Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (217)

Marketing


  • damjan

    Odista nema toliko velike nesreće koja ne bi imala svoje pristaše... pa da se te pristaše tuku sa drugim navijačima... crveni vragovi protiv crnih dok kojekakvi hošteplari uživaju na kojekakvim brionskim imanjima... oni neki zapravo jednaki svađaju se i tuku, uzmahuju toljagaa jer smatraju potrebnim, opravdanim, plodnim... blebetati o jednakostu, bratstvu i kojekakvim podobnostima za podobne...

    avatar

    17.02.2009. (12:07)    -   -   -   -  

  • damjan

    Brionski arhipelag... imanja i vile (zar i Pantovčak zapravo nije ustoličen u takvom objektu?)... pa jahta galeb...
    zar sve to nije dio mondenskog svijeta kakvog bi se i drug kobac htio dokopati blebetanjem na svom blogu... zloupotreba po kojoj bi sve trebalo prisvojiti kao prćevinu... kao ostavštvinu... djedovinu na koju polaže isključivo pravo?...

    avatar

    17.02.2009. (12:42)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Fakat, 'druže' Koba, uhvatio sam te u neobranom grožđu:

    tu sereš i plaćeš za Jugoslavijom, a 'drug' dr. Ivo nas je
    prije dvije godine učlanio u novu balkansku shit jugoslavensku
    uniju koja se zove Cefta, i obuhvaća sve nekadašnje jugoslavenske
    republike, i ima političkog tajnika sa sjedištem u Sarajevu;
    pri tome su domaći korumpirani kriptokomunistički vlastodršci
    prekršili Ustav jer u čl. 141. temeljnog zakona piše da se zabranjuje
    bilo kakvo udruživanje u balkanske jugoslavenske asocijacije.

    Prema tome, pokloni se dru. Sanaderu čiji je otac bio ustaša i skoro
    najebao na Kočevskom rogu, jer zamisli da su ga likvidirali, nebismo
    danas imali takvog velikog lidera i štovatelja druga Tita i Franceka- njegova
    partizanskog generala.

    Ne znam zašto pljuješ po Franji Tuđmanu i njegovoj Ankci, uzornim partizanima
    i marksističkim revolucionarima-komunjarama? Nije Francek razbio Titovu Jugu nego
    Slobodan Milošević, KOS JNA i Udba su razbili Titoslaviju s namjerom stvaranja
    'Velike' Srbije, ali između njihovih namjera i realizacije stao je hrvatski bojovnik,
    dragovljac i nositelj hrvatskog stijega koji je tako zvanoj JNA slomio kičmu u Vukovaru i tako spriječio stvaranje 'Velike' Srbije.

    Čast cijenjenom gospodinu generalu Anti Gotovini - junaku i mučeniku, pravedniku!

    I naravno da si zajedno sa svojim istomišljenicima - ljevičarima - marioneta liberalnog
    Zapada jer Zapad podržava titoiste u Hrvatskoj koji koče demokratski napredak i uništavaju
    pravnu državu. I tako zvani Tito (cinker 'Fridrih Fridrihovič Valter') bio je marioneta, prvo Staljina, a zatim liberalnog Zapada; nije mogao prdnut a da ne zamoli za dopuštenje predsjednika Nixona, a kad je Leonid Brežnjev došao u Beograd, 1971., održao je austro-ugarskom kaplaru bukvicu o socijalističkoj revoluciji i kontrarevoluciji!!!

    'Tito' je bio jedan obični neuki balkanski patuljak, a svi njegovi pomoćnici su bili isti takvi:
    Mika Špiljak bio je šuster, Ivan Krajačić 'Stevo' bio je šuster također, Aleksandar Ranković bio je krojač, isto kao i utemeljitelj stranke SDA, kosovac Salim Šabić, krojač iz Ilice u Zagrebu, a kad je šuster Špiljak ponudio Krleži jednu uslugu, jugoslavenski književnik mu je poručio: "Nove cipele mi još ne trebaju!"

