Komentari

umojojkuhinji.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Andrea

    Ajme kako ovo dobro izgleda i zvuči. Super mi je ideja koristiti "Samo ti" čokoladu od Zvečeva. One su mi baš drage, podsjećaju me na djetinstvo, a nikad ih nikako nisam upotrjebila osim za jelo! :)

    avatar

    22.01.2009. (11:30)    -   -   -   -  

  • maxiene

    meni su brownies medu omiljenima. zvuci fino sa ukusom kapucina. mene zanima kakav im je ukus kad se prave sa integralnim brasnom? bas mu i nisam neki ljubitelj, ali mozda ih probam napraviti po ovome receptu nekad:))

    avatar

    22.01.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    Andrea - i ja volim te čokolade. Već sam ih upotrebljavala za kolače. Pogotovo ovu s cappuccinom, ali teško ju je kupiti.
    Baš kad sam se spremala raditi ovaj kolač, bila sam u 3 dućana. Prvo sam bila u Super Konzumu i imali su jednu jedinu Zvečevo čokoladu s cappuccinom. Čak sam prekapala po drugim Zvečevo čokoladama i nije bilo više ni jedne s cappuccinom. Gledala sam ima li od kojeg drugog proizvođača kakva čokolada s kavom ili cappuccinom. Ali među onim silnim Milkama, Dorinama, Nestleom itd. nije bilo ničega s kavom/capuccinom.
    U drugom dućanu su mi rekli da ne drže Zvečevo čokolade, a od ovih svih drugih proizvođača koje imaju ni jedan ne proizvodi nešto s kavom/cappuccinom.
    Tek sam u trećem Konzumu našla Zvečevo s cappuccinom.

    Inače, već sam primijetila da rijetko koji proizvođač ima u ponudi čokoladu s kavom/cappuccinom. Valjda zato svi kupuju ovu od Zvečeva:)
    Bila sam neki dan u Kauflandu, i tamo također imaju Zvečevo čokolade - ali nije bilo ni jedne jedine s cappuccinom (nego samo one mliječne, pa s orašastim plodovima, pa s bobičastim voćem). I opet sam pregledala i ponudu drugih prozvođača - i nitko nema ništa s kavom/cappuccinom. Ima s karamelom, kokosom, svim mogućim voćnim nadjevima... Zar je tako teško proizvesti čokoladu s aromom kave/cappuccina???

    avatar

    23.01.2009. (13:39)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    maxiene - ni ja nisam ljubitelj integralnog brašna i zato sam do sada ovaj kolač radila s običnim brašnom. Probaj i ti s njim.

    Ali u kolaču se ne osjeća integralno brašno, ima dosta čokolade i kavastog okusa (ovisno koliko jaku kavu tko želi staviti). Meni se svidio, mogla bih ga opet raditi s integralnim brašnom.
    Ne znam bih li osjetila razliku da probm zalogaj ove verzije s integralnim brašnom i one s običnim brašnom.
    Iako ova verzija s integralnim brašnom mi se čini malo tvrđa, i suša.

    avatar

    23.01.2009. (13:46)    -   -   -   -  

  • Loan Rate is Low now

    HVALA BOGU DA SAM KONAČNO DOBIO SVOJ KREDIT SA KAMATOM OD 3%. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ MAJKA SAM 3 DJECE RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, TREBAO MI JE ZAJAM POČETKOM OVE GODINE I BIO SAM PREVAREN NA MREŽI. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD GĐE VLADIMIRE FRANKE. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S KREDITOM, KAKO MI GOVORIMO, BOŽIĆNI ZAJAM JE DOSTUPAN I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO JER SAM TAKOĐER DOBIO SVOJ BOŽIĆNI ZAJAM OD NJE. ONA JE PRAVA BOŽJA ŽENA I IMAM 100% JAMSTVO DA I VI MOŽETE DOBITI SVOJ ZAJAM OD NJE. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI IZLAZ KAKO MOŽETE DOBITI JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GĐE VLADIMIRE FRANKE.LJUBAZNO JE KONTAKTIRAJTE ZA SVE VRSTE KREDITA PUTEM E-MAILA: { vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com}

    avatar

    31.08.2023. (19:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...