Komentari

paor.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • lola i bekrija

    Imaš pravo baja. Puno se tog uvuklo med tambure i tamburaše. Napraviće oni novi turbo folk. Al štaš kad nisu oni svi šokci a tili bi bit veliki i slavni. Baš ti fala na vom kolu jer ga već dugo nisam čuo.

    avatar

    16.02.2009. (09:16)    -   -   -   -  

  • slavonka_31431

    E moj čić Mata, što nas je to snašlo, eto i pisme nisu što su nekad bile. Još su naše tambure one prave, iako i oni nekad fulaju. Valjd će biti bolje, bar izvor glazbe nek ne presuši!

    avatar

    16.02.2009. (18:28)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Oprosti mi Paore, ali moram malo stati u obranu Gazda, i replicirat ću Rataru i Bekriji...ja se slažem da danas svatko svira svašta, i da je sve manje više uz tamburice vezano uz Slavoniju, ali to nije istina.Tamburica se svirala i u Prigorju, i u Zagorju, a to što su je Slavonci učinili svojim zaštitnim znakom je nešto posve drugo. Oni koji ne znaju da je skupno ime tamburica, neka mi oproste ali treba razlikovati prim, brač, samicu,bisernicu....uvriježilo se mišljenje da je tamburica zapravo mala tambura pa se strpalo sve u isti koš.Gazde sviraju jednu vrstu muzike koja je više komercijalne naravi, i o tome ne vrijedi ni trošiti puno riječi,sve najbolje od tamburaške glazbe dolazi iz Slavonije, i prezentirano je onako kako i dolikuje, a najbolje je meni osobno, ali zaista meni osobno kroz KUD-ove i kroz Lole...lijepo vas oboje pozdravljam...i tebe i Paora...

    avatar

    17.02.2009. (13:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...