Komentari

stifmeister.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Larson

    Mladicu, dosta vise o zenama, ajde sljedeci tekst recimo neki dobar recept za skuhat ili tak nesto :P

    avatar

    29.01.2009. (17:50)    -   -   -   -  

  • Stifmeister

    kako se situacija razvija moglo bi se i to dogoditi ;)

    avatar

    29.01.2009. (19:35)    -   -   -   -  

  • Marin Markov

    žnjgržj bržj

    avatar

    29.01.2009. (21:38)    -   -   -   -  

  • JebenoPametan.Com

    Sve je to relativno.

    avatar

    30.01.2009. (13:16)    -   -   -   -  

  • iblazoti

    E zato ja mrzim Internet komunikaciju. Nema govora tijela. Koliko li sam se samo puta posvađala s dečkom jer nije stavio smajli na kraj rečenice... Hura za govor tijela :)

    avatar

    31.01.2009. (12:30)    -   -   -   -  

  • Vjerni Čitatelj

    Stifmeisteru, imam pitanje.

    Bilo je prilika, a jos ih uvijek ima, kada se sretnem sa poznanicom a one me doceka zagrljajem. Takvih poznanica nema velik broj (4-5), a ne druzimo se preko tjedna, nego tako za izlazaka. Tek sam sada uočio ovaj post pa me zanima par stvari i mozda pokoja taktika.

    Dakle kad se sretnemo ona pozdravlja zagrljajem. Pričamo malo, uglavnom slobodne teme kao što su kako si, nisam te dugo vidjela, itd... Nakon par minuta, kontakti su vec na nivou da kad mi nesto prica, njena ruka je obavezno na mom struku, isto vrijedi za moju ruku. I cini se kao da jedva ceka da joj nesto kazem da se priblizim. Pretpostavljam da to znaci zeleno svijetlo, ali buduci da sam vec imao propalih slucajeva sa slicnim znakovima, moglo bi se reci da sam se donekle povukao u sebe i mozda nesvjesno odlucujem ignorirati znakove.

    Pratim tvoj rad vec neko vrijeme, i smatram tvoj rad vrlo dobrim (kad se nakupi, trebo bi napisati knjigu). Primjenjujem tvoja istrazivanja u svojim pothvatima, ali ova mi se cura sviđa i nebi zelio nesto krivo ucinit pa trebam savjet od nekog tko zna znanje. Mozda bi mogao odgovoriti na tezu na jednom od iducih Blic Testova (koje smatram vrlo korisnima) ili ovdje kao komentar...

    Vjerni Čitatelj

    avatar

    16.02.2009. (01:01)    -   -   -   -  

  • Stifmeister

    mislim da je to zbilja izvrsna situacija i da trebaš pokušati doći do poljupca. Ne znam, ruka na struku je big go-go. Nabaci par nedužnih seksualnih insinuacija s dozom humora i vidi kako reagira. Misilm da se neće povući...a onda po poljubac

    sretno

    avatar

    17.02.2009. (00:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...