    Smrt titoizmu - sloboda narodu!

    avatar

    17.02.2009. (12:47)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    Oh,kako ljep post!!! Nadahnuto!!! Praznik za oči!!! Hvala ti Koba za sve!!! Nego me jebe ovaj Crni blog komunizma a svojim piskaranjem. Nisam ni Kmer ni Boljševik ni veliko Srpski-sluga niti podržavam ratne zločince tipa Mladića,Karadžića,Martića i ne znam već šta si nalupao. Otkuda ti pravo da meni kažeš da sam ih podržavao samo zato što sam rekao da većina Hrvatskih Srba nisu bili odmetnuti teroristi nego obična sirotinja koja je najebala i završila prognana sa svojih vijekovnih ognjišta zbog nacionalističke politike Milošević-Tudjman i Hrvatskih secesionističko-terorističkih akcija razbijanja SFRJ. Kužiš? Ne slažem se sa tvojom tvrdnjom da su Srpske civile i nejač potukli Srbi,posebno ne u Medačkom džepu. To pričaj mongoloidnim,priglupim navijačima a ne meni. Srbi gazili Srpsku nejač tenkovima hahaha... Možda slučajno ali Medački džep su Hrvati poklali i spalili tako da ću tu tvoju tvrdnju shvatiti kao neduhovitu provokaciju. Pošto sam te opomenuo da ne brojimo kosture koji ispadaju iz ormara na svim stranama a ti to nisi shvatio ozbiljno moram ti reći sada da počneš brojati od Jasenovca pa ćemo vidjeti ko je koga više izmasakrirao. POČNI BROJATI LEŠEVE pa će ti biti malo jasniji paničan Srpski strah od Hrvatskih vlasti i njihovi razlozi za pobunjeništvo i odmetništvo kako kažeš!!! A ti Betmen truležu mali krvavi opet ti kažem da Oluja nije bila nikakva sveta i legitimna akcija jer su stotine a možda i tisuće završile prerezanih vratova i spaljenih ognjišta. U tome nema ništa sveto i legitimno ali pošto si tupson ti to nemožeš shvatit. Osim što mrziš sve neHrvatsko tako da ti je Srpska krv legitimna i opravdana. E PA NIJE DEBILU KAO NI HRVATSKA ILI BILO KOJA DRUGA. KRV JE KRV!!! A sada ću biti pravedan do kraja jer ste me iznervirali i reći da je Tudjmanova,današnja,moderna Hrvatska nikla na Srpskoj krvi i prerezanim Srpskim vratovima. Takvu Hrvatsku imamo danas gospodo. I to je istina pa taman ja bio i Kmer i Srpski sluga i Boljševik i sve. ALI TO JE ISTINA A ISTINA BOLI JAKO!!!

    avatar

    17.02.2009. (12:47)    -   -   -   -  

  • BATMAN

    NEĆETE OBNOVITI TU PROKLETU JUGU JEBO VAM TITO MATER SVIMA!
    JUGA-TAMNICA HRVATSKOG NARODA
    PRIJE ĆE BITI HRVATSKA DO ZEMUNA NEGO JUGOSLAVIJA

    SMRT KOMUNIZMU-SLOBODA NARODU

    ZA DOM SPREMNI BOG I HRVATI TKO NIJE NEKA PATI!

    SVIMA NAMA KOBA,KOBA KURAC PUŠIO

    HRVATSKA-GORE
    JUGOSLAVIJA-DOLE

    avatar

    17.02.2009. (12:50)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    DAJ CBK NEMOJ ME JEBAT. PA TE PRIČICE DA JE JNA RAZBIJALA JUGOSLAVIJU I PRAVILA VELIKU SRBIJU PRIČAJ BETMENU I TAKVIM RETARDIMA A NE MENI. PA NA KOGA TI JA LIČIM,NA TOVARA??? SLUŠAJ, JNA JE BRANILA JUGOSLAVIJU OD SECESIONISTIČKIH TEŽNJI SLOVENIJE I HRVATSKE A NIJE JU RAZBIJALA. MA TI PROVOCIRAŠ ČINI MI SE A ČUJEM DA I SRBIJANCI VIČU SRBIJA,SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA TAKO DA SI POTPUNO U PRAVU KADA KAŽEŠ DA SE MI JUGONOSTALGIČARI NEMAMO SA KIME UDRUŽIT. JEDNOSTAVNO ĆEMO POSTRELJATI SVAKOGA KO SE NE IZJASNI KAO JUGOSLOVEN,BIO ON SRBIN,HRVAT ILI KINEZ. SVI ĆE BITI JUGOSLOVENI ILI IH NEĆE BITI!!!

