Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Kakav ulizujući post jednom notornom diktatoru i masovnom zločincu; sramota i uvreda zdravoj pameti!

    Josip Broz 'Tito' spada u Top 10 svjetskih zločinaca u 20. st.; okrvario je ruke nad svojim, hrvatskim narodom i nad drugim narodima, nad antifašistima i nad svojim komunistima/staljinistima; njegov je sustav i vlada bila visoko korumpirana, a on osobno dvoličan, i kao što reče psihoanalitičar dr. Silvin Eiletz - bio je i shizofreničar, dakle, osoba koja je i dobra i zla, i koja misli da je samo dobra, da je dobri dr. Jekyll, iako je podvojena ličnost, dakle i zločesti Mr. Hyde.

    Za Ivu Goldsteina je njegov profesor, prof. dr. sc. Miroslav Brandt u memoarima napisao da je u Beogradu krivotvorio svoj doktorski rad, a što se i vidi po njegovim šupljim djelima o hrvatskoj povijesti 19./20.st. koja je pristrana i neobjektivna, ideološki opterećena marksizmom, i koja se temelji na manipuliranoj jugoslavenskoj titoističkoj historiografiji.
    Tvrtko Jakovina je kvazi-povjesničar, titoljubac, jednostavno sramota od povjesničara koji tvrdi da je Tito bio "prvi hrvatski državnik" što je notorna laž, a svi oni skupa tvrde ono što ti, druže moj beogradski, tvrdiš (sorry, ali sva ova tvoja propaganda ide u korist samo slijednicima velikosrpske ideologije i politike), da Tito nema ništa sa ratnim zločinima?!

    Međutim, surova stvarnost zrcali istinu da je Tito izdao vodeće jugoslavenske komuniste u Kominterni, u Moskvi, zabio im nož u leđa, i izručio streljačkim vodovima NKVD-a, i sada dolazi vrhunac dvoličnosti agenta 'Valtera', dakle, Broza - Tita, a ta je da je sovjetski državni i partijski vrh nakon WWII rehabilitirao sve jugoslavenske komuniste koji su nedužni stradali od Titove izdaje i Staljinove strahovlade, jedino Tito nije svoje drugove rehabilitirao, što je dokaz kakva je bio bijedna mizerija!!! Kad se uzme u obzir i da je izdao obje svoje zakonite supruge, jednu bivšu i jednu tada aktualnu, onda je mizerija slaba riječ za opis ovog balkanskog hohštaplera.

    Tko želi znati istinu o Titu, učit će i informirati se kod CBK, a tko želi živjeti u iluziji, uzdizat će Tita u nebesa, ali znajte da u tom slučaju niste ništa bolji od obožavatelja lika i djela Führera Adolfa Hitlera!!! K tome su boljševici, Titovi pioniri, staljinisti, dakle, sintagmom rečeneo - borbeni ateisti isti mrzitelji Crkve kao što je Hitler mrzio Crkvu i kršćanstvo, i Tito je pored Staljina i Hitlera pobio najviše svećenika, fratara i časnih sestara, a jedini je u Europi koji je dao ubiti jednog biskupa - umirovljenog biskupa, monsignorea dr. sc. Josipa Carevića kojega su partizani zaklali 1944. u Velikom Trgovišću u Hrvatskom zagorju, i ispekli ga na ražnju!!!

    Masovne grobnice koje slovenske vlasti pronalaze i iskapaju su zrcalo Titova komunističkog režima, i sada već i predstavnici slovenskih partizana otvoreno ističu da je Tito kriv za sve te zločine, da je odgovoran za masovna smaknuća, da ih je naredio o tome već i vrapci na granama pjevaju, a na svom sam blogu objavio sve dokaze, i demantirao Ivu Goldsteina, ja, jedan mali miš demantirao sam velikog povjesničara Goldsteina, zamislite!

    Druže moj, nećeš fotografijama s Titom i tortama i lijepim diktatorskim uniformama uljepšati sliku o jednom notornom zločincu ali ćeš se jednoga dana sramiti što si me nazvao pogrdnim imenima, što me nazivaš desničarom iako to nisam jer sam povjesničar, i to povjesničar koji nije plaćenik kao Ivo Goldstein jer ja za svoj narod besplatno predajem kao narodni učitelj!

