Komentari

zazavoda.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • *who am i?

    Činjenica da sam toga svjesna ne čini moj život lakšim.

    vecina nas je svega svjesna.i nije nam nista bolje. zapravo bili bi bolje da imamo svoj neki mali svijet, mali kutak u kojem mozemo zaglavit svaki put kada realnost postane gora.

    prvo, kako netko od rodbine zaustavlja nestrpljive grobare i naređuje im da ga vrate na klocne

    to i ja katkad znam zamisljat

    avatar

    19.02.2009. (11:04)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Dok opet razmišljam o tome da nije čudo da nisam vjernik, čujem priču o traženju sreće u ovom životu, al avaj u tem životu sreće ne ima, ona je tek u slijedećem, a na nju imaju pravo samo članovi ekskluzivnog kluba kojemu je govornik lokalni predvodnik, a pokojni je zapravo dobitnik jackpota jer je i on član, i evo upravo mu je precvikal kartu za na drugu stranu. Za kraj, ne budimo ljubomorni, svi će doći na red.

    Beskrajno je zanimljivo naštimana ta crkvena retorika, zar ne? Vrhunska demagogija na djelu. A ljudi vjeruju li vjeruju i tako iz stoljeća u stoljeće, ništa im tu nije čudno. Ni ja se sebi ne čudim što nisam vjernik. Odnosno, ko kaže da nisam. Na neki način i jesam, ali na svoj način: direktni, iskustveni, osobni, bez posrednika i "pismoznanaca", bez tumačitelja i onih koji misle da imaju monopol na "istinu".

    avatar

    01.10.2009. (12:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...