Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (103)

Marketing


  • pero djetlic

    Pozz Palchy, lamentacije su mi potvrdile mišljenje o vojim književničkim sposobnostima.Možda je moj zadnji komentar na račun muškog roda bio preoštar po tvojim mjerilima, ali vjeruj, nažalost istina je.Kako inače nazvati čovjeka kojemu daš ama baš sve, svaki atom snage i ljubavi u 19 godina, oprostiš neoprostivo, zaboraviš nezaboravljivo, potpuno se odrekneš sebe da bi nahranila njegov ego i sačuvala vezu iz koje te ne želi pustiti, a ne čini ništa pozitivno da je održi?I znam sve,i opet me to emotivno dotuče. Mrzim vikend, tada vidim što nemam. Pokušavam naučiti živjeti u realnosti, a ne u propalim snovima, ali ručnik loših sjećanja kao da je zavaren za moju kožu i ne mogu ga skinuti.Jer za mene bi i biti gola i mokra bila premija, bar bi postojala nada da ću pružiti ruku za nečim što će me osušiti i zagrijati. I ne tražim sebe u tvojim lamentacijama, tražim se u samoj sebi , ali mi ne ide, pa pomoću kockica tvojih riječi slažem nekakvu klimavu kulu da se na nju naslonim.

    avatar

    02.02.2009. (08:45)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    HEj, evo da se i ja malo bacim na ovu temu.
    Jedva sam čekala da mi prođe ovaj vikend.
    Doduše imala sam naporan cili tjedan , jel
    kad me ne ide onda me stvarno ne ide.
    Ubiva me vikend i ta samoća. Tako mi je jebeno falia
    muški zagrljaj. Osječala sam se tako tužno i usamljeno.
    Sama u stanu, uzela sam album i gledala slike
    i prisječala se razdoblja kada sam bila sretna i vesela.
    NEkad je u mom stanu uvijek bila gužva, mama, tata
    baka , teta.. danas toga više nema. Iako mi dođu prijateljice
    na kavu, al ima trenutaka kada me slomi tuga kada se pitam
    smisao života i Boga. Al još uvik se nadam da će jednom
    i meni sunce zasjati.

    avatar

    02.02.2009. (09:05)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    .. Jebo ja ovakav život....

    avatar

    02.02.2009. (09:07)    -   -   -   -  

  • Poznanik

    Dobro jutro! Bilo lijepo u realnom svijetu preko vikenda? Nadam se...
    Veljača jest tmuran, bezvezan, prijelazan mjesec kojemu je glavna svrha da prođe!
    Ručnik, da , mogu zamisliti koliko bude hladno, znam čak! Mada, sa svjetlije strane gledano, možda je bolje da padne na pod, da ga netko drugi može podići, nego li da se gužva u nečijoj nervoznoj ruci, a?
    A ladice, slike iz prošlosti....možda ti se samo tako sada čini, možda puno kasnije ipak nađu mjesto po raznim ladicama, ne samo onoj koju nikada nećeš željeti otvoriti. Dapače, možda ih budeš sa sjetom i nostalgijom listala jednog dana, jer ne zaboravi stvari su ovakve ili onakve tek u usporedbi s drugim stvarima, odnosno svaka procjena je poput vina, neusporedivo bolja kada odleži!
    Vrijeme, ha,ha,ha....vrijeme je valjda poput mušakaraca, baš nikada ne možeš njime potpuno zadovoljna, a (i obratno, naravno!)!!!? Pa onda vrijedi zlatno pravilo, uživaj u trenutku kada i koliko možeš....nikada ne znaš koliko će zapravo biti dug....trenutak, mislim, he,he,he...Znam da ćemo saznati tek prekasno, ali možda naprosto to jest SVE što nam se nudi, eventualno pozitivan skor između dobrih i loših, ne samo trenutaka....

