Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (36)

Marketing


  • Nikita (FTWFTN)

    Haha druže sjajno. Pripremi se za bombu crnih đubradi haha

    avatar

    13.02.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • kozmopolit

    PONAVLJAM NEUSLIŠEN ZAHTJEV
    DRUG KOBA prenesi onom buzdovanu "krvnik s osmijehom na licu…cume-u,
    a koji ne želi primati neregistrirane…
    ja znam puno Srbijanaca koji su iz Srbije i Bosne stizali u vlakovima bez voznog reda i naselili kuće i imanja prethodno poklavši do zadnjeg (bez da su u stočnim vagonima slali jer su ih u bunare na njihovim imanjima odmah pobacali) osobe s Njemačkim prezimenima... a trajalo je od 1945. do 1953... pa se o tim koljačima i tako stečenim domovima ni riječ nije izrečeno mada je čak tih otimača nije bilo dovoljno pa ima i sela koja su uništena i sada mrtva… jer ipak imati njemačko prezime ne znači i podržavati… i osim toga na istrebljenju i krvi čak je i Vojvodina kolonijalni plijen Srbije postao kao tobožnji plijen pobjedniku… otimačina od Austrougarske gdje su Srbijanci pak još dulje klali, tamanili i otimali… ali zar je važna kokoš ili jaje? Osim onom tko želi krv liptati kao "krvnik s osmijehom na licu…cume ili Fight the war, Fuck the norm koji zovu, zovu da im se vrati ono što rade ili snuju drugima

    avatar

    13.02.2009. (15:12)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    ma jok druže. Ustaše ti slušaju i goru muziku od ovog. Ovo je umjetnost, Brega je car, a ustaše osim Thompsona ti slušaju i Seku, Cecu, Milu Kitiča, i još k tome uzdižu desnicu, idu svake nedjelje u crkvu, viču ubij Srbina i diče i se ponose velikim hrvatstvom i katoličanstvom. Ko ih jebe! Ustaše si jebu majku i jedu govna zajedno s navijačima. Živio Damir Kajin, živio Brega, živjela vječna Jugoslavija.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA, ŽIVJELO BRATSTVO I JEDINSTVO!!!

    avatar

    13.02.2009. (15:14)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    kozmopolit šta sam ja ovdje? Neču mu ja ništa prenosit. Sam če on pročitat.

    avatar

    13.02.2009. (15:19)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    @kozmopolit

    Koji kurac ti misliš da ja radim ovdje? Ti misliš da ja želim "liptat" krv zajedno sa cumme-om? Te mama bacila na glavu možda kad si malen bio? Ja sam pacifist, ako treba bit "liptanja" krvi neka to bude krv lopova u saboru, Busha i njemu sličnih te krvi židovskih bankara koji promoviraju new world order. Onaj Cumme-ov naslov krvnik sa osmjehom na licu ti je kompa moj hrvatska povijest dakle što se tiče nas i srba jednako smo u govnima što se tiče etničkih čišćenja i sranja.

    avatar

    13.02.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  • damjan

    I kakve veze ima pjevanje sa prevratnicima… ta prevratnici ju uvijek isti… prevratnike (poznatiji uvezeni izraz revolucionari) u hrvatskom jeziku zovu ustaše… oni koji su ustali, ustanici… dakle zatekavši se u njihovom okruženju, kao upravo ja ovoga trenutka… uvijek neka vam je na pameti da su prevratnici pokušali svaki prevrat za vlastitu korist (ne raditi ništa i otimati tuđe) dvije bande… jedna sa zvijezdom, a druga sa slovom… i jedni i drugi jednako krvožedni kao dvije ulične bande, recimo ulica crvenih vragova protiv ulice crnih vragova… i sad propagiraju tamo gdje se zabavlja provoditi svoje vitlanje lancima… ono što neki vjeruju da se zove navijanje na stadionima… zar trebamo iz navijanje za pjevače pisati zakone kopče? … ali što da se drugo od kobac ptice očekuje… zar možda reda u kokošinjcu?

    avatar

    13.02.2009. (16:26)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    @ damjan

    Griješiš prijatelju. Mi crveni smo samo "žedni" krvi ubojica,lopova,prevaranata,glupih ustaša i ostale gamadi ovog svijeta.

    avatar

    13.02.2009. (16:36)    -   -   -   -  

  • damjan

    Griješim? Nacionalsocializam i komunizam! Svatko navija za sebe… grabi: u ime naroda… Ruku pod ruku istim postupcima u ime i za narod… jedni drugima osmišljavaju kako… Lenjin izmišlja koncentracijske logore, (potrebno je pogledati njegovo osmišljavanje države i odmah se primjećuje da polaže puno pravo za intelektualno osmišljavanje… Hitler preuzima gotov oblik… i još puno takvih ruku pod ruku… baš kao dvije navijačke skupine nasilnika na stadionima.

