Pročitao sam te u jednom dahu,a i na miru sam sat dava,jer je unuk sa bakom u šetnji. Ono stanje s početka priče...mogao bih sebe ugurati zamalo u svaku riječ,ali,rezime svega je:treba mi generalno pospremanje,ne samo iznutra,već i izvana. A priča o putru,kruhu ili zajedno i jedno i drugo...nisam još čitao da netko sa toliko ljepote piše o dvije namirnice,a sjetio sam se djetinjstva,kada je majka pravila meni i bratu te famozne sendviće sa kruhom i masti..to ću pamtiti cijeli život...teško se živjelo pa se čuvala svaka mrva ili kriška kruha,a mast razvlačila na najtanje.Ako ti kažem samo HVALA na ovoj priči-malo je...zato bum dodal osmjeh na najjače :-)))))))))))))))))
08.03.2009. (14:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
krasan psot. :) zanimljivo je kako jedna misao vodi drugoj i kako se od jedne malene tanušne misli može ispresti cijela priča - o kruhu i putru. :) meni su uvijek sviđalo kada se ljudi prema hrani odnose s poštovanjem. nekako i ja sam tako naučila u svojoj obitelji. treba čovjek cijeniti kad mu u život pritječu stvari koje su nekima nedostižne, ma kako se male i nevažne nama činile. :) veliki pozdrav.
08.03.2009. (14:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovaj potpis sa perom u kosi,to sam ti ja...kčerka je surfala po blogovima i pero ostavila kao anonimac,a ja nisam gledal i zaletel se bez kontrole.Sory!
08.03.2009. (15:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja pretežno i najčešće između putra i margarina biram - maslinovo ulje.... njime započinjem dan... to je moj doručak... a... putra na glavi imamo svi, zar ne?! :))
i asocijacija na rečenicu na početku: "čovjek sam sebe najbolje poznaje (da li???), ali si je redovito preblizu."
pusa!
08.03.2009. (15:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
post bas u tvom stilu, koliko lijepo srocenih i napisanih misli :))))))))) A tek toplina koja iz tih opisa izbija :)))))) prekrasno! U cemu je stvar da se putar ne kvari, fakat ne znam i do sada to nisam ni znala jer ga uvijek drzim u frizideru a koristim jaaako rijetko i to samo za kolace iako mi je naravno jako fin no zbog ocitih razloga ne jedem ga izravno. Glede tvog komentara kod mene, malo sam ocito pobrkala loncice :-) a s Barom nisam skroz "prekinula" jer je to jako tesko. Naime nisam iskljuciv tip i prelazim preko dosta stvari i nikad ne zalupljujem vrata nikome. No da se moj odnos spram nje promjenio, jest! Da samo u HR nas dvije sigurno nikada ne bismo bile frendice niti se druzile, no kako smo u tudjini a i prve susjede (dakle srecemo se cesto, hoces-neces) svaki tvoj zemljak ti je dragocjen jer te ipak moze u potpunosti razumjeti (iako se onaj njen postupak ne moze tako protumaciti) i podijelii sa tobom trenutke nostalgije i ceznje za domovinom. Pusa :)))))))))))))))))
08.03.2009. (16:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Eh, da sad pišem onaj post u igri copy/paste vikendom, mislim da bih te zamolila da mi posudiš početne odlomke ovog svog posta; tako si odlično i slikovito opisala neka životna zbivanja; podsjeća me to i na neke moje trenutačne teme i dileme. Morat ću to još koji put pročitati! Što se tiče putra i kruha - nisam neka velika obožavateljica, ali pojedem katkad i to. Pozdrav!
08.03.2009. (19:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dobro se sjećam kako sam u Češkoj kao mala najčešće jela crni češki kruh (koji mi jakoooo fali) i maslac. Čak i sada jedino kupujem maslac eventualno i neki sirni namaz ali margarin ne. Ne samo što mi je mnjaam, već ga smatram zaista zdravijim od svih margarina. Baš sam sada napisala jednoj blogerici kao da se u proljeće svi budimo iz nekog sna. Spremamo kuću, sebe a to i nije loše.
Pozdravček draga i cmokkkk.
