Komentari

shimilam.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Rib@rnica

    Vidiš da si me to pitala još na ljeto, ja bi ti rekel isto ovo kaj si ti napisala...koji izgled? kakvi bakrači? Zdravlje prije svega, jebo izgled...Gledam ove klinkice kaj hodaju s nekakvim frtalj jaknicama, goli pupak, križa isto....pa kak se nebu prehladila...i onda se čudimo kak skoro svaka druga-treča ženska nemre ostat trudna, kak sve moraju čuvat trudnoču,a do trenutka dok nisu zatrudnile su pregrmjele jedno petsto prehlada,i popile boktepitaj koliko tableta, a sve samo da bi se nekome svidjele...mošmislit...zato kaj te boli briga za izgled čuvaj zdravlje...tu si 100% u pravu....imaš moj glas...

    avatar

    21.01.2009. (10:55)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    situacija je zajebana i alarmantna kod tebe :))
    To za posao nemam pojma sta je ali nadaj se dobrom.
    Ovo za poplavljenu kucu je pravo sranje i dobro je da nije gore, ali se nadaj da ce buduca svekrva dat koji €uro da se sve sredi :)))))))
    Za smanjenje kilaze preporucujem samo vise sexa !!!

    avatar

    21.01.2009. (11:07)    -   -   -   -  

  • showdown2000

    bože moj... ja to bar kužim
    znam da vam nije lako biti žena i uvijek sređena...pa znam koliko meni vremena oduzme ako želim bit čist , uredan, zdravo pojesti i provježbat malo svaki dan.
    A šta se tiče djece...to bi trebalo malo više edukacije po školama. Ja sam uvijek zastupao tezu kako je nevjerovatno koliko smo u našem "naprednom" društvu zapostavili osnovna ljudska znanja o osnovnim biološki m stvarima. Imam prijatelje sa djecom i vidim da su dvoje djece otprilike 5,6 godina teškog rada od trudnoće pa dok malo ne stasaju. A kad muški to ne kuže krive su svekrive :))

    avatar

    21.01.2009. (11:43)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    ja sam u gojzericama od kad su krenule padaline, zrihtam se kad idemo van. za svaki dan prakticiram udobnost prije svega. ionak nemam sastanke s klijentima i sl, svu komunikaciju obavljam telefonski ili mejlom, tak da je sasvim svejedno kak sam obučena...i honey niš ne prigovara, ionak na kraju krajeva odjeća završi negdje na podu :):):):)

    avatar

    21.01.2009. (11:56)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Hehehe, e pa čestitke na promaknuću, sad si šefika. :))))

    avatar

    21.01.2009. (15:31)    -   -   -   -  

  • Daisy

    pucamo lagano svi po redu :)
    čestitam na promaknući ajde bar nešto :D

    avatar

    21.01.2009. (16:45)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Potpuno te razumijem...i ja bi popizdila da mi dragi tako šta kaže...:) i da, čestitke na promaknuću. Ja uvijek kažem da je najbolje biti sam sebi šef...

    avatar

    21.01.2009. (17:55)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    meni je uvijek najbolje biti sam svoj šef, ne volim ad mi netko govori što ja moram raditi...uvijek tjeram po svom makar i nisam u pravu.. :D
    a za kile što reći, red, rad i disciplina. ;))
    ostavljam pozdrav. ;)))

    avatar

    22.01.2009. (11:12)    -   -   -   -  

  • Euro

    znaci posto imas buduceg znaci imas muza.....Sto te briga za kile neces se dva puta udavati ili hehe....zlu ne trebalo..

    avatar

    22.01.2009. (15:53)    -   -   -   -  

  • Shimilam

    @ Rib@rnica: drago mi je da ima i osvještenih muških, nije da me tjera da hodam slabo obučena, al ja kad se zabundam onda cijelu zimu ne izlazim iz debele obleke, a to je teško skinuti... ;)
    @ Kenguur: hm..da.. više seksa, bila je jučer anketa na tekli 'da li manjak novca utječe na vaš seksualni život?' puno h je odgovorilo pozitivno, pridružujem se! ak aj se tiče svekrive, ne treba mi ni lipe od nje!
    @ Showdown2000: ne mogu reć, ipak moj dragi skreše svojoj mami, tak da nije neki mamin sin, al ono, znaš kak je kad te štrecnu s nekom sitnicom kad si i sam u nekom lošem raspoloženju, samo prelije čašu..
    @ Lady: uf, ja se spremam na generalku, još malo pa bum imala noge ko jeti, hehe. al jbg, hoću na vosak, a jednostavno ne stignem otić, a one trakice iz dm-a drek valjaju. budem, uskoro..
    @ fra gavun: fala, fala, baš sam Šefika: lud-zbunjen-nema normalnog, hehe
    @ Daisy: hvala, sam se nadam da ne puknem skroz
    @ Destination Unknown: red je, rad je, disciplina slabo, kad cijeli dan ne stigneš pojest niš, najedeš se ko svinja kad navečer dođeš doma i ode sve u kukulele!
    @ Euro smijeh: imam sadašnjeg, nadam se budućeg muža, zakonitog još nemam-valda bude, i ne mislim se dvaput udavat, jednom mi bude dosta. ko bu pokril tolke svadbe? osim ak si najdem dobrog sponora! hehe

    avatar

    23.01.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    uh... vidim ja da je tebe banana baš ljepo upakirala... nedaj se... srži se.... samo glavu gore i misli na to kako uvijek iza kiše dođe sunce... Pusa

    avatar

    23.01.2009. (15:23)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    joj ja isto mrzim zimu i oblačenje, to me uvijek zdepra :-(((

    avatar

    24.01.2009. (22:58)    -   -   -   -  

  • Sam' što nije

    Ma šamar svima. :)
    Dođu ti dani, zaredaju se, ali i prođu... Bar se nadam, meni već traju mjesecima. :(
    Ma neću jadikovati! :))
    MiB

    avatar

    27.01.2009. (15:42)    -   -   -   -  

  • ggirry

    nabadanje u štiklama na minus 15?
    ne kužim smisao ni svrhu.
    hvala dragem bogeku da pripadam onoj drugoj, ružnoj i dlakavoj polovici.

    avatar

    28.01.2009. (21:20)    -   -   -   -  

  • assilletta

    Ma hajde. Sve se to da pregrmiti. Pas masters :) Kak veli kolegica žalit ćemo ako će biti potrebno. A to za oblačenje neam problema, ja sam prije ta koja bi bila tolko glupa pa npr ne obukla potkošulju, on se niš ne buni :)
    Kaj se tiče Operativaca-u Srbiji i BiH se puno pojavljuju po medijima, samo kod nas ne. Na turneju kreću u ožujku al se još ne zna dal će bit i u Hr. Snima se i kompilacija na kojoj će bit pjesme većine studenata.
    Ciao!

    avatar

    29.01.2009. (00:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...