    avatar

    13.02.2009. (17:51)    -   -   -   -  

  • damjan

    Čitam stari dokument:... moram ustati u pola četiri, očistiti štalu i kravu. zatim dolazi muža, perem muzilice... zatim sklonim belegu i onda popijem kavu koja smrdi. Jeftina je. pojedem kruh s maslacem pa malo spavam. popodne skuham krompir i jedem ga uz umak... zatim opet dolazi čišćenje štale, muža... dnevno treba izmusti pedeset litara... uvečer jedem kruh i mlijeko... ...imam i bicikl...
    Što misliš kako je to u komunističkom uređenju završilo. Uzeli su joj bicikl jer je trebalo za partijskog... a što se starosti tiče nije ni to društvo seljacima kad ostare davalo mirovine... a ni zdravstvenog nije bilo... Eto, dvije navijačke skupine koji se čerupaju tko će osmisliti koga i kako orobiti ili oteti...

    avatar

    13.02.2009. (18:00)    -   -   -   -  

  • damjan

    Stvar je u bojama... kao kod dinama i hajduka: jedni bili drugi modri... samo u politici su crni ili crveni... i u događanjima: poslije ručka ja serem govno i moja sestra sere govno... govna nisu ista, ali su opet samo govna... i šta se događa? poslovica: Klin se izbija klinom! samo za izbiti klin potreban je tvrđi klin, jači... tako i zlo izbijaš zlom pa je upravo to u slučaju ovdje dovelo do ovog stanja... a što se raznih hrpica govana tiče to ti ide ovako: sve ovo što se ovdje tvrdi za one u pravu su i znaju zbog kaklvih sve goivana jer su ih oni iste posrali... pa se zato sve što se kaže na ovim stranicama jednako i kod crnih i kod crvenih... osim boja baš onako kao i kod mene i moje sestre u spolu...

    avatar

    13.02.2009. (18:13)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Damjan aj ne seri govna ti jasno. Ti sad meni nešto sereš o pljenidbi jednog jebenog seoskog bicikla za partijske svrhe. Ne pričaš o hadezeovskoj sustavnoj pljački i otimačini koja več 15 godina traje koliko su na vlasti. Idi mi u kurac s tom logikom. I ako nisi znao, komunizam je ideja besklasnog društva, gdje su svi ljudi jednaki, ideja prava radnika, pravde i poštenja, bratstva i jedinstva. To je ono što ja i drugovi zagovaramo. A borit čemo se protiv ustaša, kriminalaca, popova i sličnih. Zato mi slobodno odjebi.
    PS. Jedino što ti i tvoja sestrica nemate isto su spolni organi. Idi i malo ju pojebi u ime incesta, vrhunske zabave za cijelu obitelj. Možda vam se i roditelji pridruže. Krele glupo mutavo.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

    avatar

    13.02.2009. (18:38)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    @damjan

    Ti ima krivu ideju o komunizmu, a i to što čitaš su laži. Definicija komunizma: 1. Ideja savršenoga, besklasnoga društva potpune jednakosti ljudi.
    2. Politička ideologija utemeljena na ukidanju privatnoga vlasništva i na uspostavi zajedničkoga vlasništva nad sredstvima za proizvodnju.
    3. Politički pokret (komunistički pokret) koji obuhvaća ukupnost komunističkih stranaka (često u njihovom nazivlju i : "partija"), organizacija i skupina u svijetu.
    4. Polistički sustav totalitarne jednostranačke vlasti

    DAkle nemam pojma šta je onaj dokument šta si čitao jer komunizam nikad nije postojao, to je utopija. A daleko od toga Jugoslavija je bila dosad najpravednija,najbolja,najbolje opremljena, najsposobnija i najpravnija država kojoj je Hrvatska igrala veliku ulogu. Dakle socializam nije savršen ali da ga jebeš najbolji je što zemlja ima.

