Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mvko

    Hvala Bogu da se sve pozitivno rješava. Danas je Ana Bl. na sastanku Marija i Marti predstavila tebe, tvoj boravak u Ekvadoru i putovanje na Susret obitelji u Meksiko i preporucila te u molitve. Sve to što ti se događa, zaista je veliki Božji dar. Pretpostavljam da nisi o tome svemu niti sanjala prije koju godinu.
    Preporučamo te i bl. Alojziju Stepincu čiju si povećanu sliku stavila u prostor vaše misije. Čini mi se da si ga stavila u salon Drina? Ili u školu? Nemam sad vremena da tražim taj podatak u tvojim postovima.
    Pozdrav

    avatar

    08.01.2009. (21:57)    -   -   -   -  

  • Drina

    U Salon Drina : ) Bas pripremam prilog o kard. Stepincu, i njegovom milosnom utjecaju na Zajednicu Krista Misionara Molitelja, za broj od veljace, kada slavimo i njegov blagdan, a upravo mi je stigao i novi Glasnik - s mojom bozicnom pjesmom lijepo obradjenom, na pocetnoj 5. stranici, a odmah uz njega je i poucan clanak dr. Agneze Szabo s naslovom: "Bozicne pjesme u hrvatskoj povijesti i kulturi".

    A vjerovali ili ne, stigla mi je i bozicna cestitka iz Ureda kard. Bozanica! Nesto se suska i da bi on trebao za koji mjesec bas do Ekvadora!!! Taman prije mog povratka u Hrvatsku (mozda njegovim letom:), a ja cu se do tada valjda vec vratiti iz Meksika : )

    A zanimljiv je i poticajan sadrzaj cestitke, pa ga odmah zelim podijeliti sa svima vama: "Draga Drina! Sin se Bozji rodio u tihoj noci, bez bljeska kamera i tehnickih ozvucenja, mimo Interneta. Cudo se dogodilo u siromasnoj stalici, uz prekrasan pjev andjeoskih korova - uskladjen s uspavankom majcinske ljubavi..." A sad, nazad do ambasade, ovaj put valjda konacno po gotovu vizu...Vec pomalo postajem kao sv. Toma, po tom pitanju, ali vjerujem da cu najkasnije sutra (ako ne vec sad), zajedno s njime moci uskliknuti: Gospodin moj i Bog moj!!!"

    avatar

    08.01.2009. (22:17)    -   -   -   -  

  • mvko

    Zanimljiv je sadržaj čestitke iz Ureda kard. Bozanića. U Isusovo vrijeme nije bilo interneta ali danas ga ima. Čini mi se da se cijela naša nadbiskupija boji interneta jer jedino ta nadbiskupija nema nikakvu web stranicu ( ono što ima na HBK ne funkcionira), nema nigdje nikakvih kontakt adresa, telefona, mailova, vijesti .... - šteta! Nadajmo se da će se to u ovoj Pavlovoj godini promijeniti. On nije imao internet ni telefon, ali je kontaktirao s ljudima, pisao pisma, obišao osobno cijeli tada poznati svijet uglavnom pješke ili brodom, da je bilo još nekih mogućnosti da ljudima približi Radosnu vijest, sigurno bi ju objeručke prihvatio. Sjećam se našeg velikog pape Ivana Pavla !!. koji je osobno pokrenuo neku vatikansku internetsku stranicu ( ne znam sad točne podatke).
    Drago mi je da si dobila toliko čestitki, znači da ljudi prihvaćaju i cijene ono što radiš, a preko tebe cijene i tvog poslodavca Isusa!

    (Još malo pa ću ti ići na živce s tim komentarima!)
    Pozdrav

    avatar

    09.01.2009. (11:26)    -   -   -   -  

  • EuM

    Najava n. posta;
    "U zanosu upražnjavanja silnih potrebitih
    i nepotrebnih životnih potreba duša postaje slijepa,
    društvo oskudno, obitelj zanemarena, isprazna.
    Gube se tradicionalne vrijednosti,
    zaboravljamo tko smo, i kamo idemo.
    Zato u svakom danu, ili trenu, prijatelju,
    traži ono što je vječno, drži se svog životnog cilja,
    tada će se tvoj životni put ispravno događati,
    tvoje srce će nalaziti mir,
    i ovo trajanje u besmislu,
    neće te ponižavati"

    Vraćam se po "tragovima..."...BB

    avatar

    09.01.2009. (16:17)    -   -   -   -  

  • Drina

    Draga Zdenka! Cestitku sam doista dobila iz kardinalova Ureda, ali od svoje drage prijateljice s. Ines : ) koja tamo radi! Slazem se sa svime u tvome komentaru, i doista mislim da je internet pravi medij za modernu evangelizaciju! A sto se tvojih pohvala tice, samo daj : ), neces mi ici na zivce, ali vjerujem da hoces - nekim drugima, posebno ekipi sa sifrom p. Lukina bloga : ) No, kao i sve drugo, i to ce se jednog dana rijesiti, bitno je ne posustati u molitvi! Veliki pozdrav svima!

    avatar

    10.01.2009. (00:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...