    avatar

    17.02.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    Hahaha... evo jednog "pametnog" komentara. Betmenovog naravno. Kaže sadista mali Bog i Hrvati,tko nije neka pati??? E pa djete drago mi se zalažemo za državu u kojoj neće patiti ni crni Cigan niti bilo tko drugi samo zato što nije Hrvat. Kužiš??? Zašto bi patili neHrvati??? Ne znam dali me razumiješ ali kad narasteš reći će ti se samo a do tada izigravaj sa tim izjavama sadistu i fašistoida ali jadan si i smješan jer ti to ne prolazi u civiliziranom svijetu. Možda samo kod tebe na tribini medju takvim retardima kao što si sam. A za Hrvatska do Zemuna se slažem sa tobom. Tebe i tvoje kompanjone sa tribine naoružati do zuba pa izvolite:pravac Zemun! Ako uspijete super.Ako ne,nikakva šteta...HEHEHE...

    avatar

    17.02.2009. (13:24)    -   -   -   -  

  • bbb_zg

    e komunjare ja vas podržavam u svom naumu dolaska na vlast da se ja i ostali Hrvati malo nasmijemo hahahah

    avatar

    17.02.2009. (13:38)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    -CBK- SLOBO I JNA RAZBIJALI JUGU HAHAHAHA.... DAJ NE VRIJEDJAJ MOJ INTELEKT. A KAŽEŠ FRANCEK NIJE. KAŽEŠ TUDJMAN JE BIO PARTIZANČINA ODANA TITU I JUGI DO SMRTI KAO STO SE I POKAZALO DO KRAJA. Sa tobom nešto nije u redu čovječe jer jedno je pristrasnost a drugo je ludilo. Pa Ante Gotovina junak,mučenik,pravednik ti je u Hagu zbog ratnih zločina i masakriranih civila,pa daj me nemoj jebat,saberi se ili se nosi...(nemoj mi samo o teorijama zavjere u svezi Haškog suda jer je opće poznato da je to sud stvoren da sudi Srbima i ponekom Hrvatu koji je baš pretjerao u ratnim zločinima) hehe... NEGO JESI LI IZBROJAO JASENOVAC??? MORAMO KRENUT OD POČETKA SADA DA BI SHVATIO. KOLIKO SRBA,ŽIDOVA I ROMA JE ZVJERSKI MASAKRIRALA HRVATSKA VLAST U JASENOVCU??????????

    avatar

    17.02.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @anti-live

    Crvenim fašistima priznajem jedino da su se u agitacijskoj propagandi usavršili, očito je Lenjin u tome bio neprikosnoveni guru-drug. 'Druže', postoje određene ustanove u kojima možeš potražiti stručnu pomoć, a ako imaš kakvo pitanje slobodno pitaj jer nije sramota ne znati ali sramota je ne pitati; CBK će ti sve objasnit i možeš se obrazovati jer CBK nudi besplatno narodno obrazovanje, uz uvjet da iza sebe uredno počistite, okey?!