    avatar

    13.02.2009. (18:41)    -   -   -   -  

  • damjan

    Sada ću malo eskivirati ideologiju... o njoj mogu ako otvoriš blog za "NEPRIJAVLJENE"
    Sada ti skrečem pozornost kako ovdje komunist jednako nacionalsocijalistu zloupotrebljava situaciju. Eto uzmimo ovaj post. Ako se čovjeku sviđa glazba pa bi recimo napisao: taj adago! stari klavir nije bio dovoljno dobar. morali smo unajmiti koncertni za taj adago... kada vidim njegove debele prste kako pritišću klavijaturu i onu umjetnu glupu biljku pored sebe, osjećam se poput luđaka iz sibirske stepe koji sjedi gol u vjetrovitoj krošnji bacajući orahe...
    Eto da je takvim nekim svojim rečenicama iskazao glazbeno oduševljenje ili pjesme... ali on to koristi za poklič čovjeku koji nikad u životu nije niti će podijeliti svoju saborsku plaću sa nekim bijednih prihoda ili još bolje... nekim tko je ostao bez posla... a što se tiče o papiru neke sirotice slučajno izvučenog iz arhiuva, naravno da za to nisi čuo jer sam po sebi slučaj nije bombastičan... ali ipak izbjegavaš imenovati slavonska i vojvođanska sela spaljena... a što se komunizma tiče komune su štovali jednako i djeca cvijeća i crveni kmeri
    u vezi ovog posta imam jedan prijedlog za pticu kopca... kao što zloupotrebljava glazbenog interpreta neka svaki put kad crveni Ferrari pobjegne iskoristi to za poklič... kažem pripisivanja su zapravo ono što opisuje onog koji govori pa tako ponavljam: točni su opisi crnih vragova, ali crveni koriste navlas isto... a sada odoh na posao.

    avatar

    13.02.2009. (19:04)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    @ Damjan

    Daj glupane jedan ne filozofiraj previše. Komunizam nije nešto oko čega bi se trebalo filozofirati jer je prejednostavan. Filozofiraj o onima koji se protive komunizmu poput tebe.

    avatar

    13.02.2009. (19:12)    -   -   -   -  

  • obični čitatelj...

    Nažalost je drug Damjan u pravu što se tiče principa kojima su se crveni obračunavali sa crnima. Slično kao i crni sa crvenima. PRINCIP JE ISTI ali tako je to u ljudskoj prirodi i točka. Ne slažem se utoliko sa njim što ipak ne prizna da je komunizam bio daleko humaniji od današnjih sistema(bez obzira na slične sustave obrčunavanja sa neistomišljenicima) Komentar na post je pozitivan utoliko što je u Beogradskoj areni izvedena pjesma Hrvatice,dakle Hrvatska pjesma.EEEEJ...Hrvatska pjesma u sred Beograda što se nikada nebi dogodilo u Hrvatskoj,da se zaori Srpska pjesma u sred Zagreba,što nam govori o daleko razvijenijoj medjunacionalnoj toleranciji u Srba nego u Hrvata... Možete sada srati po meni ali tomu je tako...

    avatar

    13.02.2009. (20:03)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Opet hvalim popove i brajšu!

    avatar

    13.02.2009. (21:20)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Bregović je zanimljiv dobro da si se sjetio ispraucirat fašiste...heh ko ih jebe...ali meni je Lepa Brena najbolja pjevaćica...
    Znam da je đubre bozanić štitio staru babetinu štiti ju on i danas nakon što je državi utajila oko 5 miliuna kuna poreza.
    Vidiš GLASNIK KRISTOV je ostao bez argumenata obrane jer vjerojatno podsvjesno zna tko su i što su oni u koje se zaklinje.Državu boli kurac za to što mladi upadaju u drogu i suicide jer nemaju posao i život sa smislom i novac ikakav sustav vrjednosti a sve je to rezultat cjelokupne dinastije HDZ-a od tuđmana do sanadera i sve one bagre popovske koja naše pare uzima i troši na plaćanje žrtava svojih pedofilskih popovskih skandala!
    Da naš maršal Tito kojim slučajem uskrsne bome bi im se jebeno pisalo.

    avatar

    13.02.2009. (23:04)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    he,he sad sam se sjetio trebo si metnut pjesmu, moja štikla!-mislim da Brega ima prste i u toj pizdariji od pjesme ha,ha,ha koje smeće od glazbe gadi mi se a severina i nije za ništa drugo osim za pušenje kurca.

    avatar

    13.02.2009. (23:18)    -   -   -   -  

  • cumme

    @dragi kozmopolit - iz ovog tvog komentara se moze zakljuciti samo jedno: da niti si procitao bilo sta od onoga sto sam napisao na ovom ili bilo kojem blogu, niti si procitao bilo koji od mojih ranijih postova, jer da jesi imao bi bar iole predstavu o mom misljenju o koljacima i otimacima domova bilo koje nacionalnosti ... ja jesam u proslom postu pisao o ustasama ali sam ranije pisao i o Vukovaru, i njegovim nevinim zrtvama, i uvek cu pisati o ljudskoj nepravdi i zlocinima bilo da je cine pojedini Hrvati, Srbi ili Muslimani ... kazem pojedini jer to nije narod - narod je nesto drugo ... ti bi ,s obzirom da si se potpisao kao kosmopolit, trebalo da gledas sire - van nacionalnosti ... a apro po Vojvodine ... opste je poznato da istoriju pisu pobednici - a Veliki rat kako su ga tada nazivali je bio rat u kome je bilo sudjeno da nestane ili Austro-Ugarska ili Srbija ... samo Srpski narod tada zna kroz kakve je muke i patnje dosao do te pobede (citava se drzava provlacila kroz albansku golgotu, stradalo je oko 26% ukupnog srpskog stanovnistva, to nije broj to je cetvrtina nacije....) za tu Vojvodinu ... i za ujedinjenje juznih Slovena ... Hrvate niko nije terao da se ujedine, sami su to hteli ... jer bi im u suprotnom Italijani uzeli svu teritoriju ... a o koljacima uvek mislim isto ma koje su nacionalnosti tako da sam ja poslednja osoba za kenjanje na tu temu ...