08.03.2009. (19:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Opet me vraćaš i u moje uspomene. :) U djetinjstvu mi je tata uvijek pravio kruh s maslacem i pekmezom od kajsije ili od šljiva, uz šalicu toplog mlijeka. I danas kad to jedem, osjećam neku posebnu toplinu i nostalgiju. A za prednost koju daješ maslacu imaš potpuno pravo. I ja sam čitala da je on prirodniji i srodniji našim stanicama, iako ih oba treba jesti u umjerenim količinama jer i maslac utječe na kolesterol, aterosklerozu i sl. No od dva zla, bolje je odabrati maslac, a najbolje jesti samo kruh sa pekmezom. No, to onda nije to, zar ne? :)
08.03.2009. (19:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Aha, vidiš, ni putar nije kaj je nekad bil! A ni mlijeko. Ja sam kupila (radi proučavanja) mlijeko, ne trajno, obično i otvorila ga. deset, d e s e t (10) dana je bilo friško!!! Fućkaš ti takvo mleko koje se ni ne ukiseli! zato sam odlučila kupiti kravu pa je musti svakodnevno ;)
08.03.2009. (20:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eh, draga aquaria, danas je toliko ljudi koji kruh ne poštuju. još uvijek me zgrozi prizor bačena kruha, sjetim se svoje bake koja bi takav poniženi kruh uvijek pokupila pa njime hranila golubove. nema toplijeg mirisa od mirisa svježe ispečenog kruha, ni namirnice koju uvijek možeš jesti a da ti ne dosadi.
sjetih se i djetinjstva, kad bi dječurlija iz ulice istrčala ljeti ujutro na ulicu, a svakom u ruci kriška kruha, namazana mašću il' pekmezom ... i ruku svoga oca koje režu kruh, precizno i pažljivo ...
ni ja više ne koristim margarin. toliko su nas uvjeravali kako je zdraviji od putra, a ustvari ...
08.03.2009. (20:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Feta (kriška) kruha sa malom i marmeladom još se zove i "dječja radost". Mislim da su to nazvali u dječjim vrtićima jr su se djeca veselila takvom doručku. I meni je to jedan od najslađih doručaka. :-))) A zašto se maslo ne kvari dok nije u frižideru, zaista neznam. No, činjenica je da je jogurt prije 20 godina mogao izdržati tek 2-3 dana, a danas na poklopcu bude datum i skoro mjesec dana unaprijed. zasigurno u mlijeko dodaju neke aditive koji produžuju vijek mliječnim proizvodima.
08.03.2009. (20:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Već godinama ne držim putar u frižderu ali on se ipak ubuđa nakon jedno 10 dana. A ako te to tako jako brine, predlažem ti drugi oblik, tj maslo ili gii. dobiješ ga tako kad zagriješ putar i obereš pjenu, ono što ostane je čista prekrasna tvar sa finim okusom, i bez štetnih masti :)) Lijepo si to napisala, a baš sam se zanjela u to ruke, kruh,šnite, putar, sim tam, baš si mogla i nastaviti :)))
08.03.2009. (23:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Odličan mi je prvi pasos posta - o tvom raspoloženju, ali ne zato što se tako osjećaš, nego mi je odlično kako si to opisala. I iskreno se nadam da će i u tebi uskoro procvasti proljeće.
Putar obožavam. I samo putar, margarin mi baš i nije nešto. Putar cijelo vrijeme držim vani, u posebnoj kutijici za njega. Tako se održava da se ne pokvari brzo, a uvijek je maziv. Međutim, pokvari se ako stvarno dugo stoji. Dobije onaj miris - kak mi to velimo "rancig" - i jednom sam primjetila zelene fleke. Tada je definitvno pokvaren. Ipak, da li je njegova svježina tako dugotrajna zbog te kutije ili zbog nekih nepoznatih dodataka - to ne znam. A kruh - mmmmljac....volim svakakvi kruh, ali svježi...kad odstoji dan ili dva, onda ga volim malo prepeći u pečnici. Osim kukuruznog, njega volim samo dok je još vrući, poslije mi je nekako presuh.
