Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • prokontra

    A i ja sam, u vlas, iskusio i doživio istu stvar. Koga briga i nikome ništa. Psi laju - zli blogeri gmižu (prolaze) :)

    avatar

    08.02.2009. (19:17)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    ah imala sam takvih situacija na chatu bezbroj... na blogu doduše nemam, valjda se više ne družim sa zlim ljudima :)

    avatar

    08.02.2009. (19:30)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    U pravilu ne ostavljam negativne komentare. Lijepo si to rekao - ne idem tamo gdje mi se ne sviđa. Ako se ne slažeš s nečijim mišljenjem možeš to i na lijepi način reći. Svatko ima pravo na svoj stav. Ali internet je idealan medij za ispucavanje zlobe frustriranih anonimaca, to nije ništa novo.

    avatar

    08.02.2009. (20:17)    -   -   -   -  

  • 1971

    @hemičaru... U gostima si, ne zaboravi. Budući da sam gostoljubiv domaćin, priuštit ću ti nezaboravno iskustvo pisanja komentara uzalud. ;)

    avatar

    08.02.2009. (20:25)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Eh, budala će biti dok je i svijeta. Internet je spasio budale , papke, nepismene maloumnike jer im je dao neograničen prostor gdje mogu do mile volje bez skoro ikakvih sankcija maltretirati ljude svojim nakaradnim stavovima i još primitivnijim rječnikom jer su samo tu na netu gazde svog života, samo tu su nasilnici dok da se to vrijeđanje prenese u stvarni život bi popušili samo takve batine i to s razlogom. Kad pak naiđu na barijeru tj. zabranu e onda su još gori. Tek onda kucaju na jedna te ista vrata stalno umjesto da se malo otpute po stručnu pomoć. Uglavnom, imaš pravo ih sve brisati i zabranjivati jer demokracija nije anarhija.

    avatar

    08.02.2009. (20:37)    -   -   -   -  

  • 1971

    (zapravo, hemičarov komentar sam trebao ostaviti kao primjer onoga o čemu pričam, za usporedbu, naravno - pod uvjetom da se pojavi i normalna tj. civilizirana kritika, što se jako rijetko događa...)

    avatar

    08.02.2009. (20:37)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Ma ostavi drugi put barem jedan:)), da vidimo tog bisera koji se izgleda i logirao samo da tebi stoji za vratom, ne znam, nisam upućena, ali nisam ga prije vidjela kao blogera.

    avatar

    08.02.2009. (20:41)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Istina, mnogi koriste mogućnost komentiranja isključivo u pljuvačke svrhe, za izbacivanje žuči vlastitih životnih frustracija. Ali, opet, već sam jednom to negdje rekla, možda čak i ovdje (demencija hihi), samim svojim bivstvovanjem ovdje, mi na neki način pristajemo na to..tojest..i na to...

    avatar

    08.02.2009. (21:08)    -   -   -   -  

  • Teatar

    Nemoj se uzrujavati, ni vrijeme i prostor na blogu tratiti zbog ljudi, ako ih tako mogu osloviti, koji na najmanji tračak nečijeg mišljenja i pismenosti udaraju kontre.
    A što se tiče bivše?! Neka potpiše autorska prava za odlogiravanje tvojih misli dotičnim "prijateljima".

    avatar

    08.02.2009. (21:12)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    a gle Jokera.. našao se pravi :p
    vidi, dragi... i moj komentar si neki dan doživio kao zloću, a ja sam te samo htjela podsjetiti da si jedared baš ti kod mene raspirivao zlu krv i sladio se mogućom "sapunicom", bezrazložno... pa se onda čudiš što kod tebe dolaze na dozu tračeraja.
    osim toga, mislim da nije fer pisati na blogu o svoji sexualnom "podvizima" bez da to partnerica (opisana) uopće zna, a kamoli da je suglasna... to je moje skromno mišljenje. nemaš se razloga srditi, ali ako želiš... zabrani mi komentiranje.. ja sam ionako samovoljno na ledu, baš zbog seronja o kojim apišeš (a ponekad i sam zalutaš u te redove, skupa s drugom Jokerom).

