Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • j-lass

    rather than love..than fame..than money...than faith..than fairness... give me truth.
    (into the wild)
    vječna potraga, valjda.

    avatar

    11.01.2009. (12:33)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Žao mi je...ipak jest loša vijest, a? Da, teško je biti iskren, prvenstveno prema sebi! I, da, ovo jest vrijeme opsjena, marketinških trikova, instant života!! Što je tužno i često neprihvatljivo, posve suprotno od onoga što mi osjećamo, želimo...Znam da statistika uopće nije utjeha, ali ipak je točno da rijetko uspije od prve, druge....previše se toga, objektivno treba posložiti, naprosto previše....
    S malko više iskustva, uzeti ću si pravo da ti kažem i da život, na žalost, jest stalno pospremanje nekih nereda, održavanje krhkog balansa, i to bez ikakvog jamstva, pa i uopće predvidivih rezultata. Neka ne zvuči surovo, ali možda je ipak dobro što krećeš dalje tek s ožiljkom na duši, bez većih posljedica i ipak jednom lijepom, makar tromjesečnom, epizodom....Za više, bojim se, kao što si i sama shvatila, trebati će ti još puno truda, sreće i jako povoljan raspored zvijezda.....Glavu, dakle, gore, bahati smješak na lice i idemo dalje, je li ?!!

    avatar

    14.01.2009. (11:37)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Da, zaboravih, ne, nikako se nemoj pridružiti tom društvu! Ljutnja ništa ne rješava, a ionako se treba roditi da budeš uspješna gadura....dakle ne bi uspjelo!

    avatar

    14.01.2009. (11:39)    -   -   -   -  

  • palchy

    Svašta, ja ću sad već zaista posumnjati da se mi poznajemo...još da ovo o gadurama i tome kako ne bih bila uspješna u tome nisam i jučer čula :-))
    čak i sve ovo kako si u ovom gore komentaru napisao...nevjerojatno...
    Ali, u svakom slučaju, kao i uvijek prelijepo si napisao...pametno...i HVALA TI! :-)

    avatar

    14.01.2009. (13:50)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ha,ha,ha....ne, na žalost, ne poznajemo se. Biti će da naprosto ima više ljudi koje je život naučio pokojem zrncu mudrosti, a?

    avatar

    14.01.2009. (17:52)    -   -   -   -  

  • palchy

    Može biti, Svašta, ali nevjerojatno je da konstantno svako malo izbaciš zrnce mudrosti koje sam ili nedavno čula ili sam ja takvo nešto negdje rekla...upravo nevjerojatno :-))
    ali u svakom slučaju baš cool! :-)

    avatar

    14.01.2009. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...