    Naravno da je Slobo Srbin razbio SFR Jugoslaviju jer je u ožujku 1991. izazvao ustavnu krizu nakon čega se ta umjetna tvorevina i tamnica naroda konačno počela raspadati; iskreno, ne znam zašto tom Slobi nismo u Hrvatskoj podigli spomenik jer da je bilo po Hrvatima, i danas bi još bila Juga; na koncu konca nikada nismo ni imali referendum o nezavisnosti nego je narod mogao birati između jugosavenske federacije i jugoslavenske konfederacije, ali zato su hrvatski bojovnici i dragovoljci riješili jugoslavensko pitanje time što su isprašili četnike od ratnog zločinca Vojislava Šešelja, i ratnih zločinaca Vuka Draškovića, Ražnjatovića 'Arkana' i Jovićev četnički odred 'Dušan silni' koji su od naših gardijskih brigada dobili po pički, a Šešeljevi 'Beli orlovi' (čitaj u prijevodu na hrv. 'Bijeli orlovi') ostali bez perja; četnici su dokazali da se znaju borit jedino protiv golorukog hrvatskog naroda, protiv civila, ali kad se sretnu s Hrvatskom vojskom onda se useru u gaće i nastane 'bežanija', jebote!
    KOS JNA i 'Državna bezbednost' su organizirali ustanak ekstremnih Srba u Hrvatskoj koji su se odmetnuli, i to otvoreno 17. kolovoza 1990. je ratni zločinac Ratko Mladić, tadašnji zapovjednik tzv. 'kninskog korpusa tzv. JNA' dijelio oružje, automatske puške, srpskim civilima, i to oteto oružje Teritorijalne obrane SRH koje je 'JNA' opljačkala iz skladišta u Hrvatskoj. Miloševićev režim je preko beogradske propagande optuživao još 1989. rukovodstvo CK SKH i Račana i društvo da su 'ustaše'; Franjo Tuđman još nije ni došao na vlast, a general Dušan Pekić i njegova banda organizirali su velikosrpske mitinge po Banovini, i prozivali Račana 'ustašom', i na tim šovinističkim velikosrpskim skupovima veličali straže 'đenerala' Draže i ostale velikosrpske koljače.
    U Oluji je jedan srpski zapovjednik srpskim tenkovima pregazio kolonu srpskih izbjeglica koja je po evakuacijskom planu ratnog zločinca i glupana, kninskog šerifa Mile Martića, bježala prema okupiranim područjima u BiH, dakle, prema Banjaluci i dalje prema Beogradu; tada su srpski tenkovi pregazili 82 srpskih civila koji su se kretali na traktorima, a motiv ovog masakra je bio strah koji je uhvatio srpske 'junake' s Kajmakčalana iz paravojske tzv. 'RSK' da ne padnu u hrvatsko ratno zarobljeništvo jer su imali nečistu savjest, pošto su do tada etnički čistili hrvatske civile na okupiranim područjima (Unpa-zonama). Medački džep, pa to je bila sjajna vojno-redarstvena akcija sinkroniziranih hrvatskih oružanih snaga koje su neutralizirale četnike i topništvo tzv. JNA u Medačom džepu otkud su ratni zločinci iz paravojske 'JNA' terorizirali hrvatske civile u Gospiću; onih nekoliko srpskih civilnih žrtava koje spominješ se u svakom udžbeniku na vojnim akademijama zovu 'kolateralnim žrtvama' rata koje su za žalit, i ja nisam sretan zbog toga, ali to je sporedna stvar dok je glavna stvar da je 1993. prestala opasnost za Gospić i njegove građane koji su gotovo 2 godine bili žrtvom četničkog terora.
    Jasenovac? Brojke jasenovačkih žrtava počinju drastično rasti dolaskom partizana nakon tzv. oslobođenja kada taj logor postaje Titov logor, i kada se masovno ubija hrvatske ratne zarobljenike. Naravno, Slobo je koristio laž velikosrpske frakcije u bivšem SKJ koji je lansirao propagandu o '700 hiljada' navodno umorene srpske nejači u Jasenovcu, ali to je laž, dok je istina da su nažalost stradali Židovi, i politički zatvorenici, ali o brojkama radije ne bih jer ne postoje posmrtni ostatci žrtava tako da je tu prostora za manipulacije ogroman, međutim, zna se da je u srpskim koncentracijskim logorima 'Banjica' i 'Sajmište' od srpskih snaga sigurnosti likvidirano 1941. godine 11 tisuća srpskih Židova iz Beograda etc. da sada ne spominjem kako su četnici, tobože antifašisti Draže Mihailovića, za novčanu nagradu od Gestapa, hvatali Židove po srpskoj provinciji etc.
    Inače, iskreno, gade mi se marksisti zato što su rasisti, a ja sam ipak svjetski čovjek kojemu su svi ljudi jednaki, bez obzira na vjeru i nacionalnost. Na kraju jedan demanti: nisam rekao da su hrvatski Srbi teroristi nego si ti to meni pokušao podmetnuti, dok sam ja tvrdio da je trećina srpske nac. manjine se odmetnula i otišla u teroriste, u četnike, ali su na kraju dobili po pički.