    avatar

    02.02.2009. (09:24)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    Lako je tuđim kurcem po koprivama mlatit

    avatar

    02.02.2009. (09:28)    -   -   -   -  

  • pošteni

    zbog konstantne erekcije, meni je nemoguće da mi ručnik padne na pod, uglavnom ostane visjeti kao na vješalici :))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    02.02.2009. (09:45)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    pošteni:))

    avatar

    02.02.2009. (09:59)    -   -   -   -  

  • palchy

    Dobro jutro svima...vidim opet da sam "pogodila", ha? :-)
    Drago mi je...
    @ perice - žao mi je zbog ovakvog iskustva u tvom životu...i kako god da komentiraš, samo ti kmentiraj..ovo i jest mjesto umjesti "vreće za boks" :-) Ali ono što ti ja mogu reći, a do sada si valjda i sama naučila, izgubiti sebe zbog nekoga - nije baš nešto... Uvijek budi svoja...fleksibilna i prilagodljiva, podatna, ali nikad ne gubi sebe zbog nekog!!! Pa to čak i ja znam :-))
    @ ostavljena - zlato kad ti opet dođe ovakav vikend, ti pošalji mail, pa se čujemo ;-) i fino onako ko curke zaružimo... :-)))))
    @ Poznaniče - je li se to promijenila intonacija tvojih komentara (nisam te valjda čime "taknula"?) ili je samo vikend bio naporan? :-) Nekako kao da to "nisi ti"...nisi mi baš "svoj"...hmmm...
    Kažeš da bolje da padne da ga netko drugi podigne nego da se gužva u nervoznoj ruci? Previdio si moj zadnji dio? Ali samo korak me dijeli do tog ručnika…pa što je jedan korak? Krećem, podižem ga i zaogrćem se…sama…da mi opet bude toplo kao nekad…
    Mislim da je ovo ipak puno sigurnije :-)) Barem za neko vrijeme...
    A sigurno da ću mnoge fotke sa sjetom i nostalgijom gledati...neke posljednje sasvim sigurno...
    Jer dobro si ovo rekao - tek u usporedbi znamo što je kakvo...baš poput vina...degustacija...pomirišeš, gucneš, ispljuneš i ideš dalje na drugo vino...da bi mogao procijeniti koje je najbolje...Jer, ne znaš dok ne probaš, jel tako? :-)
    Što se vikenda tiče mogu samo reći - 50:50...nisam nezadovoljna omjerom...Iako ako uzmem u obzir da je nedavno omjer u korist zadovoljstva bio daleko veći, ali sad je i 50:50 čisto u redu... :-)
    Nadam se da je tvoj protekao zabavno i radno...ili kako već god...
    pozzzz, pusa, zagrljaj :-)))

    avatar

    02.02.2009. (10:02)    -   -   -   -  

  • palchy

    @pošteni - znaš kako sam znala da će tvoj komentar o ovome biti ovakve neke vrste..hvala ti najdraži, nasmijao si me prokleto...:-))) ti uvijek znaš što mi treba :-)) (na smijeh mislim naravno :-D) pusa ;-)

    avatar

    02.02.2009. (10:03)    -   -   -   -  

  • palchy

    Ej, pošteni, kako ti se ostavljena veseli :-))
    kako slaaaatkooo :-)

    avatar

    02.02.2009. (10:05)    -   -   -   -  

  • pošteni

    ostavljena je očajnica i u ovoj fazi bi se veselila i senni m :))))))))))))

    avatar

    02.02.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  • Poznanik

    Da,da,da...sigurnije jest, samo mnogo toga može biti sigurno, ali, na žalost, prokletstvo je u tome da između sigurno i primamljivo, pa čak i zadovoljavajuće nikako ne možemo staviti znak jednakosti, je li?! Baš poput fifti-fifti, je li?
    Taknula si me da, ili točnije, pogodila temu o kojoj često razmišljam. Pitanje smisla! Pa procjene vlastitih pogrešaka, njihov utjecaj na budućnost...posebno pogrešaka u najboljoj namjeri! Pa vrijednost doista sjajnih trenutaka koji nisu odveli nikamo, tako to...Propuštene prilike zbog neke od ljudskih slabosti, straha, neodlučnosti, komformizma, prevelikog suosječanja, brzopletosti, egoizma....Prošlosti, rječju! Njezine korelacije sa sadašnjosti ili budućnosti!
    Vidim da sam "napredovao" do samo zagrljaja, ali OK, kao što rekoh od tebe veseli....

