Komentari

zs69.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • haustw

    Ma nema problema
    Ja sam vec navikao ici sam ;-)

    avatar

    29.01.2009. (00:46)    -   -   -   -  

  • debeli

    [QUOTE]Do Snježne Kraljice je ostalo oko kilometar. Čujem iza sebe neke zvukove. Okrećem se. U daljini vidim lampicu. Potjera. Moram potegnuti! To je imperativ. Izvlačim svaki atom snage. Trčim. Dolazim u zadnjih par stotina metara. Tu je već i cestica. Tragovi ostalih prelaze na cestu. Trčim par metara, a onda se vraćam u dubok snijeg. Trkač iz potjere nije bio toliko glup. Jedan bod manje za mene, osjećaj da sam gluplji, ali i ponosan. To vjerojatno ide zajedno.[/QUOTE]
    Bravo Žohar, baš sam htio vidjeti tvoj komentar, jer sam gledao to i nisam mogao vjerovati, ja sam ostao iza tebe u potjeri kroz duboki snijeg dok je Dragan Janković udario šnalu po cesti. Nekak me to razočaralo.

    avatar

    29.01.2009. (10:21)    -   -   -   -  

  • Zohar

    Ja sam se vratio u duboki snijeg jer je trkač ispred mene trčao po dubokom snijegu i bilo bi neprilično da sam iskoristio tu situaciju. Obzirom da je Janko iskoristio prednost ceste, mogao je bar na cilju reći, dajte Žoharu mjesto ispred i sekundu prednosti. Obzirom da ne trčimo za novce, nego za čast i zadovoljstvo, očekujem korektnost. Greške su moguće. Ja sam na prošloj utrci "cestario", ali iz razloga što ne poznajem put i pratio sam iskusnije. Pri tome snosim istu krivicu kao i oni.
    I ta definicija ceste bi mogla biti pojašnjena. Obzirom da su svi tragovi vodili na cestu, osim mog prethodnika, ne vidim ništa loše u Jankovoj pragmatičnosti i korištenju ceste. Vjerojatno bih taj dio i ja potegnuo po cesti da nisam vidio prethodnika koji se pati po dubokom snijegu.
    Debeli, hvala na podršci.

    avatar

    29.01.2009. (11:30)    -   -   -   -  

  • debeli

    Jedno je bilo otrcati zadnjih sto metara po cesti ko vecina, drugo otrcati cijelu cestu od sume do kraljice, a trece biti debil ko mi i prtiti kroz onaj snijeg i izaci drito pred hotel. Ja sam isto prateci tragove izletio na cestu pa sam se odmah bacio natrag u snijeg, zamalo sam se udavio kolo ga je bilo. Bod za tebe Žohar, sad smo 2:1.

    avatar

    29.01.2009. (11:45)    -   -   -   -  

  • kurcheviti predsjednik

    Žohar, iskreno rečeno, ja sam mislio da ćeš i ti opaliti po cesti. Čak sam ti sto metara ranije doviknuo "sad ćemo izać na cestu!" jer taj dio znam ko svoj džep. Mislio sam da ćemo zajednički opaliti finiš pa tko bolji... Kad sam vidio da si ostao u snijegu bilo mi glupo vraćat se nazad u snijeg iza tebe jer sam vidio dosta tragova i na cesti. Inače, nisam ljubitelj puštanja (osim ženama) i zajedničkim ulascima u cilj (osim sa ženama), bez obzira na novce, čast i zadovoljstvo.

    avatar

    29.01.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  • debeli

    to si meni doviknuo kad smo išli prema cesti a jadnog žohara nisi nit vidio jer je on bio zakopan u nanosima snijega koji su bili ispred nas uz cestu

    avatar

    29.01.2009. (14:14)    -   -   -   -  

  • trkadžijaT

    Podržavam Debelog i Žohara. Ja sam bio taj trkač koji je ispred Žohara bauljao kroz snijeg do S. kraljice, a isto sam mogao opaliti po cesti.

    avatar

    29.01.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  • pinky

    pa jebga, nisu zohari napravljeni za snijeg...

    avatar

    29.01.2009. (15:10)    -   -   -   -  

  • trkadžijaT

    Pinky, ne kenjaj, ti si tol'ko lagan da možeš lebditi po snijegu...

    avatar

    29.01.2009. (15:18)    -   -   -   -  

  • Zohar

    @trkadžijaT: Ti si za sve kriv! Mogao si kao sav pošten svet lepo po drumu, a ne zajebavat po dubokom snegu i sve bi bilo dobro. :o))

    avatar

    29.01.2009. (16:23)    -   -   -   -  

  • kurcheviti predsjednik

    @debeli, neznam ja tko je tko od vas, ja sam doviknuo ovom ispred mene da sad izlazimo na cestu, i to je otvoreni poziv na dvoboj, nije pederski napad s leđa, a to što taj (neznam koji, mislio sam da je žohar po pisanju) nije izašao na cestu lijepo od njega. Ako si ti bio taj, nejasno mi je kako si na kraju zaostao 53 sekunde ak je cijeli finiš trajao 30 sekundi?!
    Mene su dvojica prestigla 5min prije cilja dok sam bio u grupi s curama. Znao sam kolko imamo do kraja, vidio sam da imaju štapove i da ak ih otpratim da ću ih vjerojatno dobiti u finišu jer su mi ruke slobodne. Mislim da bih vas dobio i da ste izašli na cestu, al to nećemo nikad saznati. Pa vi bar biciklisti znate kako se finišira... kenjaš u zavjetrini i naglo iskočiš u trenutku koji ti najviše odgovara pa ko jači njegova đevojka. Posle sam čuo da je bilo i drugih koji su se finiširali po tom komadu ceste, i niko oko toga nije dramio i bio razočaran... Sudeći po tragovima, mislim da ih je puno više ušlo u cilj po cesti nego po snijegu.
    @trkadžijaT, isto si mogo opalit po cesti al nije bilo potrebe jer si bio sam pa nije imalo pozicione svrhe, ovo je ipak bila grupa, u prtini se nije moglo finiširati jer zaobilaženjem se ulazi do pupka u snijeg... oću drugi put da Sablja napravi dvije pruge tj. zaobilazni trak za ulazak u finiš kao na langlaufu...

    avatar

    29.01.2009. (16:34)    -   -   -   -  

  • seti

    drugi put nek Kravoje isprti i oznaci put pa cemo svi istim stopama.

    avatar

    29.01.2009. (19:13)    -   -   -   -  

  • debeli

    sve je prekrasno!

    avatar

    30.01.2009. (10:55)    -   -   -   -  

  • iVsha

    Bravo Žohar što si ostao na stazi izvan ceste, upravo si "kupio" moje poštovanje do groba, a to se nikakvim novcem nemere kupit! Suuuuper pišeš, pojedini dijelovi su me skoro do suza u smijeh natjerali :)

    avatar

    04.02.2009. (22:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...