    avatar

    08.02.2009. (21:14)    -   -   -   -  

  • 1971

    Draga moja Zono... Ovo što si tu gore pisala smatram uljudnom kritikom. Na što ću zamoliti da postaviš linkove kojim ćeš potkrijepiti moje "raspirivanje" na tvom blogu (a radi se, koliko se sjećam o komentarima jednog ili dva posta).
    Jako se dobro sjećam da sam se, eto, samo zanimao za detalj-dva o tom sukobu koji se tamo odvijao, te da sam zaključio da su stvari ispale poprilično suprotne od onoga što si u početku o toj situaciji tvrdila. Što i dan-danas tvrdim. Također tvrdim da si osoba s kojom se ne bih družio u životu, niti sam ikad poslije toga došao na tvoj blog jer mi se tamo ne sviđa.
    Što se spornih osoba iz mojih postova tiče, još ni za jednu nisam naveo JMBG, ime, prezime ni broj telefona. A također bi bilo sasvim OK da kažu da znaju za taj blog, osobito ako ih se u jednom trenutku tako nešto i priupita. Toliko. Hvala na ljubaznosti.

    avatar

    08.02.2009. (21:24)    -   -   -   -  

  • NF

    dobar post, činjenica je da nas uredništvo bloga pokušava otjerati dopuštajući blogeve aveti iliti sablasti, kako im je razumnije, poput ovdje komičara i na naslovnoj nekog šizoidnog. jebiga, ja sam blog imao i prije bloga.hr, samo što mi je očito greška bila početi pisati na hrvatskom jeziku i ovako, s oproštenjem, diletantskom servisu. pa moj bivši učenik bi u par dana doveo te fantome pljuvače u red, ne bi ni puno naplatio, samo da postoji dobra volja

    avatar

    08.02.2009. (22:47)    -   -   -   -  

  • NF

    sad vidim, jasno da sam mislio na hemičara, ne komičara, i vidim još greškanja u tipkanju koje mi se ne da ispravljati

    avatar

    08.02.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    Dragi i ljubezni 1971. Ti mene ne poznaješ. Znaš o meni samo verziju osobe koja me također ne poznaje, ali zna "sve"o meni, pa čak javno, na blogu, raspreda o mom mentalnom zdravlju i šteti koju ja, kao tako bolesna, nanosim djeci s kojom radim.. vrlo ozbiljne optužbe... i vrlo neozbiljno od tebe što zaključke donosiš tako olako i uplićeš se u nešto što te nije trebalo zanimati.... ticao te se samo dio replike na komentar koji je osvanuo na tvom blogu, a ti se nisi potrudio obrisati, bez obzira koliko je bio nekorektan... no, ti si nastavio u sve to uplitati treće i četvrte osobe, koje ja nisam nikada, pa ni u tom postu spomenula...
    što se druženja tiče, od kud ti ideja da bih se ja družila s tobom? ne volim muškarce koji javno raspredaju o svojim ljubavnim i sexualnim "uspjesima", a nisam baš nešto luda za tvojim pričama.
    p.s. osim toga, ti si na svom blogu prijetio iznošenjem osobnih detalja jedne žene, čak i njezinih erotskih slika... bez obzira koliko ona bila "bolesan", kako ti kažeš, ovo tvoje već zalazi u druge sfere..
    Saoienti sat!

    avatar

    09.02.2009. (16:37)    -   -   -   -  

  • 1971

    Očigledno te nešto vuče ovamo, nešto što ja ne bih imenovao (vidiš, ja ne znam npr. što se na tvom blogu događa). A ljudi sa svih strana potvrdili su mi tvoje kvalitete.
    Linkove, samo sam linkove htio. Ne ovoliki tekst.

    avatar

    09.02.2009. (22:27)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    a gle.. raspitivao si se o meni! vidi vraga! linkove za što? moj blog je ugašen, a i ti si taj famozni post maknuo...
    bloga nemam zbog činjenice da nisam anonimana, a da je bolesnika ovdje dovoljno i dva, pa da ti iz puke zlobe upakiraju sranje iz kojeg se posle vadi ni kriv ni dužan...
    a k tebi me vuku, tu i tamo, "žensko" blog pismo (molim žene nerka mi oproste, ali mislim da će shvatiti što sam htjela reći)...
    napokon, 1971. živomo udaljeni 20 km. ako te je što zanimalo, mogao si slobosno pitati MENE, a ne ljude koji o meni nagađaju.

    avatar

    09.02.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • 1971

    Ne osjećam potrebu za tim. :)

    avatar

    09.02.2009. (22:44)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    šteta., evo me presvisnuh... :p
    a u svezi i glede mog dugačkog komentara - on je usko vezan uz temu tvog posta.. pisah o internetskoj nekulturi. i ti u njoj imaš prste, ne samo pišući o ženama s kojima si bio intiman, već i na način da si puštao da se na tvom blogu netko, bezralzožno, etiketira kao lud, bolestan, opsan.. ne samo ne intervenirajući (jer, zaboga, ti brišeš samo komentare koji diraju tvoj ego), već si još "potpirivao" vatru.
    Sapienti sat.

    avatar

    09.02.2009. (22:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...