    ŽIVJELE ŽRTVE TITOIZMA I MARŠALA TITA!

    TITOIZAM = HITLERIZAM = STALJINIZAM!

    avatar

    08.03.2009. (20:30)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    DRUGOVI CRVENI REPTILI !
    *VI STE TITOVI => TITO JE VAS*
    DRUZE KOBO posto nevolis nase rvatske sahovnice evo saljem ti Tita jebo te on i ti njega.





    ZA DOM SPREMNI !!!!

    avatar

    08.03.2009. (22:02)    -   -   -   -  

  • Anti-live

    Drug Tito je bio dobar...
    Drug Tito je bio pravi...
    Drug Tito nije bio sposoban počiniti zločin...
    Drug Tito je volio ljude...

    Naravno da je Koba u pravu. Izvrtanjem povijesnih činjenica od strane raznih štetnih elemnata dobijamo iskrivljenu sliku stvarnosti koja ide u prilog samo klerofašistima i radikalnim desničarskim frakcijama u Hrvatskoj, a mi Titovi pioniri smo tu da širimo pravu istinu... Mi smo Mesije i moramo širiti jedinu istinu...

    avatar

    09.03.2009. (02:39)    -   -   -   -  

  • Anti-live

    Drug Koba je rodjen tu, kao dijete vojnika, sa plemenitom krvi odgodjen za ratnika
    rodjen u doba mača koplja i štita, rodjen za nasljednika velikog maršala Tita...

    avatar

    09.03.2009. (03:51)    -   -   -   -  

  • Anti-live

    Naravno da je Maršal izgradio ne samo to već i pola Slovenije koju su oteli Slovenski nacionalisti-separatisti, zatim toliko toga u Hrvatskoj,da ovi to ne uspijevaju sve rasprodati već 20 god, zatim cijeli novi Beograd, i ostale nove dijelove gradova po Srbiji, u kojima iz svoga komoditeta sada takodjer pljuju po Titu i Jugi i glume velike Srbende, zatim kompletnu Prištinu i cijelo Skopje i ostale gradove na jugu SFRJ, koje su nam sada oteli Alijini mudžahedini i ostali Šiptarski fundamentalisti... TITO VRATI SE I SMRSKAJ IM GLAVEEEEE...

    avatar

    09.03.2009. (07:32)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Anti-live, Drug Koba
    Ovo je već puno ljepše lice u Vašem avataru nego prošlo sa totlaitarnim srpkom i čekićem - simbolom boljševičkih mega-zločina:-))
    Druže Koba, drago mi je da si postavio fotografiju Mamutice u Novom Zagrebu u most preko Save jer preko tog mosta su hrvatski branitelji sprašili nekadašnji partizanski X korpus odnsono JNA iz Zagreba godine 1991., i valjda se sjećaš časnog hrvatskog civila koji je 2. srpnja 1991. dao u borbi protiv Titove JNA svoj život za Republiku Hrvatsku?
    Sve građevinske 'pohvate' u bivšoj Jugi financirao je hrvatski narod zajedno sa žuljevima i znojem i drugih naroda, a Tita i nejgovu shit-jugotvorinu Titoslaviju financirao je liberalni Zapad, tako da je Tito u svakoj nekadašnjoj jugorepublici si za svoju zadnjicu dao igraditi po dvije vile, i po jedan atomski bunker, a JNA je bila pravi parazit u bivšoj Jugi koaj je sisala krv radničkoj klasi dok su korumpirani bolješvici/titoisti krali, pljačkali i ubijali - pod zaštitom Zapada čije su bili marionete od 1949. do 1990. godine !!!

    ŽIVIO SLOM JNA I TITOVE BANDE!

    avatar

    09.03.2009. (14:15)    -   -   -   -  

  • Anti-live

    Koba, zahtjevam zvaničnu i javnu, oštru reakciju protiv fašističkog svećenika, koji je znao dati u novine kako su ga vrijedjali crveni vampiri i da je "neki od vulgarnijih nickova Drug Koba" rekao "nabijem te na kurac" ali je zaboravio spomenuti da je nazvao antifašističku omladinu Let 3 Srpskom kopiladi.(pored ostalih uvrijeda) Životinja stara prokleta...

