Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • svinjce

    bravo Done, čestitam na zgoditku.
    sad možeš s Dinom Drpićem malo ćakulati i o nogometu...

    avatar

    07.01.2009. (23:07)    -   -   -   -  

  • angelo

    Hvala @svinjce, ali to nije izvedivo jer se još ni jednom nismo u životu vidjeli!
    Osim toga, radije razgovaram o knjigama i idejama.
    Pozdrav i blagoslov!

    avatar

    08.01.2009. (15:38)    -   -   -   -  

  • angelo

    OVO VRIJEDI PROČITATI:

    Zagreb, (IKA) - Treći tradicionalni susret Udruge brojnih obitelji "Alojzije Stepinac" (UBOAS) održan je 6. siječnja u župi Bezgrešnog začeća BDM na zagrebačkim Oranicama. Više od 50 obitelji članova Udruge susret je otvorilo sudjelovanjem na misnom slavlju koje je predvodio o. Vinko Tomić. Nakon mise susret je službeno otvorila predsjednica Udruge Nedeljka Golubić, nastavnica likovne kulture i majka devetero djece.

    "Ovaj blagdan je za nas posebno radostan jer se treći puta sastajemo i dijelimo međusobnu nadu i radost. Iza nas je pet godina rada kroz koje smo pokušali ostaviti trag u društvu da nismo marginalizirana grupa već nosimo neizmjerno bogatstvo za ovaj narod", istaknula je predsjednica i dodala kako "će svi članovi u narednom vremenu dobiti godišnje izvješće o realiziranim projektima i planovima. Posebno želimo naglasiti djelovanje mladih koji nastavljaju niz uspješnih radionica zahvaljujući dobroj suradnji sa stenjevačkim župnikom Robertom Šreterom".

    Glazbeno-recitatorski program otvorio je zbor mladih iz susjedne stenjevačke župe Marijina Uznesenja "Totus Tuus" pod ravnanjem Emilija Kutleše, nakon čega je majka sedmero djece Lidija Iveković recitirala autorsku pjesmu "Za sretan put". Zbor djevojaka nekadašnjih učenica Ženske opće gimnazije sestara milosrdnica iz Zagreba izveo je tri prigodne pjesme nakon čega je odigrana humanitarna tombola za odabranu obitelj u nevolji. Po završetku susreta nazočnima su podijeljeni poklon-paketi koje su pripremila djeca Dječjeg vrtića "Vjeverica" s Mihaljevca.
    UBOAS je osnovan u travnju 2003. Trenutačno je učlanjeno više od 92 obitelji s 834 djece.

    avatar

    08.01.2009. (16:05)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    Djeca su najveća radost čak i onda kad nam prirede - žalost. Najveće su blago svojim roditeljima i budućnost su naroda. Daj Bože da oni koji utječu na njihovu budućnost shvate svoju ulogu u tome i omoguće im ostanak u domovini.

    avatar

    08.01.2009. (19:47)    -   -   -   -  

  • Helena iz središta srca

    važno je sudjelovat u ovakvim susretima - to je uvijek pozitivno!
    što se kondicije tiče, morat ću se zamisliti, dosta mi je ove jurnjave po blogu, bolje da slobodno vrijeme recimo - planinarim.

    inače, mladi su u našoj župi najaktivniji; divno pjevaju i sviraju, ministriraju, pišu male novine, pomažu župniku, ma samo ih gledam/o i uživam/o, puna ih je crkva.

    premda, ove godine po prvi puta, u matičnim knjigama je bilo puno više pokopanih i pokojnih nego rođenih; nažalost.

    srdačan pozdrav

    avatar

    08.01.2009. (23:42)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ja sam imao fuckera iz trilja, zapravo čaporica to je slo pokraj,i igrao je nogomet, možda ste se skupa igrali?

    avatar

    09.01.2009. (00:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...