    avatar

    02.02.2009. (10:27)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    pošteni napuši se kurca

    avatar

    02.02.2009. (10:31)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    Vidim da me ovdje neki vrijeđaju, pa se povlačim

    avatar

    02.02.2009. (10:32)    -   -   -   -  

  • pošteni

    @ostavljena: ljubavi, nemoj se srditi, meni je tvoj komentar "pošteni napuši se kurca" savršen :)))))))))) pa jebemu zar uvredom smatraš konstataciju da si očajnica, ako je to tebi uvreda, a ne možeš se tome nasmijati na svoj račun, kao što mene nasmijava moja mizerija od 10cm u gaćama, onda mi te žao, onda si stvarno očajna :)))))))))))

    avatar

    02.02.2009. (10:45)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    POŠTENI zar bi smrću bliske osobe trebala bit
    vesela? Ako sam radi toga očajna onda se pitam
    kakav si to ti kao osoba

    avatar

    02.02.2009. (10:47)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    Jebote, POŠTENI od prvog dana imaš neki PIK na mene,
    ne znam čemu to. Jednostavno sam loše u zadnje vrime,
    al ne mora to značit da sam očajnica

    avatar

    02.02.2009. (10:49)    -   -   -   -  

  • palchy

    @ Dragi moj...i opet ne čitaš!!! piše u posljednjem (pozzz, pusa, zagrljaj!)...a samo jedn da te pitam - pa šta tebi nikad nije dosta??? :-) (mislim da je samo i zagrljaj od nekog ovakvog kakva sam ja trenutno, nije li i to puno...napredak?)
    Da, ovi konflikti između kojih smo stalno . sigurno, primamljivo, zadovoljavajuće - to je jebena svađa u našim glavama koju samo rijetki uspiju pomiriti...iskreno, sada se pitam jesam li ja ikada svoju trebala utišati...a opet, dođem do odgovora da jesam...
    pogreške u najboljoj namjeri - o da...tako pre, pre, poznato...
    propuštene prilike zbog ovih navedenih ljudskih "mana" teško da se ikada mogu nadoknaditi jer kad je netko takav kako si ovdje nabrojio, ne mijenja se...možda za kratko...po onoj poznatoj: vuk dlaku mijenja...(dalje znaš)
    To ti je kao i moj pokušaj i želja da postanem "woman bitch"...ali ne ide unatoč nastojanjima...to se takav čovjek rađa...život te možda malo otvrdne, možda te učini mrvicu opreznijim, ali dogodi se trenutak kad zaboraviš na oprez i opet si tamo gdje si i bio...na početku...
    O prošlosti imam svoje mišljenje koje sam već jednom (ili čak nekoliko puta) rekla: iz nekog je razloga postala prošlost i najvjerojatnije joj je najbolje tamo!!!
    A sad ako nekoga veseli igrat se oživljavača prošlosti pa nek se igra ako ga to veseli...
    I eto, da se ne osjećaš zakinut...znaš da sam tebe uvijek s guštom ljubila...pa onda evo i pusa :-)))

    avatar

    02.02.2009. (10:50)    -   -   -   -  

  • pošteni

    @ostavljena: a reci mi molim te kako sam ja trebao znati da si ti ostavljena zbog smrti, a ne zbog toga što si ne znam naporna kuja koja se loše jebe ili nešto treće. ugl, žao mi je i nadam se da hrabro guraš dalje i da nisi neka plačipička jer tekve nitko ne voli :))))))))

    i nemam PIK na tebe, od kud ti to, ali na glupi komentar ja pokušavam odgovoriti još glupljim, kao što si već primjetila, jedini je problem što mi je većina komentara glupa :))))))))))

    avatar

    02.02.2009. (10:57)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    POŠTENI P.S . DOBRO SE JEBEM:))

    avatar

    02.02.2009. (11:07)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    POŠTENI nećemo se više svađat, neka od sada vlada ljubav među nama

    avatar

    02.02.2009. (11:09)    -   -   -   -  

  • pošteni

    @ostavljena: fala bogu, znači samo si naporna kuja :)))))))))))) naravno, samo ljubav odsada :P

    avatar

    02.02.2009. (11:10)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    Pošteni uffffff mogu po 5 sati u komadu:))

    avatar

    02.02.2009. (11:20)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    Pošteni tebe bi rado potrošila za jednu noć:))

    avatar

    02.02.2009. (11:23)    -   -   -   -  

  • ostavljena

    PALCHY dušo kako si mi ti?

    avatar

    02.02.2009. (11:29)    -   -   -   -  

učitavam...