Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Kalista

    Obozavm ovakve nepretenciozne "putopise", a ne one koji suluze iskljucivo za hvalisanje (spavala sam u svemirskom brodu, evo link pa pogledajte samo koliko to kosta, a jeli smo....ma ne pitajte.....a kupovali smo.....samo profinjene suvenire za one sa kvocijentom inteligencije vecim od 365...blj:)).
    Moram reci da ja ne volim linzer tortu (bolje receno to mi je jedna od neomiljenijih):)) i da nikada nisam bila u Linzu, ali bih bas rado otisla. Prepoznajem sebe u ovom putopisu:)
    Ako nije to indiskretno, o kakvom je skolovanju rijec, mislim koja bransa:)(trep, trep)?
    Pozdrav!!!

    avatar

    12.01.2009. (09:50)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    oprosti na smetnji..
    uključi se i ti u akciju na mom blogu
    pozdrav

    avatar

    12.01.2009. (18:56)    -   -   -   -  

  • Arjenda

    =)
    Obožavam kad imaš ovoliku inspiraciju... stvarno super!
    "Obišla sam mjesta po principu blizine smještaja gdje sam odsjela i vremenu koje sam imala na rapolaganju i po principu, ovo mi izgleda dobro ili primamljivo" - tako i ja... fućkaš kad ti kažu čuveni restoran, a ti ostaneš nemalo iznenađen ne samo cijenom nego i ponudom!!!

    avatar

    13.01.2009. (13:19)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    ja ionako radim najbolju! :)

    avatar

    13.01.2009. (20:06)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Hehe, ja obožavam finu ironiju, to je prvo. ;) Drugo, obožavam kada čitam koliko si brižna i strpljiva mama, a kada tome dodamo i maštu kojoj smo svjedoci u ovom postu - meni dovoljno za uživati u svakome retku. :) Nisam probala tu tortu, ali voljela bih, baš ću pogledati što baba kaže o sastojcima i pripravi. ;)) A ti dobrodošla nazad i... da, zaboravih, sviđa mi se onaj ritual zajedniče molitve s kćerkicom, čak i kada niste blizu jedna druge. Baš nekako toplo i intimno. :)

    avatar

    16.01.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Jako lijepo, toplo, predivno napisano! Hvala na lijepom koemntaru kod mene -
    i za Enesa, i za moje putešestvije Zagrebom! :)))
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie+Freddy

    avatar

    22.01.2009. (00:51)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Kalista, vidim da nisam jedina koaj primjećuje takve turbo-cool opise...makar ne vjerujem da oni koji tako pišu rade to "svjesno" ili s nekom namjerom da se hvale. Mislim da to izvire iz osobe, stila života ili neke potrebe koju bi možda psihoanalitičar bolje razumio. Možda smo i mi čudaci koji to primjećuju i komentiraju, neka mudrost bi možda bila izignorirati...Trudim se, trudim, ali povremeno imam stvarno potrebu prokomentirati neke stvari...
    Uvijek mi ej drago kada se netko prepozna u nekom mojem tekstu., a Linzer Torte stvarno nije nešto, Linz je zgodan za posjetiti (možda je ova godina prikladna).
    U vezi mojeg školovanje i područja kojim se bavim, ne bih ovako u komentarima. Ne zato što bi bila neka tajna, već zato što ne želim da to na bilo koji način "utječe" na moj blog, na blogu želim biti blogerica i pripadati blog-društvu po kriterijima pisanja i izražavanja, a ne nužno obrazovanja, onoga čime se bavim i sl...makar to sve sigurno utječe na mene i moje pisanje.
    Ima blogera s kojima sam se upoznala uživo i onda se to naravno sve otrkije. Ako želiš možeš mi se javiti mejlom, ja pokušavam otvoriti tvoj blog, (trenutno mi javlja da je stranica uklonjena) pa možemo o tome izvan bloga. Pozdrav

    avatar

    22.01.2009. (11:55)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    mala crna knjižica, uključila sam se...hvala)))

    Arjenda, hvala ti...ne znam što bih rekla, inspiracije mi ne nedostaje, ali vremena na žalost, da.
    Ja sam stvarno postala oprezna s peporukama, jer sam shvatial da jako ovise o onoem tko ih (i zađto) daje. Imam neke snobove oko sebe koji stvarno misle u sebi valjda najbolje i ne kuže da su netrpeljivi prema svim onim jadnicima kojima stil života niej najvažniaj stvar na svijetu)))

    Elle Woods Gonne Brunette, ajde super...lijepo je znati da radiš najbolju)))

    avatar

    22.01.2009. (12:00)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Kinky Kolumnistica, i ja isto volim kao ti kažeš "finu ironiju" i drago mi je da ju distanciraš od sarkazma ili nekog drugog manje nijansiranog načina izražavanja. Vidim da s njom nemaju problema ljudi koji su iskreni i spremni čuti kritiku, bez vrijeđanja. Nedavno sam samo postavljanjem pitanja (samo s moje strane) bila optužena za sarkazam i uvrijeđena strana nije više htjela razgovarati...nije niti iskreno postavljeno pitanje illi komentar za svakoga, a o ironiji da ne govorim....
    Strpljenje s djevojčicom me ne krasi uvijek, ali nekako u zadnej vrijeme smo više odvojene, pa pokušavam barem ono vrijeme koje smo zajendo kvalitetno provest s njom.
    Molitva je stvarno ritual koji nam je važan (jako mi je drago da si taj moment izabrala-to i meni govori o tebi), možda je malo intimno za pisanje o tome na blogu, ali zašto ne? Meni je teško razlučiti gdje moram stati...ne govorim imena, podatke i sl, a s druge strane puno toga otkrivam...možda je i kontradiktorno, ali to sam ja...

    avatar

    22.01.2009. (12:18)    -   -   -   -  

  • dva

    samo pozz u prolazu ostavljam :)) Linzer i ostale torte ni pogledati ne smijem.. uhh

    avatar

    04.02.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  • djup

    Ha,evo pisem ti iz Linza.Rado te citam i drago mi je da si posjetila moj grad.Prije nekoliko godina montirao sam izlog i ulazna vrata slasticarne koja se "stima"sa svojom Linzer tortom.
    Vlasnik je inace porijeklom Ceh kao sto su to i vecina vlasnika slasticarni u Linzu pa i sire u bivsoj K&K.Valja spomenuti i da je otac "nasega" Augusta Senoe takodjer Ceh-slasticar.
    A onda su dosli nasi bljiski susjedi Albanci ...i baklava..

    Pisi samo,rado te citam.

    avatar

    08.02.2009. (00:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...