Lijepi pozdrav
09.03.2009. (10:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uffffffff, ali ja bi kruha i masti i malo mrvljene crvene paprike.........a to danas više nitko ne jede, pa čak ni ja, ali vratil bum se tome....POST TI JE ZA PET+
09.03.2009. (15:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Postoji li i ona navika prije nego se načme kruh, napraviti nožem križ na poleđini kruha? To sam naslijedila od mame , bake i vjerujem da će i mojoj djeci ostati u navici...Pozdravljam te
09.03.2009. (20:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ti si genijalna, kakvu priču napišeš o putru i kruhu. I ja ga volim, baš večeras sam ga jela sa pohanim kruhom. Pekmez sam zaboravila kupiti, a najviše volim od šipka. Margarin ne jedem već duže vrijeme, nekada sam kupovala onaj Margo. No putar mi je draži. Gušt mi je čitati te.
09.03.2009. (22:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim i margarin i maslac, najviše s domaćim pekmezom ili medom. Margarin imam većinom u hladnjaku, a maslac mi ima poseban okus, iako ga rjeđe jedem. Mislim da ću sad do kuhinje i zasladit se spomenutim namirnicama. :)
09.03.2009. (22:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
s perom u kosi
Pročitao sam te u jednom dahu,a i na miru sam sat dava,jer je unuk sa bakom u šetnji.
Ono stanje s početka priče...mogao bih sebe ugurati zamalo u svaku riječ,ali,rezime svega je:treba mi generalno pospremanje,ne samo iznutra,već i izvana.
A priča o putru,kruhu ili zajedno i jedno i drugo...nisam još čitao da netko sa toliko ljepote piše o dvije namirnice,a sjetio sam se djetinjstva,kada je majka pravila meni i bratu te famozne sendviće sa kruhom i masti..to ću pamtiti cijeli život...teško se živjelo pa se čuvala svaka mrva ili kriška kruha,a mast razvlačila na najtanje.Ako ti kažem samo HVALA na ovoj priči-malo je...zato bum dodal osmjeh na najjače :-)))))))))))))))))
08.03.2009. (14:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
makedini dnevnici
krasan psot. :) zanimljivo je kako jedna misao vodi drugoj i kako se od jedne malene tanušne misli može ispresti cijela priča - o kruhu i putru. :) meni su uvijek sviđalo kada se ljudi prema hrani odnose s poštovanjem. nekako i ja sam tako naučila u svojoj obitelji. treba čovjek cijeniti kad mu u život pritječu stvari koje su nekima nedostižne, ma kako se male i nevažne nama činile. :) veliki pozdrav.
08.03.2009. (14:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
možda je riječ o velikoj zavjeri proizvođača hladnjaka - možda hranu uopće ne treba držati na hlladnom
the river
08.03.2009. (15:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
s perom u kosi
Svojoj susjedi nemam kaj drugo reči već sa velikim zadovoljstvom poželjeti lijep nedjeljni dan!
Da,krasan ti je post!
08.03.2009. (15:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sa dva prsta po tipkovnici
Ovaj potpis sa perom u kosi,to sam ti ja...kčerka je surfala po blogovima i pero ostavila kao anonimac,a ja nisam gledal i zaletel se bez kontrole.Sory!
08.03.2009. (15:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
posoljeni zrak
ja pretežno i najčešće između putra i margarina biram - maslinovo ulje.... njime započinjem dan... to je moj doručak...
a... putra na glavi imamo svi, zar ne?! :))
i asocijacija na rečenicu na početku: "čovjek sam sebe najbolje poznaje (da li???), ali si je redovito preblizu."
pusa!
08.03.2009. (15:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MENTINA
post bas u tvom stilu, koliko lijepo srocenih i napisanih misli :))))))))) A tek toplina koja iz tih opisa izbija :)))))) prekrasno! U cemu je stvar da se putar ne kvari, fakat ne znam i do sada to nisam ni znala jer ga uvijek drzim u frizideru a koristim jaaako rijetko i to samo za kolace iako mi je naravno jako fin no zbog ocitih razloga ne jedem ga izravno.
