Komentari

burza-frustracija.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • --mija--

    naše slatka bića,zagrlim svoje malo 12god, djetešce i drhtim od sreće ,dobro je još je pokraj mene i nemoram jednim okom spavati da doćekam jutro sa strahom kad će se vratiti.

    avatar

    07.03.2009. (00:01)    -   -   -   -  

  • --mija--

    hoću ,tek sam počela pisati i malo mi ide sporo dok se uhodam,,nemogu vrjeđati sve umirovljenike a onima od 68 ,ko im produžuje vozačke,danas mi je bio dan za uh,nesmijem to napisat a spavat ću ak popijem sanaval,sve zahvaljujući onoj vještici,

    avatar

    07.03.2009. (00:12)    -   -   -   -  

  • renchi75

    Znači, imamo vršnjake, baš lijepo. :)
    Imam iskustva i s vozačima koje spominješ, nedavno neki djedica od preko 75 g. izlazi s autom s parkinga i naprijed-nazad 10 puta, pa 2 puta pukne auto pored... a ja "strpljivo" čekam da se jadan iskobelja kako bi se ja tamo uparkirala (imao je i više nego dovoljno mjesta, ali šta ćeš s jadnim djedicom, neću ni ja vječno biti mlada).
    Naravno, imam i ja svojih bisera kad sam na cesti, ali nećemo se sad hvaliti. Npr. kad god cesta ima tri trake (ono, za lijevo, srednja i za desno) ja uvijek vozim po krivoj, sve do mjesta gdje trebam skrenuti, pa obično napravim totalni kaos s prestrojavanjem iz krajnje lijeve u krajnju desnu traku :)) Dakle, ne smijem se rugati drugima!
    A što se vještice tiče, mislim da bi nam objema bilo bolje umjesto tableta opalit po rakiji, kako si predložila. Ipak, domaće je domaće, a jedina nuspojava je mučnina i glavobolja :))

    avatar

    07.03.2009. (00:43)    -   -   -   -  

  • JADRANKA2612

    Budi hrabra i još oar godina i sve će sjesti na mjesto.Jaimam dvije kćeri/27 i 26/ godina i znam da je ovo teški period.Nemoj sve preteško shvaćati jer ćeš sebe mučiti a stvari će same leći i kockice se posložiti a ti treba da živiš mirno i bez previše brige.Malo mi je tupavo da ti popujem ali znam da je meni bilo teško.Sada kada moje djete ima svoje uviđa mnoge stvari a ja sam se nekada jako ljutila kada me nije lušala.Sada imam anđela od 14.godina a i drugačije razmišljam.Hvala što si posjetila moj blog.Budi mi jaka i srčana.

    avatar

    07.03.2009. (09:55)    -   -   -   -  

  • renchi75

    Hvala, Jadranka, ostavila sam par redaka na tvom blogu.

    avatar

    07.03.2009. (12:04)    -   -   -   -  

  • --mija--

    zašto smo svi lagano u banani ,a sutra je dan žena ,SDP kod nas djeli crvene ruže po trgu ,i ja sam je dobila i evo mi je u vazi ,kako je ljepa a smrdiii .sutra če neki na koncert zdravka čoliča ,ko će sliniti sutra na koncertu pita voditelj na radio ANTENI a kolegica mu se podmjehiva--ko još slini na ČOLU

    avatar

    07.03.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • renchi75

    Jooj, pa da, Dan žena! Ali ja sam ti to već zaboravila... Ovo s Radio Antenom mora da je bilo odlično, šteta što sam propustila :))
    Ali ono što me kod Čole fascinira... Pa taj čovjek je isti otkad ja znam za sebe (a otprilike otada znam i za njega). Nadam se da ću i ja u njegovim godinama biti u stanju tri sata STAJATI (plesanje mi je i sad prevelik zalogaj :))

    avatar

    07.03.2009. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...