Komentari

vistica3.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • RemSi

    Mislim da si 100 % u prednosti pred ostalima koji samo prepuštaju da ih nosi struja, bez vlastitog cilja i ambicija. Riječima Denisa Waitleya: "There are two primary choices in life; to accept conditions as they exist, or accept the responsibility for changing them."

    avatar

    12.01.2009. (08:52)    -   -   -   -  

  • running man

    Andrej ne obaziri se na komentatore, ne daj da te izbace iz takta. Čim si napisao post da objasniš svoj način života znači da te ipak malo pogađa, da se preispituješ. Znam to iz vlastitog iskustva. Meni su jasni tvoji putevi i ceste, ali lakše je po njima kročiti s nekim tko ima isti cilj.

    avatar

    12.01.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  • inga

    -------Andrej, ja mislim da se ti ipak nebi trebao brinuti za egzistenciju, jer si [B]uredno zavrsio jedan od najboljih fakseva u Hrvatskoj, u roku....to bi trebalo naglasiti jer to nije čest slučaj kod sportaša, pa i zato nemaš zapravo neku grižnju savjesti, a i ovi koji te komentiraju bi možda to trebali vidjeti, a da ne kažem da ti isti nisu u istoj poziciji kao što si ti - nisu završili faks, a nit im je rezultat na utrci bolji od tvog. Osim toga, pa i radiš, ajd molim te, pa briga te radi što ti je gušt!

    avatar

    13.01.2009. (10:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...