Glede tvog komentara kod mene, malo sam ocito pobrkala loncice :-)
a s Barom nisam skroz "prekinula" jer je to jako tesko. Naime nisam iskljuciv tip i prelazim preko dosta stvari i nikad ne zalupljujem vrata nikome. No da se moj odnos spram nje promjenio, jest! Da samo u HR nas dvije sigurno nikada ne bismo bile frendice niti se druzile, no kako smo u tudjini a i prve susjede (dakle srecemo se cesto, hoces-neces) svaki tvoj zemljak ti je dragocjen jer te ipak moze u potpunosti razumjeti (iako se onaj njen postupak ne moze tako protumaciti) i podijelii sa tobom trenutke nostalgije i ceznje za domovinom.
Pusa :)))))))))))))))))
08.03.2009. (16:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Big Blue
Eh, da sad pišem onaj post u igri copy/paste vikendom, mislim da bih te zamolila da mi posudiš početne odlomke ovog svog posta; tako si odlično i slikovito opisala neka životna zbivanja; podsjeća me to i na neke moje trenutačne teme i dileme. Morat ću to još koji put pročitati! Što se tiče putra i kruha - nisam neka velika obožavateljica, ali pojedem katkad i to. Pozdrav!
08.03.2009. (19:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Dobro se sjećam kako sam u Češkoj kao mala najčešće jela crni češki kruh (koji mi jakoooo fali) i maslac.
Čak i sada jedino kupujem maslac eventualno i neki sirni namaz ali margarin ne. Ne samo što mi je mnjaam, već ga smatram zaista zdravijim od svih margarina.
Baš sam sada napisala jednoj blogerici kao da se u proljeće svi budimo iz nekog sna.
Spremamo kuću, sebe a to i nije loše.
Pozdravček draga i cmokkkk.
08.03.2009. (19:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kinky Kolumnistica
Opet me vraćaš i u moje uspomene. :) U djetinjstvu mi je tata uvijek pravio kruh s maslacem i pekmezom od kajsije ili od šljiva, uz šalicu toplog mlijeka. I danas kad to jedem, osjećam neku posebnu toplinu i nostalgiju. A za prednost koju daješ maslacu imaš potpuno pravo. I ja sam čitala da je on prirodniji i srodniji našim stanicama, iako ih oba treba jesti u umjerenim količinama jer i maslac utječe na kolesterol, aterosklerozu i sl. No od dva zla, bolje je odabrati maslac, a najbolje jesti samo kruh sa pekmezom. No, to onda nije to, zar ne? :)
08.03.2009. (19:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
chablis
Aha, vidiš, ni putar nije kaj je nekad bil! A ni mlijeko. Ja sam kupila (radi proučavanja) mlijeko, ne trajno, obično i otvorila ga. deset, d e s e t (10) dana je bilo friško!!! Fućkaš ti takvo mleko koje se ni ne ukiseli! zato sam odlučila kupiti kravu pa je musti svakodnevno ;)
08.03.2009. (20:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rU
eh, draga aquaria, danas je toliko ljudi koji kruh ne poštuju. još uvijek me zgrozi prizor bačena kruha, sjetim se svoje bake koja bi takav poniženi kruh uvijek pokupila pa njime hranila golubove. nema toplijeg mirisa od mirisa svježe ispečenog kruha, ni namirnice koju uvijek možeš jesti a da ti ne dosadi.
sjetih se i djetinjstva, kad bi dječurlija iz ulice istrčala ljeti ujutro na ulicu, a svakom u ruci kriška kruha, namazana mašću il' pekmezom ... i ruku svoga oca koje režu kruh, precizno i pažljivo ...
ni ja više ne koristim margarin. toliko su nas uvjeravali kako je zdraviji od putra, a ustvari ...
08.03.2009. (20:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gustirna
Feta (kriška) kruha sa malom i marmeladom još se zove i "dječja radost". Mislim da su to nazvali u dječjim vrtićima jr su se djeca veselila takvom doručku.
I meni je to jedan od najslađih doručaka. :-))) A zašto se maslo ne kvari dok nije u frižideru, zaista neznam. No, činjenica je da je jogurt prije 20 godina mogao izdržati tek 2-3 dana, a danas na poklopcu bude datum i skoro mjesec dana unaprijed. zasigurno u mlijeko dodaju neke aditive koji produžuju vijek mliječnim proizvodima.
