Komentari

gorusica.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • SPE SALVI

    PUNO POZDRAVA U KRISTU. +MARKO

    avatar

    08.02.2009. (11:03)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..zna to tako krenuti, da.. nadam se da si dosad vec bolje.. sto je bilo s nalazima, sto su doktori rekli?!

    pozdrav ti ostavljam, drzi se! BTB

    avatar

    08.02.2009. (19:49)    -   -   -   -  

  • Ana

    a jooooj... ajde, samo neka bude bolje... inače lijepo pozdravljam! BTB :)

    avatar

    09.02.2009. (02:26)    -   -   -   -  

  • serafina

    UH, znam za slucaj sa Faca, ali pošto našvljah nešto na svom blogu svratih da vidim što si napisala tu. I onda onaj citat na kraju i znam da nisam uzalud došla. Nadam se da je bolje i da će brzo kući, molim se za nju.

    avatar

    11.02.2009. (00:00)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Vjerujem da je Princezi sad puno bolje. Ostvari prijetnju Udrugom potrošača. Obrati im se za pomoć i traži zadovoljštinu od isporučitelja, makar javnu ispriku.

    avatar

    11.02.2009. (09:25)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Nadam se da si i ti i princeza sad dobro, a ovo prijavi jer ako ne prijaviš oni će ih samo prosljedit idućem kupcu :))

    avatar

    11.02.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Nadam se kako se već oporavila, vjerojatno je alergična na neku plijesan. Trebali bi vam donesti nove, iz suhog i čistog skladišta i neki poklon uz ispriku.

    avatar

    14.02.2009. (03:09)    -   -   -   -  

  • lili

    Nisam vješta blogiranju, pa nisam ni sigurna ako će sve ispasti kako bih željela. Već me nekih par dana muči, rekla bih, neka nedoumica.Na ovaj blog privukao me je naslov ZRNO GORUŠICE.Kad sam bila djete, kršćanskoj vjeri učio me je jedan jako dobar svečenik.Sve što danas znam i osjećam prema Bogu, Isusu i svim velikim duhovima kršćanstva, znam i osjećam zbog njega-jer ma naučio shvatiti.Sada nisam više djete-sada sam baka i život me podučio još mnogo čemu, ali sam zbog nauka iz djetinjstva i iz najtežih iskustava izvlačila samo ono najbolje. Dakle,evo sada moje nedoumice.Moj sin i njegova supruga na svijet su donjeli prekrasno dijete po imenu Emil.Zbog okolnosti koje život stvara, vjenčali su se samo državno, s namjerom da se vjenčaju i crkveno kada mali Emil bude spreman za krštenje. I tako oni krenuli k našem svečeniku da se dogovore za vjenčanje i krštenje, ali od toga vjerojatno ništa.Problem su kumovi-vjenčani i krsni, jer kako reče svečenik, njihovi roditelji ne plaćaju za crkvu, pa ako žele biti kumovi , moraju platiti najmanje 2000,00 KN svaki. Nakon razgovora s tim svečenikom, djeca su došla k meni u šoku- jer kako će oni sada reči svojim prijateljima, koji su bili sretni što su izabrani za kumove, da moraju svećeniku odnjeti svaki po toliku lovu,(koju uzgred rečeno-nemaju).E sada stupa na scenu moja dvojba.Zar smo se vratili u srednji vijek, kada su se sakramenti prodavali, ili sam ja u međuvremenu propustila neke stvari u Zakonima kršćanstva.Molim nekoga da mi pojasni.

    avatar

    19.05.2009. (21:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...