Komentari

potravljeselo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • bukara

    Dragi moj prijatelju... i ti iz Potravlja i ti iz Međugorja... moran reć.. srce mi je zaigralo čitajuć oni tvoj post... ja ti mogu reć, da ja virujen da će svit doživit preobrazbu... mediji... to su glasnici Zmaja, a njemu je u interesu da se misli najgore... on neće, nkad neće priznat da ima Jedan, Onaj Jedan koji je njemu smrt a nama Život, onaj Jedan Nepobjedivi, onaj jedan koji ga je pobijedio za sva vremena... I naša ljubav, naš Vječni pobjednik, On vodi ovaj svit, aa upravo je napast Sotonina da sve više ljudi misli da ga Sotona vodi... Ne, Bog ga vodi i Majka ga zagovara, i jednostavno ne može povijedit Sotona... što god se domislila, a jako je domišljata, ne može Njega pobijedit...
    Ja san svoj život preda Ljubavi Srca Majčina, a ti se, prijatelju moj, moli za to da mi srce ostane čisto kako bi bilo otvoreno toj neizmjernoj ljubavi...

    @ promatran, razmišljan - evo san ima čut da se ubrzo (možda već jesu) počinju ugrađivati NEVIDLJIVI čipovi i u putovnice i u osobne... u americi se već godinama to građuje, al eto sad dolazi i u nas... al šta god da nam naprave, ne mogu pobijedit Boga u nama...

    Bog sve blagoslovio i Majka svih majki čuvala+

    avatar

    29.01.2009. (16:41)    -   -   -   -  

  • potravlje moje

    @bukara
    meni najviše smeta kad čujen od ove zagribačke čeljadi one defetističke pošćapalice ka šta je "katastrofa" o čemu se god govorilo.
    uvik na to rejagiran i kažen da nema katastrofe.
    ne kažen to šta mislin kako je sve super već stoga šta mi smeta kako čeljad božija gleda na zbivanja okolo sebe.
    ne dan sotoni gušta da nan ubija duv optimimza...kako li se reče....

    ja virujen da se u niku ruku armagedon već počejo događat i da se vojska brezgrišne triba jasno svrstat na svoju stranu i ne popušćat ni za zdlaku nečastivome!
    gospine poruke tribaju jače zvonit u našin ušimon, a još jače u našin hercovin.
    gospine poruke su najbolja navigacija za naše duše.

    pe-se:
    @gospina čeljad's
    - baš mi je drago s vami pridikat....

    avatar

    29.01.2009. (17:00)    -   -   -   -  

  • Međugorski glas

    Gospa je jednom u Međugorju rekla da se nečastivi toliko uzoholija da mu nije samo cilj uništit naša srca i duše, već i planet na kojem živimo. I nad ovon rečenicom, kao i nad svin onin što je Pričista rekla, tribali bi se duboko zamislit, probudit srce i otvorit oči.
    Ivica je dobro zaključija da je armagedon, što će reć konačna bitka, već otpočeja. Sve mi se čini da i on ima niku tajnu vezu s Donositeljicom radosti i nade. Nama je potribna, kako je Bukara lipo zaključija, odluka i odvažnost poć putem na kojem blista Gospin glas. Doduše, bit ćemo budale u očima svita, bit će podmetanja, pljuvanja i izrugivanja, ali Gospodin nam je ričima koje nikada neće proć već davno objasnija što će čekat one koji ga budu slidili.
    Mislin da je Gospina vojska već spremna i da će se s krunicon u ruci uskoro pridružit boju što ga vode sveci i anđeli nebeski. A Rvate je Gospa izabrala da jon budu garda, da budu u njezinoj blizini kad svitlost krene s Brda spasenja. To je ono maleno brdašce na kojem se ukazala davne 1981. godine i kojemu je sama nadinula malo prije spomenuto ime, a to je cilome svitu objavila priko vidilice Mirjane. Ivica me je jednom pita jesan li ja član Marijine vojske, a sada i njemu i javnosti prvi put objavljujem da pripadan Gospinoj gardi. Zamolija bi vas da iz ove rečenice isključite oholost, da mi ne predbacujete nedovoljnu poniznost. Gospa ne bira dicu po njijovin zaslugama, nego se drži Božje volje i njegove mudrosti koja nam je nedokučiva. Ja jedino mogu potvrdit da Gospu, kao i moj kumašin, ljubin čitavim bićem, da mi njezino Bezgrišno Srce daje radost i snagu u svin kušnjama što ih donosi svakodnevica. Na kraju bi želija svima pripomenut da još nisu popunjena sva mista u Gospinoj gardi.

    avatar

    29.01.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Tražeći sebe životom, Gospode ... :)

    avatar

    30.01.2009. (09:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...