    avatar

    13.02.2009. (23:19)    -   -   -   -  

  • bbb_zg

    koba komunjaro mutava jihaaaaaaaaaaaa

    avatar

    14.02.2009. (12:51)    -   -   -   -  

  • SPE SALVI

    Hvala na svim vrjeđanjima mog brata...... Zoki
    sad ste sigurno sretni

    avatar

    14.02.2009. (16:06)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    zoki- zar u ovim trenucima nemaš pametnijeg posla nego cinično pobadati i optuživati nas!?
    Vjerojatno si ti sretan kad se trudiš nas kudit umjesto da budeš uz svog brata u Kristu ili šta ti već je!

    avatar

    14.02.2009. (16:34)    -   -   -   -  

  • BATMAN

    DESI BRE KOBA?SAM TI FALIO JEBO TI TITO MATER!

    KIŠA PADA,JUGA PROPADA VJETAR PIRI HRVATSKA SE ŠIRI

    JEBO TI KAJIN MATER,ALI NE SAMO TEBI,NEGO I THE NORMU,CUMMU I ONIM DROLJAMA MUSLIMANSKIM!

    ZA DOM SPREMNI BOG I HRVATI TKO NIJE NEKA PATI

    avatar

    14.02.2009. (18:01)    -   -   -   -  

  • damjan

    Za Fight the war, Fuck the norm

    Ako čovjek razmisli crvena i crna internacionala toliko žestoko bore protiv onih koji promišljaju svojom glavom … ali sve samo zato jer su u svom ponašanju posvema jednaki… jednojajčani blizanci od kojih svako navija za drugi klub… ako čovjek misli svojom glavom shvati bez ljubavi svijet ne postoji… da je bez ljubavi sve nijemo i nepokretno… nemati što reći, ne znati promišljati vlastitom glavom… znanje, na primjer, ne postaje nemoćno, nego besmisleno… besmisao ili neznanje može biti opravdanje za smrt, ali ne i za život… i zato pokušavaju zatrti sve ono što oni nisu.
    Dok smo tu, izvan šutnje, svi smo bez isprike; pustoš u našim srcima koje crvena i crna internacionala unosi u srca pruža samo izliku za smrt….. djelovati i biti suđen od crnih odnosno crvenih – koji se ne razlikuju – ili umrijeti, samo to preostaje čovjeku koji teži čovječnosti… a znanje kojega se boje ti crveni ili crni…

    avatar

    14.02.2009. (18:13)    -   -   -   -  

  • damjan

    Drugu (zloćudne) kobi

    Optužiti bez dokaza tako je lak i tako ugodan posao da se i klub crvenih grabežljivaca baš jednako kao što to čine crni brzo u to uljuljkaju, naviknu i to im preraste u strast. Taj način likvidiranja onih koji izriču prosudbe i promišljanja svojom glavom, a, nisu pokorni i ne podvrgavaju se… ne slažu njihovom veličanje i ugodama crvenih ili crnih prikaza opijenih isključivo samim sobom… samo povlađivanje opija i crvene i crne krvopije i razvija u njima osjećaj vlastite moći i veličine istodobno smanjujući druge… ili da to oslikam bolje:
    Da sagnem se da bi poljubio crvenu ili crnu čizmu tih grabežljivih gospodara on bi rekao:
    NIŽE!
    Kada bi se sagnuo niže i osjetio u sebi divan otpor svoje kičme koja se neće savijati… i radosno bi trebao puzati dalje zahvalan svom gospodaru za taj doživljaj moje unutarnje snage i dostojanstva…
    Dostojanstva kojim mogu opravdati prostačke opise u izljevu »druga Kobe« koji jednostavno ne poznaje način razmnožavanja kod bića koje imaju kičme obzirom da je došao na svijet kao ameba pa niti ima mamu ni tatu ni porodicu, sestre, braću…
    Čak se ni nezna izražavati riječima već papagajskim blebetanjem parola… ili psovkama skrenuti pozornost da su nesposobni razgovarati o zlokobnom učinku svojih isključivosti…

    avatar

    14.02.2009. (18:13)    -   -   -   -  

učitavam...