti ustupke da ne budemo upravo onakvi kakvi jesmo. Paradoks je okrivljavati nekoga od nas u nama za vlastite zablude koje svjesno preuzimamo. Je li to projekcija krivice kroz iskrivljeno ogledalo savjesti, ili samo nevješto objašnjenje vlastitih grješaka, tko zna? A i što bi značilo preuzeti krivnju za vlastite pogrješke? Slabost ili iskrenost? Kaže se kako u nekom trenutku osjetimo kako život upravlja nama. I kako smo stjerani u tjesnac iznuđenih poteza. Možda. Smatram kako je oduvijek tako bilo. Na nama je ustrajati u traženju. Imamo mogućnost izbora. Imamo mogućnost sva naša shvaćanja zarotirati za 360 stupnjeva. Imamo bezbroj mogućnosti. Ali nikada, smatram, ne bismo trebali od nekoga tražiti gotov recept za pravilan izbor. Ne vjerujem u tako što. Stoga što je svaka situacija u kojoj se nalazi individua neponovljiva mjestom, vremenom i uzročno-posljedičnim slijedom.

    avatar

    10.03.2009. (18:58)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    Pogledaj obavezno video uradak :) spojen je sa tekstom i glazba se IMHO savršeno uklapa...tako da ti užitak čitanja bude potpun.Lijep pozdrav :).

    avatar

    10.03.2009. (19:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...