08.03.2009. (20:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
misko
Uopće nisam znao da je margarin na tako lošem glasu...hvala na edukaciji.
Kruh jedem malo ili nimalo...
Lijep pozdrav ostavljam.
08.03.2009. (20:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slatko grko
O maslu i kruhu neću ali dojmio me se prvi dio posta, draga drži se, sve prođe proće i to :)) osmjeh s juga ti šaljem :))
08.03.2009. (21:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Već godinama ne držim putar u frižderu ali on se ipak ubuđa nakon jedno 10 dana.
A ako te to tako jako brine, predlažem ti drugi oblik, tj maslo ili gii. dobiješ ga tako kad zagriješ putar i obereš pjenu, ono što ostane je čista prekrasna tvar sa finim okusom, i bez štetnih masti :))
Lijepo si to napisala, a baš sam se zanjela u to ruke, kruh,šnite, putar, sim tam, baš si mogla i nastaviti :)))
08.03.2009. (23:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Brunx
Odličan mi je prvi pasos posta - o tvom raspoloženju, ali ne zato što se tako osjećaš, nego mi je odlično kako si to opisala. I iskreno se nadam da će i u tebi uskoro procvasti proljeće.
Putar obožavam. I samo putar, margarin mi baš i nije nešto. Putar cijelo vrijeme držim vani, u posebnoj kutijici za njega. Tako se održava da se ne pokvari brzo, a uvijek je maziv. Međutim, pokvari se ako stvarno dugo stoji. Dobije onaj miris - kak mi to velimo "rancig" - i jednom sam primjetila zelene fleke. Tada je definitvno pokvaren.
Ipak, da li je njegova svježina tako dugotrajna zbog te kutije ili zbog nekih nepoznatih dodataka - to ne znam.
A kruh - mmmmljac....volim svakakvi kruh, ali svježi...kad odstoji dan ili dva, onda ga volim malo prepeći u pečnici. Osim kukuruznog, njega volim samo dok je još vrući, poslije mi je nekako presuh.
Lijepi pozdrav
09.03.2009. (10:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sa dva prsta po tipkovnici
Dobro neki slijede i moje misli...mogla bi ovo nastaviti,a ja ti bez pera u kosi :-)))) ostavljam svoj osmjeh!
09.03.2009. (11:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljelja
Nda, i ja bih tako, ali doktor kaže: neeee, pec!
09.03.2009. (13:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GAJINE GLUPOSTI
uffffffff, ali ja bi kruha i masti i malo mrvljene crvene paprike.........a to danas više nitko ne jede, pa čak ni ja, ali vratil bum se tome....POST TI JE ZA PET+
09.03.2009. (15:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mushin munen
interesantan ti je post,ali moram priznati
da se ne optrećujem tim stvarima,a truju nas
na sve strane,tako da je čudo što smo uopće živi
pozdrav iz Dugave galaksije : )
09.03.2009. (15:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
otkucaj
Postoji li i ona navika prije nego se načme kruh, napraviti nožem križ na poleđini kruha? To sam naslijedila od mame , bake i vjerujem da će i mojoj djeci ostati u navici...Pozdravljam te
09.03.2009. (20:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
*Kora*
Ti si genijalna, kakvu priču napišeš o putru i kruhu.
I ja ga volim, baš večeras sam ga jela sa pohanim kruhom. Pekmez sam zaboravila kupiti, a najviše volim od šipka. Margarin ne jedem već duže vrijeme, nekada sam kupovala onaj Margo. No putar mi je draži.
Gušt mi je čitati te.
09.03.2009. (22:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
*****
Volim i margarin i maslac, najviše s domaćim pekmezom ili medom. Margarin imam većinom u hladnjaku, a maslac mi ima poseban okus, iako ga rjeđe jedem. Mislim da ću sad do kuhinje i zasladit se spomenutim namirnicama. :)
09.03.2009. (22:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
ma baš krasan post, jednostavno, toplo a opet za promišljanje.
10.03.2009. (15:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...