    Smrt titoizmu - sloboda narodu!

    avatar

    17.02.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  • Vojislav Šešelj

    JA ĆU DA VAM JEBEM KEVU KRASTAVU U USTA USTAŠKA!!!!

    C I C
    -------------
    C I C

    SRBIJA DO TOKIJA!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    17.02.2009. (17:09)    -   -   -   -  

  • BATMAN

    ANTIFAŠIZAM-JEBEM TI KEVU USRANU
    ŠEŠELJ-JA TI JEBEM KEVU KRASTAVU U USTA ČETNIČKA

    HRVATSKA DO TOKIJA

    avatar

    17.02.2009. (17:54)    -   -   -   -  

  • pokisli

    I ja volim Titu isto.. lijep pozdrav!

    avatar

    17.02.2009. (18:00)    -   -   -   -  

  • ILI JESI ILI NISI 1950

    di ti je post za bbb-ovce onakav kakav si napravio protiv nas reko si da češ napravit

    MI SMO VJERNA TORCIDA IZ KARLOVCA

    avatar

    17.02.2009. (21:56)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    Ajde BATMAN ima da popušiš bre lepo moj socijalistički kurac. A nakon toga češ ljubit sliku TITA jebem li ti 3 silosa žita zrno po zrno a na svakome po 3 pičke materine govno crno koje je pas posro nakon obilnog proljeva!

    avatar

    17.02.2009. (22:05)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    vidi ovaj klerov blog

    avatar

    17.02.2009. (22:59)    -   -   -   -  

  • fašista

    jebo vas komunizam, toliko od mene,

    JEBALI SMO VAS I UVIJEK CEMO

    IRRIDUCIBILI

    avatar

    18.02.2009. (00:04)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    -CBK- Ja sam isto europskije čovjek širokije shvatanja pa mi je baš drago što tako argumentirano i ozbiljno iznosiš neke činjenice. Nešto od toga čak i stoji ali stvar je iz kog se kuta gleda na problematiku. Pošto su nam stavovi dijametralno suprotni,možemo se raspravljati do sudnjega dana i ništa nećemo postići. Zamjeram ti samo što apsolutno ništa ne činiš po pitanju smirivanja strasti i medjunacionalnog pomirenja(za razliku od druga Kobe) a to nam je prijeko potrebno jer ja ne zelim da naša djeca opet ratuju u ime davno izgubljenih ideala ili u ime medjunacionalne mržnje. Npr. kažeš da je JNA opljačkala oružje Hrvatskoj teritorijalnoj obrani iz skladišta a ne kažeš da su ta skladišta bila u kasarnama JNA te je tako JNA bila jedini vlasnik tog oružja i nije ga mogla opljačkati samoj sebi. Diskutabilno je i koliko je Hrvatska TO uopće imala ikakve ingerencije za vrijeme SFRJ jer se zna da je JNA bila jedina vojska,neračunajući razne paravojske koje su u to vrijeme nastajale a neke od njih su poslje bile i legalizirane. Nemojmo se više nastavljati uzaludno jer je srž problema da ti treba malo da poradiš na toleranciji i svojoj isključivosti. Boli kurac ovu djecu ovdje sta je rekao onaj četresprve ili onaj devedesprve. Ja samo ne želim da ti klinci mrze sve Srbe ili sve Hrvate jer čovjek je čovjek a zločinac je zločinac...