    avatar

    10.03.2009. (23:01)    -   -   -   -  

  • karlovački Ustaša

    samo nešto od partizanskih zločina

    avatar

    11.03.2009. (22:45)    -   -   -   -  

  • karlovački Ustaša

    S nama je bio i jedan katolicki svecenik, star oko 65 godina. Imena mu ne znarn. Kako je bio iznemogao od trcanja, vukli su ga za ruke mladji ljudi, da ne padne i ne bude ubijen. Nagovarali smo ga, da skine tvrdi svecenicki okovratnik, da ga ne prepoznaju kao svecenika. On to nije htio. Molio se na glas Bogu i mi s njime da mognemo izdrzati. Ipak su ga partizani otkrili i navecer nekuda odveli. Ne znam za njegovu sudbinu, ali drzim, da je sigurno ubijen.
    Na mariborskim ulicama bilo je silno mnostvo hrvatskih zarobljenika. Na onom dijelu ulice, gdje sam i ja bio, naslo se oko 20 Nijemaca. Medju njima su bili tri casnika. Njih su strahovito tukli, te zatim odveli u jedan vrt kraj same ceste. Najprije su ih opljackali te jednom nasli prsten i sat pod kapom, drugom malu konzervu u dzepu, dok treci nije imao nista. Prisilili su ih, da legnu na trbuh, zatim ubili, okrenuli ljeseve te im razmrskali lica, da ih nitko ne moze prepoznati.
    U Mariboru nisu nas smjestili ni u kakav logor. Prenocili smo na cesti. Oko 22 sata u noci poceli su partizani ponovo tragati po gomilama ljudi. Svakoga, tko je imao oznaku cina ili bio obucen u bolje odijelo, odvedose nekamo u nepovrat. To je trajalo kroz cijelu noc. Ujutro oko 4 sata naredise nam, da ustanemo i krenemo. Posli smo u pravcu Ptuja. Krenulo je mnostvo ljudi sutke ne znajuci sto im nosi slijedeca minuta. Na izlazu iz Maribora u pravcu Ptuja nalazi se s desne strane ceste rijedka borova suma. Ja podjoh u sumu radi vrsenja nuzde (pripominjem, u pocetku smo isli slobodno bez partizanskih pratilaca). Preda mnom se ukaza jezovit prizor. Nekih 40 ili 50 koraka od ceste bila su tri kratera od zrakoplovnih bombi, udaljen jedan od drugog tek desetak koraka. Sva tri su bila napunjena do vrha ljesevima poubijanih hrvatskih vojnika. Na njih je bilo nabacano tek malo zemlje, te je na dosta mjesta virila iz nje ruka ili noga. Legao sam na zemlju na rubu jednog kratera i rukama odkopao malo zemlje. Ugledao sam pred sobom mrtva covjeka, vrlo mlada i glave rasjecene na tjemenu nekim ostrim predmetom. Mrtvaci nisu zaudarali, bili su, dakle, ubijeni prosle noci ili prosloga dana. Nacinim veliki znak kriza i vratim se na cestu u povorku.
    Stigosmo do raskrsca ceste prema Varazdinu na jednu stranu, a Krapini na drugu stranu. U polju izmedju ta dva kraka ceste, na mjestu udaljenu oko 40 metara, lezalo je oko 60 hrvatskih ljeseva mozda od prosle noci. Nekoji su od njih bili potpuno goli.
    Nas put do Krapine trajao je dva dana. Prenocili smo uz put na cesti. Putem smo cupali iz zemlje krumpir, koji je bio jos posve zelen, i jeli da bi utazili glad. Neki su jeli travu i sirove puzeve. Ja sam najvise jeo mladi tek iznikli kukuruz. Moram spomenuti, da je stanovnistvo u ovom dijelu Slovenije prema nama bilo vise prijateljski raspolozeno, pa smo dozivjeli, da su znali dobaciti koji komad kruha. To je u suprotnosti s drzanjem Slovenaca na nasem putu izmedju Dravograda i Maribora, gdje su se seljaci zalijetavali medju nas, te nam pod zastitom partizana otimali razne stvari.

    avatar

    11.03.2009. (22:45)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    Pozdrav Drugovima!!! Tito je sagradio mostove bez kojih bismo danas bili u nigdini! Tito je najjači!

    avatar

    12.03.2009. (00:28)    -   -   -   -  

  • Obnova NDH

    Tito je govno

    avatar

    16.03.2009. (20:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...