Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • bastet

    Hvala Bogu da si dobro. Već sam ti htjela na stari post napisati: "Stari, si nam živ?"
    Anyway, zgodnu si retrospektivu događanja nabacio i začinio ih očekivanom dozom britkog humora i pametnih zapažanja. Se razme, prijatel, da zato te i čitam!
    Zgodan komentar za mamu koja se desetogodišnjem djetetu obraća onakvim riječima! Ja bi angažirala agente undercover da ih fataju i tjeraju na preodgoj i edukaciju o tome kako odgajati djecu. Jer poslije svi imamo sto čuda s njezinim djetetom. A sve zato što ga je odgajala primitivna koza potpuno nesvjesna svoje odgovornosti kao roditelja.
    Što se tiče Bosanaca, koji su poslužili samo kao metafora za ljude koji pljuju po svemu i svačemu, pametare i kad treba i ne treba (a uglavnom kad ne treba!)i koji su uvijek glasni prozivati za tuđe promašaje i pogreške... Zgodna tema, i mene je nešto slično potaknulo na pisanje mog zadnjeg posta!
    Svaka čast za odluku o daljnjem školovanju. Teško je nastaviti kad se jednom izađe iz školske klupe. Studiraš vanredno? Ili je u pitanju kakav tečaj? Naravno, ako nije tajna!
    Pozdrav iz Osijeka i bio nam živ i zdrav! :D

    avatar

    04.03.2009. (20:51)    -   -   -   -  

  • tičerica

    evo i tebe konačno opet. :D
    na devedest posto tvoga posta mogu ti odgovoriti: čuj, primitivčina imaš svugdje. ovi bosanci su mi posebno jaki.
    što se tiče spretnosti i ozljeda, tu sam maher. osoba sam koja je u stanju saplesti se o vlastite noge. a kada ulaštim parkete, sigurno je da ću biti ponosni vlasnik benetton masnice - gotovo uvijek se okliznem i padnem onako po crtićki, s lamatanjem u letu i nogama u zraku. čudo da ništa nisam slomila do sada.
    drži se samo, i sretno u daljem obrazovanju!

    avatar

    06.03.2009. (00:59)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Na ovo s muzejom sam se nasmijala do suza. :)) Roditelji počesto uopće ne razmišljaju što govore pred djecom, nesvjesno ih odgajajući u nešto čemu će se onda čuditi jednoga dana kad posljedice takvog odgoja isplivaju na vidjelo. Tužno, a djeca slijede njihov primjer i onda nije ni čudo što se stvara društvo vulgaraca i plitnjaka koji ne razmišljaju mozgom, već egom. A što se tiče sjekire, čuvaj se čovječe, bolje da si bez modrica, nego prikladan za reklame. ;))

    avatar

    06.03.2009. (10:41)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    dođi na tulum :)

    avatar

    06.03.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Šteta je što majstor katapulta i ti ne ispaljujete zajedno vatrene kugle, bili biste zaista nezaboravan prizor.
    Čestitam za školicu, oduševi me svatko tko ima u sebi volje i žara dalje se obrazovati.
    Onda bi bilo više takvih kao ti, a manje onih sa "jebo te muzej".
    A pljuvanje i pocjenjivački ispadi prema tuđim gradovima, samo su odraz primitive kompleksaša koji gdje god bili ostaju sirovine.
    I da, razveselio me onaj starček sa harmonikom na placu. Obećala sam si još kada sam ga srela prvi put u tvom postu, kako ću ga otići vijdeti.
    Dakle, vrijeme je.

    avatar

    06.03.2009. (19:27)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @bastet... Hvala na željama :-) Nije to studij što sam upisao. Stručno obrazovanje. Vezano usko za moju struku. Algebra je škola u kojoj se smucam. Treba pokrpati rupe u znanju i pripremiti se za jedan još veči korak za koji se nadam da će biti moguće poduzeti. Svaki dan svjedočim sam sebi kolko rupa imam (u znanju da nebi bilo zabune).

    @tičerica... Hvala i tebi na željama. Uskoro ću trebati malo i sreće. U petak je već prvi ispit. Trapave Bog čuva. Samo je pitanje dokle :-D

    @kinky... Roditelji ne razmišljaju? Bojim se ja Kinky da malo tko danas vodi brige o tome kaj priča. Lupaju ljudi bez imalo srama. Ona "ispeci pa reci" je odavno zametena ispod debelog sloja raznih ljudskih mana. Kaj misliš da se meni sviđa bit hodajuća reklama? Ionako nikad Flavio nije platio ni lipe. Bandit! :-D Srećom sjekira nije pogodila s pravom stranom. Kaj bi tek bilo da mi se to desi...a prečesto sam blizu.

    @knjižica... Da sam mogao došao bi. Na žalost, nemam vremena ni nos si obrisati :-))) Neki drugi put i bit ću prvi na tulumu :-D

    @živjeti svoj život... Jel ti to meni želiš kak da se izrazim...još više sranja nego ih imam ionako? :-p :-D Spalio bi sve ko pustinju da mi netko da taj katapult. Naravno, sve osim onog kaj treba... Hvala za čestitke. Kako se neću obrazovati kada uz svu svoju volju i pamet ostajem kratkih rukava.

    avatar

    10.03.2009. (18:06)    -   -   -   -  

  • marchelina

    pa di si...:)

    avatar

    12.03.2009. (07:28)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Zvuči da je bilo zanimljivo...:)

    avatar

    12.03.2009. (18:04)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    Leprechaune, baš me nasmijavaš sa svojim postovima :-))))).
    U potpunosti se slažem s onim o "Rimu", a Samobor je baš lijep. Voljela sam onuda šetati dok sam bila u Zg. Dobro si me sjetio da bih se morala zaletjeti tamo kad dođem sljedeći put u te krajeve.

    avatar

    24.03.2009. (22:38)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @dolphinA... Ako se zaletiš, javi se. Popit ćemo kavu i pojest kremšnite :-)

    avatar

    25.03.2009. (17:19)    -   -   -   -  

  • volim govna

    je li lijenčina ili ljenčina? :P

    avatar

    03.11.2011. (19:10)    -   -   -   -  

  • keky

    Tek sad nabasah na ove postove i moram priznati da jako lijepo pises, zanimljiv ti je stil. Samo mi stvarno nije jasno cemu ova recenica "Naravno, naglasak i izgovor nije bio kajkavski."? Naslusala sam se takvih, slicnih pa i gorih izjava podjednako i od onih koji su imali i od onih koji nisu imali kajkavski naglasak. Seljacina i primitivaca ima svugdje, ne definiraju te naglasak i narjecje. Ako vec pricas o podcjenjivanju, onda nemoj ni ti pristupati s tim podcjenjivackim stavom ;) Samo to mi je upalo u oko, ovo ostalo mi je sve super.

    avatar

    09.01.2013. (01:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...