    avatar

    18.02.2009. (03:40)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    -Batman- Mojne mi kevu tebrexe.
    HRVATSKA DO TOKIJA PREKO MILVOKIJA na čelu sa Betmenom i ludim navijačima...

    avatar

    18.02.2009. (03:47)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    -CBK- Nisam htio dalje se naganjat ali čovječe kažeš nekoliko Srpskih civila u Medačkom dzepu-kolateralna šteta,manje bitno nego nekoliko Gospićkih gradjana. Neslažem se tu. Onda za Jasenovac ne znaš ali znaš da je Tito ubijao Hrvate u Jasenovcu.(e pa ubijali su i Hrvati Srbe i ostale neHrvate na nezamislivo okrutne načine,čak je i u svijetu opće poznat Hrvatski sadizam prema drugačijima i to od pradavnih dana tipa:sačuvaj me bože kuge i Hrvata) Pa onda četnici Židove(a Hrvati nisu?) itd. JEBO TE ČINI MI SE DA SI TI USTAŠOID ILI SI FAŠIST,NEMAM DRUGOG OBJAŠNJENJA ZA TOLIKU BEZOBRAZNU NEOBJEKTIVNOST. Kažeš nudiš besplatno narodno obrazovanje ali iskrivljeno,bolesno pa čak i zločinačko. Tako da ti puno fala na tvom narodnom obrazovanju ali meni takvo lažno ne treba... SRAM TE BILO ZA OVAJ ZADNJI LAŽNI,INDOKTRINIRANI KOMENTAR PO PRINCIPU,ŠTO JE BABI MILO TO JOJ SE I SNILO.Takodjer si samog sebe diskvalificirao u bilo kakvoj daljnoj raspravi sa ovim nevjerovatno bezobraznim komentarom te ti kao takvom poručujem da kada preuzmemo vlast takvi kao ti će prvi u kamenolome na jednu instant političku korekciju...

    avatar

    18.02.2009. (04:14)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    -Druže Koba- ulažem oštar protest protiv CBK jer mi je ujebao moju ljudskost sa onako nehumanim komentarima!!! Da pojasnim: ja sam humanist-antifašist po opredjeljenju iako takva politička kategorija još uvijek ne postoji. NEMOGU PROGUTAT TAJ SUROVI AMERIKANIZAM "KOLATERALNE ZRTVE" Sve vojne institucije su zločinačke,ubilačke organizacije čiji je jedini cilj pospremanje drugačijih ispod zemlje tako da mi ništa ne znači njihov izraz "kolateralna žrtva" Takva kategorija ne postoji jer kada ti granata otkine nogu ili ti pogine netko iz obitelji ne nazivaš to kolateralnom žrtvom nego ti se sruši cijeli svijet. NE DOZVOLJAVAM MINORIZIRANJE ŽRTAVA POD KRINKOM "KOLATERALNA ŠTETA" TO JE NEHUMANO I ZVJERSKI A JA NISAM MONSTRUM NEGO ČOVJEK!!! Volim Hrvatsku grudu,volim mutavog Slovenca,volim Srpsku čobanicu,volim Kineza u rižinim poljima. DOSTA SMO PISALI ŠTA MRZIMO,HAJDE DA VIDIMO ŠTA VOLIMO!!! Volim Tita i Jugoslaviju jer sam rodjen u njoj,volim retardiranog,militariziranog Amerikanca,volim sve što vole mladi hehe... MA VOLIM CIJELI SVIJET... Jedino malo manje volim Musljimane i Šiptare,ne znam zašto,možda ih se podsvjesno bojim jer ih nepoznam,ali nisam rasist jer VOLIM CRNU AFRIKU,ma volim ljude,životinje i biljke i zemlju i zrak tako da AMERIKANIZAM "KOLATERALNE ŽRTVE" NE DOLAZI U OBZIR. JEL TO JASNO CBK MONSTRUME?????????????????

