Komentari

mirisdunje.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Braco

    bez mistifikacije, jednostavne a lijepe slike ljubavi..one obične, prave ljubavi..

    avatar

    16.02.2009. (03:35)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Bi čovek rekel, da si rihtaju to kaj im bu. Si čovek more mislit kaj hoće, al to je njihovo; pogotovo ak su obadvoje za. Svaki svoj svet ima, al se more imati i jen zajednički. Je kunst sačuvati ga, da se ne raspadne na dva, pogotovo ne suprotna. Ima puno takvih, kaj misliju, da je kak ni, pa se v čudu najdeju, kad skužiju kak su bez veze bili i kak videli nisu. Su morti nekaj jako trebali, pa nisu dobro gledali. Tu vu ovi si pesmi rihtaju. Ak iskreni buju, morti i dobro bu . Lepi pozdrav ... :)

    avatar

    16.02.2009. (10:33)    -   -   -   -  

  • Ispod mjeseca

    evo Mladen je sve rekel :-)
    dobar dan mojoj Dunji !
    Drzim se ja, bez brige! ;-)*

    avatar

    16.02.2009. (11:34)    -   -   -   -  

  • suton1

    Već par dana istražujem kako umetnuti komentar.I sad sam nešto kliknula po stoti put,i otvorilo se za komentiranje.Pa ću pokušati možda uspijem ostaviti komentar kao neregistrirani član.I usput ću biti sretna ako se komentar ne izgubi,jer ne znam kako se opet vratiti na komentiranje.Tekst mi je veoma jak,i baš mi se sviđa u ova usporedba..sa djevojčicom.Pa sad kad sam već ovdje,da iskomentiram,i dizajn je prekrasan..Ugodan ti dan želim,i nadam se da će mi se slijedeći posrećiti da pronađem brže mjesto za ostaviti komentar..i još mali dodatak suton1

    avatar

    16.02.2009. (17:51)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Kraljica i robinja, pas, povodac i brnjica. Ne kažu zaludu kako je pas čovjekov najbolji prijatelj. S povodcem je dvostruk, a još s brnjicom trostruko veliki prijatelj. Samo neka je plemenite pasmine s dokazanim rodoslovljem. To većim će biti. Šala-mala. Poetska sloboda. To ne smije ići pod udar kritike. To je impresija na volej, i nisam mogao odoljeti. Ne zamjeri. P.S. Osim ove prethodne izreke, danas sam čuo i slijedeću: Laže kao pas! U značenju kao bezočno lagati, drsko lagati, lagati naočigled istine. Nikako mi ne ide u glavu logička provenijencija njezina nastanka.

    avatar

    16.02.2009. (19:19)    -   -   -   -  

  • nosceteipsum

    ah ta ljubav :) ja se bojim igle ko vraga, nema tog veterinara koji bi me mogao uhvatiti... odlična pjesma, mogla bi se pjevat uz gitaru, u stilu Ibrice Jusića... :)

    avatar

    16.02.2009. (19:34)    -   -   -   -  

  • Ispod mjeseca

    ajme meni, mene su sad ovaj nosce i bezsavova totalno ostavili bez teksta,
    skroz su me zbunili, ma koji psi i veterinari??? bit ce da su me ove tablete smantale :-)))))

    avatar

    16.02.2009. (20:04)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Zbunjena ispod mjeseca, kako bi rekao M.Delić: Ma judi, je li to moguće? Mene je iznenadila činjenica da je kralj životinja iz porodice mačaka, nekako sam zamišljao kako bi to morao biti netko iz porodice pasa. Mačke su uvijek bježale od pasa. A u stvari mačke kraljuju, a psi sluguju. Pa im još stavljamo povodce, brnjice. To je bio prvi udarac muškoj taštini. Zatim saznanje kako je kult mačaka jedan od najstarijih. Još nisu utvrdili starost mačke Sfinge. A uskoro će produbiti teoriju Darwinovu tezom kako je istina da su ljudi evoluirali iz majmuna, ali da su žene evoluirale iz mačaka. I sad se pitam: što u toj priči radi pas? I kakvu ulogu u svemu tome ima nužnost postanka veterinara? :)

    avatar

    16.02.2009. (21:15)    -   -   -   -  

  • Ispod mjeseca

    a???

    avatar

    17.02.2009. (14:40)    -   -   -   -  

  • visoki

    Pa "lepa" usporedba, djevojcica i pas koji dolazi od veterinara...!!??
    Srecom da nisam ja pominjan u pjesmi inace bi se tuda motao magarac.......
    Bome zaboravi ti na krunu, tesko da ces ju od psa dobit, da si u svezi sa zabom, bila bi ziher! Pusaaaaaaaaa........

    avatar

    17.02.2009. (21:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...