    avatar

    18.02.2009. (05:00)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Evo red je da se i ja oglasim. Vidim da mnogi komentatori kurca ne shvačaju ovaj post. Radi se o autoru jebenog i gnjusnog pisca političkih pamfleta na crnom blogu komunizma i nek si autor jebe retardiranu mater, betmenu i sličnim mediokritetima. Jebo vam ja i svi moji drugovi glupu nepismenu raspalu mamicu. Idite mi u kurac govna fašistička. Očito je da autor CBK je ustašoidni plačenik i da mrzi sve ljude oko sebe. Jugoslavija je bila najpravednija država koja je igdje ikad postojala, a Tito je bio najpošteniji i najpravedniji vladar ikad. U neku je ruku strašno da ga se vlastiti narod odriče, a svagdje u svijetu je i danas poznat i cijenjen. Velike ljude čine njihova velika djela, a Maršal Tito je bio nesumnjivo največi i mi smo s razlogom ponosni na njega. Čovjek je vratio otete teritorije, sirotinji dao posla i kruha, krivce kažnjavao, fašiste i mafijaše proganjao i takav vladar nam i treba. A autor crnog bloga komunizma je kreten kakvog nema i jedino što želi je ponovo zavaditi ljude. I slažem se sa antifašizmom live, a to je da niti jedan teritorij i niti jedna ideologija nije vrijedna ljudskih žrtava i života. Zato mi želimo Jugoslaviju ponovo i dobit čemo je i sve neprijatelje i mrzitelje drugih ljudi poslat čemo u kurac na goli otok na prisilan rad kako je to činio drug Staljin. Jer drugog lijeka za takve nema. A ti Batman, jebo te Gotovina svojim kurcem u guzicu mladu nedojebanu mamu ti nakaram mrtvu u grobu pederko mali. Da ti je Gotovina nedužan, a to vrijedi i za Markača, Čermaka, Norca i ostale, ne bi sad bili gdje jesu nego uživali u slobodi domovine za koju su se časno borili. Problem je da se nisu časno borili več su dozvolili stradanje civila i nisu spriječili klanje nedužnih, a neki (kao ono govno od Glavaša) su ga direktno i poticali, sileči nedužne ljude da piju kiselinu iz akumulatora. E pa jebem ti ja takve borce za takvu Hrvatsku. Ja takvu državu ne želim, ja želim ponovo Titovu Jugoslaviju, a ove fašiste čemo stjerat u kurac, a i da znaš ti malo govno Batman mamicu ti mrtvu jebem - da ti ni ono govno od franceka ne bi bolje prošlo da je poživio. Trebalo bi ga proklinjati za sve što je napravio Hrvatskoj i hrvatskom narodu, za lopovluke i zlodjela. Za vladavine tog smrada od čovjeka desio se najgori privredni kriminal i rasprodaja svega dobroga, mnogo ljudi ostalo je bez posla i životi su im uništeni zbog njega. A Ankica i ono đubre od brajše nakrali su se na najgoroj sirotinji i bijedi, napuštenoj djeci, a govnara posrana brajša je još dozvoljavala pedofiliju i zlostavljanje nemoćnih. Jebem vam mater fašističku-klerikalsku-pedofilsku-lopovsku. Dabogda vas kuga satrla, a francek istrunuo i kosti mu galebovi dabogda raznosili na jakuševcu. Ja sam rođeni Jugoslaven i želim Jugoslaviju natrag.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!!!

    avatar

    18.02.2009. (05:37)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    Druže ti misliš da će oni shvatit ovaj komentar. Pa oni su glupi i zadrti ljudi misliš da će ih to uvjerit. Jednostavno im jebi mater trulu raspalu, pogotovo BATMANU nemaš pojma druže moj kako se starije žene jebu, a BATMANOVA je među najboljima...uff

    avatar

    18.02.2009. (09:16)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    Ma volim i teta Ankicu i teta Brajšu,baš su fensi iako malo nenormalne...hahaha...šalim se...

    avatar

    18.02.2009. (09:58)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    Daj pijanac pa nisi u samostanu,kakvi crni Franjevci...Jel su to Francekovi,heh... Ne znam u stvari,nebi se štel mešat...

    avatar

    18.02.2009. (10:06)    -   -   -   -  

učitavam...